diRk Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Je to na oktávce rok 2003, má climatronic, jestli to hraje roli... Větrák píská nebo dělá takový zvuky, jak kdyby se tam ta vrtulka o něco opírala... Co s tím a hlavně jak se k tomu větráku dostat?? Prý je někde blbě schovanej a je potřeba hodně věcí demontovat... Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 (editace) jen kastlik spolujezdce,pak uz uvidíš,co dal ... Editováno: 8. Březen 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=34618&hl= Taky se do toho musím dát, když je to studené, tak píská jak ďas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 (editace) Nemusis zadny kaslik sundavat, staci ho jen povolit, a zespoda mas koberec, ten das stranou a je tam deklik na dvou sroubkach ten vyndej a potom vyndas cely motorek. Je rozdil mezi klimatronikem a normalnim AC, hlavne v uchyceni vetraku. Ale pochybuju ze ti pomuze neco jineho nez vymena za novy... Editováno: 8. Březen 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 (editace) Sundat kastlík je potřeba ke slušnýmu přístupu a ne že se tam bude pod to krčit jak idiot a za další, kdyby sis přečet co je v odkazu, tak tady nepíšeš cos napsal... Editováno: 8. Březen 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Kua,dela mi presne to samy,smetak jeden..A jeste jsem vypozoroval,ze pri brzdeni skripe vic a pri akceleraci malicko min..Tak sem se minulej tejden nas*al,sundal kastlik a...nic,prestalo to..Dal sem kastlik zpatky a dobry..V patek sem jel a zase to vrzalo jak krava..Az bude vic casu,vrhnu se na to taky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxx.79 Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 ....Je rozdil mezi klimatronikem a normalnim AC, hlavne v uchyceni vetraku.... zadny rozdil neni ventilator je stejny jak pro climatronic tak pro topeni i manual klimu a uchyceni je stejne-drzak motoru se lisuje jen jedna verze, jen je rozdil v krytce ventilatoru climatronic ma regulator otacek jinde "cervena koska na tele klimy u climatronicu". Jinak sundat odstineni je na 2 plastovych sroubech-krizovy sroubovat a nebo obyc je to univerzal, staci jen ten jeden stejne je jeste chyceno dlouhym vazacem a pak povolit 2 torx srouby 4*16 a tahem vytahnout ventilator. Dle meho bude v ..... motor ale to je jen muj nazor mrkni na nej a uvidis muzes to mit rozebrane a vyzkouset ventilator mimo teleso klimy,ventik bude tocit i kdyz bude mimo a zapojen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jox Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Zdravím, Při zapnutí klimatizace se na cca 5 sekund ozve nepříjemný piskavý zvuk.Nestane se to při každém zapnutí,ale ve většině případech ano.Máte taky někdo s tímto zkušenost? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sltuning Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 no podla toho odkial ten zvuk ide.stretol som sa s audinou,tej pri zapnuti klimy piskalo lozisko na ventilatore... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jox Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Mám pocit že někde od ventilátoru,ale netuším jestli tam není někde blízko něho kompresor.Ten zvuk není přímo pískot,ale připadá mi to jak by při zapnutí kompresoru a natlakování šel ten zvuk z něho. Ale jak jsem psal nestane se to pokaždé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adler Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 (editace) me rekli ze to dela vrtule ventilatoru lozisko ..... kdyz mas econ tak to neudela pokud se zapne klima tak se prej roztaci aj jeden ventilator ... Editováno: 8. Březen 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mršťa Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 to tu trošku oživim začal mi pískat větrák, děsnej zvuk konkr. je slyšet pískot z ofuku u spolujezdce u okna, řešení asi bude vyndat kastlik a ten ventilátor předpokládám.... zajímá mě proč je pískání slyšet jenom z toho jednoho ofuku a ne z ostatních? Že je nejblíž tomu větráku a do jinejch se ten pískot nedostane? Nebo tam je ještě nějakej jinej větrák pro ostatní ofuky? má to někdo v merku, jak to tam je řešený? thx... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 ja jsem vyndal uhliky, mrkl na jejich velikost a ocistil, nasadil zpet. Loziska jsem prostrikl. A je klid. Spise pomohlo procisteni tech uhliku a asi lepsi dosednuti, ty pruzinky co je tlaci - vse bylo spinave od prachu a zrejme uz tolik netlacilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinO2 Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 zadny rozdil neni ventilator je stejny jak pro climatronic tak pro topeni i manual klimu a uchyceni je stejne-drzak motoru se lisuje jen jedna verze, jen je rozdil v krytce ventilatoru climatronic ma regulator otacek jinde "cervena koska na tele klimy u climatronicu". A půjde tedy zapojit bez nějakých úprav, ventilátor z man. klimi na climatronic, nebo je problém v zapojení ovládání té regulace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 jen vyměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ddd Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 (editace) Ventilátor k topení - jak stáhnout to černé plastové pouzdro Pokouším se demontovat ventilátor k topení před kastlíkem spouljezdce. Kastlík mám sundaný, kablíky vetilátoru taky, ale to je pro mne konečná. Netuším, jak sundat to černé plastové pouzdro (viz. foto), pod kterým se, snad, schovává ten cvrlikající hajzlík. Žádné šroubky tam nevidím, lomcuju s tím, ale ani se to nehne. Nevíte, jak na to? A druhák, mohli byste někdo poslat jakýkoliv odkaz na ventilátor, který tam bude pasovat? Děkuji. Editováno: 7. Březen 2011, autor: ddd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 Ze spoda máš dva šroubky, na každé straně jeden. Ty vyšroubuj a ventilátor ti vypadne dolů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ddd Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 To se mi moc nezdá, mohl bys na obrázku označit, kde by ty dva šroubky měly být? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 Tak nic no. Chtěl jsem jen poradit, dělal jsem to již několikrát takže vím co píšu, kdybyses tam podíval, tak ty dva šroubky uvidíš, jiné tam po stranách nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.