Strojvůdce Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Tak to ti už přesně neřeknu. Sice jsem si tu elektriku dodělával sám, ale už si to nepamatuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koltmen Vloženo 11. Září 2018 Sdílet Vloženo 11. Září 2018 Zdravím, přestalo mi svítit světlo v kufru, proměřil jsem mikrospínač pro osvětlení v zámku 5. dveří a došel k závěru, že je vadný. Otázka směřuje k tomu, jestli mikrospínač MIK 83X 0XX je vhodnou náhradou za tento spínač. Po pročtení diskuzí jsem z nich jasnou odpověď nezískal. Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dendy01 Vloženo 11. Září 2018 Sdílet Vloženo 11. Září 2018 (editace) Koukni ještě sem. Sice jiná cena ale originál. https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/mik83x0xx-mikrospinac-zamku-de-13997.html Editováno: 11. Září 2018, autor: dendy01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koltmen Vloženo 11. Září 2018 Sdílet Vloženo 11. Září 2018 Vím, že ho tam mají, sp=íš mi jde o to, jestli je to ten samý, co je v zámku 5. dveří a jde vyměnit kus za kus. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 11. Září 2018 Sdílet Vloženo 11. Září 2018 Není stejný. V zámku 5.dveří je menší, ale jak se jmenuje nevím. Nikdy jsem ho neměnil. Vždy závadu dělala ta vačka, že se nedotočila do konce a nesepnula ten mikrospínač, nebo přelámané dráty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlnka Vloženo 13. Září 2018 Sdílet Vloženo 13. Září 2018 V zámku kufru jsou mikrospínače dva, jak už zde bylo řečeno. Jeden je s plíškem, a druhej bez...ten s plíškem má na sobě napsáno A221, a bez plíšku A225. Čirou náhodou je hledám teď taky. Ale tohle označení je asi k ničemu, protože nikde na netu se podle tohohle označení najít nedá. A na mikrospínačích jiné číslo ani označení není. Tak jedině přeměřit rozměry, a zkusit najít podle nich jinou náhradu, a samozřejmě zjistit odpor atd. Aby to i bylo i elektricky funkční, a ne jen mechanicky. Kdyby jsi přeci jen našel totožné nebo jim podobné náhrady, dej sem prosím odkaz. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koltmen Vloženo 13. Září 2018 Sdílet Vloženo 13. Září 2018 Odpor na kontaktech bude zanedbatelný, takže to spíš bude o tom najít správný mikrospínač vhodný rozměrově. Standartní mikrospínače se dělají na 12Vdc/3A, takže nai tady nebude problém. Asi nezbývá než zajít do GESu nebo GME a vybrat nejvhodnější rozměrově a zkusit to. Uvidím jak se bude dařit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal20 Vloženo 14. Září 2018 Sdílet Vloženo 14. Září 2018 Ten spínač, který rozsvěcuje světlo v kufru lze nahradit jedním z těchto: Mikrospínač ZIPPY DW-N2S-00A0A-Z IP67 Mikrospínač ZIPPY DW-N3S-00A0A-Z IP67 Nevím už, který jsem z nich použil, ale funguje to, jen ten nový mikrospínač nemá zářezy, takže je na volno, stačí ho na místo přilepit lepidlem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koltmen Vloženo 21. Září 2018 Sdílet Vloženo 21. Září 2018 Zkouším shánět některý z výše uvedených. Originál, který mám ve fabii je CHERRY A2 38. Jeho adekvátní náhrada prý může být i : OMRON D2HW-A201D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalibor Maslík Vloženo 22. Září 2020 Sdílet Vloženo 22. Září 2020 V 21. 9. 2018 na 7:53, Koltmen napsal: Zkouším shánět některý z výše uvedených. Originál, který mám ve fabii je CHERRY A2 38. Jeho adekvátní náhrada prý může být i : OMRON D2HW-A201D A nebude vadiť, že má iba 2A? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.