Bladik Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 A jak je to v pripade mlhovek s funkci corner? Nastavuje se sviceni mlhovek a nebo te corner zarovky? Je nekde priklad jak to nakodovat a nebo je to know how Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Da se to nakodovat ale uz jsem se tu bna to ptal uOII neni zarovka na corner jen je pry ta mlhovka trosku jina uvnitr(odrazove plochy). Ta zarovka navic je u OII face ale ta pry slouzi jen k dennimu sviceni? ale nejsem si uplne jist. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 áno je to tak, u OII ani OII FL neexistuje žiarovka na corner, to sa "len" rozsvecuje hmlovka, ktorá je na to prispôsobená... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czert@ Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 (editace) tak tak ... a když aktivuješ "americkou verzi svícení" tak se rozsvítí jenom předek bez parkovaček.... ale nikde tady není (nebo jsem to přehlédl) zodpovězená otázka zda se dá nakódovat funkce Comming Home / Leaving home pro mlhovky.... (ve dne i v noci) OII, MR07, světelný senzor, Xenony, Editováno: 7. leden 2009, autor: czert@ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 asi to podle me nejde ale kdyby na o nekdo prisel bylo by to good:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 ale nikde tady není (nebo jsem to přehlédl) zodpovězená otázka zda se dá nakódovatfunkce Comming Home / Leaving home pro mlhovky.... (ve dne i v noci) OII, MR07, světelný senzor, Xenony, Už bylo napsáno, že to u OII nejde! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Prečo to chcete na hmlovky? Šetríte xenony?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMac Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 (editace) Prečo to chcete na hmlovky?Šetríte xenony?? Já to řeším na Passatu B6, kde se bi-xenonony naklápí a ještě dynamicky uhýbají do zatáček. Když jezdím 100% se světly, tak zbytečně tyto mechanizmy stárnou, přitom by stačilo jezdit s mlhovkama se staženou intenzitou a účel stejný. Našel by se ale někdo, kdo měl již problémy s policií kvůli tomu, že svítí mlhovkama na 50-70%? Editováno: 21. Duben 2009, autor: BigMac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Myslím si, že je jen otázka času kdy každý policista bude vědět co má mít ta mlhovka za písmeno na skle a tím ověří její homologaci pro denní svícení.....to fakt není žádná složitost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Kluci jakym zpusobem nakodovat aby mlhy svitili jen na 50%? Zksousel jsem to podle navodu v 09 / byte 00 / bit 4 a pak 09 / byte 20 / bit 4 mi to nenabizi? Mam VAG8,05 - kde je problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 V bytu 20, nektere popisky moznost prepocitani z % nenabizi. Pro 50% = 32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Doli: diky... prosim jeste o informaci - muzou pri dennim sviceni taktez svitit parkovacky???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Takze vse funguje - upravil jsem svetla na severni ameriku - zhasly parkovacky a nastavil intenzitu a vse funguje tak jak ma... Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 A co se vrátit k názvu tématu? Nepříšel někdo na to jak nakodovat ty mlhovky na comming home a leaving home? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kesardno Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 zdravím vás... Kdyby ste měli někdo zajem a chtěli nakodovat mlhovky na denní svícení a podobné blbůstky tak mě kdyžtak kontaktujte... Jsem z Olomouce.... S pozdravem KE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afi Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 Ahoj, hledal jsem ale nenašel :-) mám OII combi, 2005 (model 2006) 103kw, 2tdi ambiente. A nevím jak se zapíná coming home, podle manuálu se mi to nedaří. Klidně bych řekl, že to neumí kdyby jsem neviděl při koupi auta, že se při odemčení rozsvítila potkávací světla. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodbine Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 Máš ovladač světel v poloze "auto"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afi Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 Máš ovladač světel v poloze "auto"? nene, mám jenom vypnuto, obrysovky a potkávačky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 tak to jedině nakodovat VAGEM.... jde to, i doba jakou to má svítit... i u auta bez senzoru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 Klidně bych řekl, že to neumí kdyby jsem neviděl při koupi auta, že se při odemčení rozsvítila potkávací světla. Tohle je leaving-home Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afi Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 Tohle je leaving-home a jak se to zapíná? když nechám svítit tak pořád svítí obrysovky a nezhasou natož aby se rozsvítili potkávačky při odemčení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 Nechám ovládač světel na potkávačkách + to musí být samozřejmě aktivovaný v maxi-dotu, ale jelikož nemám světelný senzor, tak to moc nepoužívám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afi Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 Nechám ovládač světel na potkávačkách + to musí být samozřejmě aktivovaný v maxi-dotu, ale jelikož nemám světelný senzor, tak to moc nepoužívám. Jo jsem blbě napsal, mám elegance a ne ambiente. jinak když to nechám na potkávačkách tak ty svítí a nezhasnou ani po 5 minutách (déle jsem to asi ani nezoušel). Taky to nevyužiju ale člověku to nedá když neví jak to funguje :-) a maxi-dot nemám tak tam to nenastavím. A jak jsem psal, kdyby se to nerozsvítilo v bazaru při nákupu tak ani nevím, že to umí. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Homola Vloženo 13. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2010 (editace) Ahoj, Na octavia.foru jsem četl tuto věc .. nevím jestli s tím máte někdo zkušenosti, ale včera večer jsem zjistil že moje OI má fuknci Coming Home aniž bych o tom věděl ..... zde popsání funkce přesně podle návodu: Funkce Coming-Home* Funkce umožňuje rozsvícení potkávacích světel na krátkou dobu po opuštění vozidla, např. pro osvětlení cesty domu apod. Navolení funkce: Vypněte světla. Vypněte zapalování Blikněte dálkovými světly (světelná houkačka). Otevřete a zavřete dveře. Zůstanou-li dveře otevřené, světlo svítí po dobu asi 3 min. Zůstanou-li dveře zavřenésvětlo svítí po dobu asi 30 s. , "umí" tuhle věc i Octavka II FL Classic 2009? Editováno: 13. Srpen 2010, autor: Olda Homola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 13. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2010 umi ale treba to nakodovat pres VAG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.