Radas1 Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Dobrý den,dnes jsem řešil zapojení alarmu CA-02 FOX a potřeboval bych poradit se zapojením přes komfortní jednotku?můžu jí odpojit?abych se lépe dostal k vodičům?někde jsem sehnal-místa seznamu připojitelných míst pro rok 98 jsou tedy platná i pro 99?nemůžu totiž v autě najít vodič Zapalování(spínaná 15) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 zapalování (15) máš hlavně na spínačce ale taky na komfortce PIN 5 černo/bílý vodič Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 19. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2008 zapalování (15) máš hlavně na spínačce ale taky na komfortce PIN 5 černo/bílý vodičdík je to lepší než zdělávat kryty volantu atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 19. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2008 dík je to lepší než zdělávat kryty volantu atd.A můžou se teda svorky od komforty odpojit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 A můžou se teda svorky od komforty odpojit? jo tu můžeš v naprostým klidu odpojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cupijbc Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Dobrý den,dnes jsem řešil zapojení alarmu CA-02 FOX a potřeboval bych poradit se zapojením přes komfortní jednotku?můžu jí odpojit?abych se lépe dostal k vodičům?někde jsem sehnal-místa seznamu připojitelných míst pro rok 98 jsou tedy platná i pro 99?nemůžu totiž v autě najít vodič Zapalování(spínaná 15) zdravim, mohl by si mi dat typ, kde sehnat ten seznam pripojnych mist? predem dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 24. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2008 zdravim, mohl by si mi dat typ, kde sehnat ten seznam pripojnych mist?predem dekuji http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...%A4e&st=150 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.