a.pajma Vloženo 3. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Ještě jsem vyměnil palivový filtr a můžu říct, že teď auto táhne jak bejk. Pro zajímavost posílám fotku toho filtru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Ještě jsem vyměnil palivový filtr a můžu říct, že teď auto táhne jak bejk. Pro zajímavost posílám fotku toho filtru. taky mám čerstvou zkušenost s benzínem od JETky, po výměně pal. filtru a změně pumpy je auto mnohem živější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Ještě jsem vyměnil palivový filtr a můžu říct, že teď auto táhne jak bejk. Pro zajímavost posílám fotku toho filtru. Takže už je to Ok?? Ještě by mě zajímalo, jak se filtr mění?Konkrétně jestli je potřeba ho nalít palivem?Protože nevím jak si motor poradí s vzduchovou bublinou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Takže už je to Ok?? Ještě by mě zajímalo, jak se filtr mění?Konkrétně jestli je potřeba ho nalít palivem?Protože nevím jak si motor poradí s vzduchovou bublinou.... stačí povolit stahovací pásku, odcvaknout z hadic a dát nový, pak několikrát cvaknout klíčkem,a by se proběhnul benzín po vedení a je hotovo, max. to párkrát chcípne, já ho vloni měnil po 100t km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
a.pajma Vloženo 3. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Takže už je to Ok?? Ještě by mě zajímalo, jak se filtr mění?Konkrétně jestli je potřeba ho nalít palivem?Protože nevím jak si motor poradí s vzduchovou bublinou.... Zatím nevím, nejel jsem tak dlouho, aby se to projevilo, ale hned jak to bude dám vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
a.pajma Vloženo 4. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Tak škubání na 90% ustalo, ale při studeným motoru si ještě jednou musí škubnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.