Přejít na obsah

Jakou škodovku by jste si představovali?


lukino200

Doporučené příspěvky

  • o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...

Mě by se líbilo auto třídy Fabia třeba, která by byla koncepčně jak starý 120tky, tj. náhon na zadní nápravu, motor by mě bylo jedno, jestli vpředu nebo vzadu...to mě chybí, stará šáde se vyšrábala skoro všude a v zimě se s ní dalo perfektně vyblbnout...představa novýho moderního bezpečnýho auta v tomto smyslu, paráda :) Ale vím, že to je nereálný :feve:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No mě by zajímalo spíš co by bylo, kdyby. Mám na mysli Tudora. To auto je fakt krasavec a je to strašná škoda, že nešlo do prodeje. Myslím, že šance na určitý prodej tady byly, protože v té době byly auta jako Audi A5 maximálně na papíře. Je jasné, že Audi má větší zvuk než Škoda, ale i tak. No a tak mě napadlo že by mohl někdo, kdo to umí zkusit z nějaké pěkné fotky SupaII v barvě Rosso Brunello udělat třeba TudorII. Pokusy typu-malování-ořezat objekt-prosím ne ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Ok, teď už to jde, ale ta kapota tam moc nesedí, zkusil bych původní ;) světla z R a FII s tím spodním vykousnutím (to se povedlo) :t, na dveře přidat ochranou černou lištu, aby opticky snížila úroveň dveří... možná přidat pár tmavých detailů, jako ne úplně lakované zrcátka, spodní část nechat (pokud je tak trošku zvednout hranku) na černo (viz FI), aby to neudělalo sloní uši jak u OIIF, případně klasickou anténu do zadní části střechy :kol-95::kol-97:

post-20689-1241286354_thumb.jpg32_ROOMSTER_SVETLO_CB_big_res.jpgs-kryty%20zrcatek3%20-%20hl.foto.jpg1736-b-7677906_V.jpg

:kol-37:

Něco jako takhle: post-20689-1241348414_thumb.jpg

Editováno: , autor: NNN
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...