zahrada Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 JJ,myslim ze dobra volba. a co to TESKO HRABOVÁ ZA MAKREM to by mohl najit každý v13,30hod.?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 jak to říct krátce, asi bude potřeba dodělat nálepky soupis: (kdo zde případně není a přijede, at písne SZ) BadyS blondakxxx brunoos Carlos Cosby + IvankaII Dakie Davča Dave0401 Dundee f.andrys francoa Grygy Hirschi Jadlo ?? Jen Jeronymo Jogofogo (SK) Killer LuVIrs manolo Mark maros Matys06 maxxi mery Mikosar ?? MilanII Milan6 milix Montaaa Mr.Ham najmis ?? nakejtypek Neználek + kolega omegus paul_tdi pentadius ?? pepa007 pepinoTDi Petr_103 Planeta pointfrost ponk ramatikl Rocky s-talker s-talkerova tajemná kamarádka s Fábii skoda-fantom smreko (SK) stenly (SK) Tazz7 TDIfun TomášLPG Váša VitaP Wexino zahrada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexino Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 OMFG tolik ? woooow ještě by to chtělo nasat do závorky k těm členům o jaké aut ose jedná snad buden jevíc fabii :-P. Ale je to MEGA tolko ludi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 I kdyby dorazila jen polovina tak to bude mega sraz! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave0401 Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 no tak tolik lidi se tam ani nevejde resp. vejde ale bude to plne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexino Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 50 lidi, to je mega Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 jo a budem tam jezdit pořád dokola aby se zahřaly motory a nám neumrzla prdel :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexino Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 jo a budem tam jezdit pořád dokola aby se zahřaly motory a nám neumrzla prdel :-D bude vláček .. huhuuuuu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 bude vláček .. huhuuuuu )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davča Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Koukám na Wexina a bude vláček.Svou polovičku nechávám raději doma!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davča Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 )) Umýt to ano,ale jak koukám na Tvé foto,tak hlavně KOLA!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 a co to TESKO HRABOVÁ ZA MAKREM to by mohl najit každý v13,30hod.?? par nas tam bude po 13 tak max 13:20 odjiždime asi......bude tam teda hááfo lidi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexino Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Koukám na Wexina a bude vláček.Svou polovičku nechávám raději doma!!!! :D :D :D :D já nemyslel sexuální vlášek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Né nadarmo se říká ,,VELKÁ MORAVA"pánové a dámy,jo a máme to za 10. Pokud se nás sejde jen půlka bude každá hospůdka malá (na kafčo ). ahoj Neználek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davča Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 :D :D :D :D já nemyslel sexuální vlášek Zmátl mě zřejmě ten Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 I kdyby dorazila jen polovina tak to bude mega sraz! Na to jsem fakt zvědav! Možná že přijede víc aut, než na podzimní Olomoucký sraz - cca 27 ks. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexino Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Zmátl mě zřejmě ten jj to bude tím smajlem :-D :scooter: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 kua takovejch lidí? tak to je mazééééééééééééééééééééééééééééééééééc!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr 103 Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Já s Milanem II razíme z Olomouce, takže když se bude chtít někdo přidat, ideální místo bude Shell benzínka u Daskabátu směr Lipník n/B. A nějakej konkrétní čásek? Taky bych se projel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 se nám to rozrustá právě jsem připsal na seznámek další 4 účastníky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexino Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 veme někdo kameruuu ??? to by bylo dobré zaznamenat Já vemu určo foťák, pokud tatík svolí tak i jeho digi zrcadlovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Kuci,a nemyt auta pred tim,at nam neprsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexino Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 mimochodem kdo taky pojede na plecháčích ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 mimochodem kdo taky pojede na plecháčích ? Tak na plecháčích pojedu určitě já,protože na liťáky zatím není :p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky