Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 10 let později...
Vloženo

Zdravím, přestalo mi svítit světlo v kufru, proměřil jsem mikrospínač pro osvětlení v zámku 5. dveří a došel k závěru, že je  vadný. Otázka směřuje  k tomu, jestli mikrospínač MIK 83X 0XX je vhodnou náhradou za tento spínač. Po pročtení diskuzí jsem z nich jasnou odpověď nezískal.

Děkuji za odpověď.

Vloženo

Není stejný. V zámku 5.dveří je menší, ale jak se jmenuje nevím. Nikdy jsem ho neměnil. Vždy závadu dělala ta vačka, že se nedotočila do konce a nesepnula ten mikrospínač, nebo přelámané dráty.

Vloženo

V zámku kufru jsou mikrospínače dva, jak už zde bylo řečeno. Jeden je s plíškem, a druhej bez...ten s plíškem má na sobě napsáno A221, a bez plíšku A225.

Čirou náhodou je hledám teď taky. Ale tohle označení je asi k ničemu, protože nikde na netu se podle tohohle označení najít nedá. A na mikrospínačích jiné číslo ani označení není. Tak jedině přeměřit rozměry, a zkusit najít podle nich jinou náhradu, a samozřejmě zjistit odpor atd. Aby to i bylo i elektricky funkční, a ne jen mechanicky.

Kdyby jsi přeci jen našel totožné nebo jim podobné náhrady, dej sem prosím odkaz.

Díky

Vloženo

Odpor na kontaktech bude zanedbatelný, takže to spíš bude o tom najít správný mikrospínač vhodný rozměrově. Standartní mikrospínače se dělají na 12Vdc/3A, takže nai tady nebude problém. Asi nezbývá než zajít do GESu nebo GME a vybrat nejvhodnější rozměrově a zkusit to.

Uvidím jak se bude dařit.

Vloženo

Ten spínač, který rozsvěcuje světlo v kufru lze nahradit jedním z těchto:

Mikrospínač ZIPPY DW-N2S-00A0A-Z IP67

Mikrospínač ZIPPY DW-N3S-00A0A-Z IP67

Nevím už, který jsem z nich použil, ale funguje to, jen ten nový mikrospínač nemá zářezy, takže je na volno, stačí ho na místo přilepit lepidlem.

• o 2 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...