Malta Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 No ja viem , ty to máš daleko , minuly rok som bol práve v Jevičku fakt? Máš tam rodinu? Nebo že by snad na sanatoriu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybo Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 fakt? Máš tam rodinu? Nebo že by snad na sanatoriu? Bol som tam na MZzraze na mojej MZte . Počul si o tom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Bol som tam na MZzraze na mojej MZte . Počul si o tom? ááááá už vím, sice jsem nebyl doma, ale dcera mi říkala že bylo plné náměstí motorek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybo Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 (editace) ááááá už vím, sice jsem nebyl doma, ale dcera mi říkala že bylo plné náměstí motorek No tak to bolo ono, škoda že tam už zraz nebude lebo ten čo to tam organizoval už nemože kvoli niečomu. Inak pekné mestečko . Editováno: 12. Únor 2008, autor: Rybo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Dobre tak 23.2 o 14:00 ? mam otvoriť aj tu novú tému? mnoo, ja tiez nic nemam, ak bude dostatocny pocet ludi, tak pridem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 (editace) No tak to bolo ono, škoda že tam už zraz nebude lebo ten čo to tam organizoval už nemože kvoli niečomu. Inak pekné mestečko . neorganizovali to jevíčští orli? Editováno: 12. Únor 2008, autor: Malta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybo Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 neorganizovali to jevíčští orli? No to ti neviem povedať, bolo to v nejakom starom dome kúsok od centra .Ak chceš možem ti aj fotku ukazať a možno podľa toho to spoznáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybo Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 mnoo, ja tiez nic nemam, ak bude dostatocny pocet ludi, tak pridem Super, ozvi sa pls aj do tej novootvorenej témy nech si všimnu aj ostatný že je zaujem . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 No to ti neviem povedať, bolo to v nejakom starom dome kúsok od centra .Ak chceš možem ti aj fotku ukazať a možno podľa toho to spoznáš. starý barák kousek od věže? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybo Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 (editace) starý barák kousek od věže? No bol to taký starý barák s takou stredne veľkou záhradou . Editováno: 13. Únor 2008, autor: Rybo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 No bol to taký starý barák s takou stredne veľkou záhradou . přesně, jak jsem říkal, v pravém horním rohu vidím bílý barák v Kostelní ulici, takže rohový barák na rozhraní Kostelní a Okružní ulice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.