Přejít na obsah

Ochranné lišty - áno alebo nie?

Wheel

Doporučené příspěvky

Zdravím, kúpil som si ochrané lišty na môjho miláčika uvedené dole na obrázku, no ešte pred montážou ma napadla jedna vec. Vždy, keď umývam auto, tak predné aj zadné prahy sú poriadne špinavé. A preto sa pýtam, ako to je v prípade, keď na prahy nalepím ochranné lišty? Nebude pod ne zatekať, držať sa tam špina, bordel a hlavne teraz v zime agresívna slaná voda? Aká je vaša skúsenosť? Nerád by som došiel do stavu, keď ich po čase z nejakého dôvodu budem musieť dať dole a lak pod nimi bude rozkvitnutý ako jarná lúka.

Vďaka za rady a postrehy.

Wheel

post-11812-1200148661_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po odstranění to bude vypadat takhle - nalepeno někdy v roce 2005 a sundané říjen 2007:

Nejhorší je odstranit zbytky lepidla-chce to čas a ještě sem se na to pořádně nedostal :(

Otázočka: Prečo si ich dal dole? Inak nejaké extra nečistoty tam nie sú (teda ak si to už aspoň nahrubo neumyl), takže je to asi v pohode. A to lepidlo - ja mám celkom dobré skúsenosti s fénom...

Editováno: , autor: Wheel
Odkaz ke komentáři

Otázočka: Prečo si ich dal dole? Inak nejaké extra nečistoty tam nie sú (teda ak si to už aspoň nahrubo neumyl), takže je to asi v pohode. A to lepidlo - ja mám celkom dobré skúsenosti s fénom...

Byli po původním majiteli a mě se nelíbily-chtěl sem dát jiný. Je to umytý jen vodou a setřený houbičkou.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...