pepinoTDi Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 jj, přijedeme s Neználkem......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Taky bych se možná ukázal. Co třeba trošku jižně od Ostravy??? Neznám to tam a možná by dorazilo víc lidí od Olomouce (Prostějova, Mohelnice atd.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Taky bych se možná ukázal. Co třeba trošku jižně od Ostravy??? Neznám to tam a možná by dorazilo víc lidí od Olomouce (Prostějova, Mohelnice atd.) ten Mošnov je cca 20km za Ostravou na jih, z Olmiku to je do mošnova cca 75km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Jako novacek bych taky dorazil aspon bych uz rad nekoho poznal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 ten Mošnov je cca 20km za Ostravou na jih, z Olmiku to je do mošnova cca 75km čus chlapi, ten Mošnov bych bral. My Olomoučáci to máme kousek, tak zvaně jedním kolem tam a druhým zpátky. Mám ale jednu podmínku, musí tam být nějaké teplé občerstvení!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 čus chlapi, ten Mošnov bych bral. My Olomoučáci to máme kousek, tak zvaně jedním kolem tam a druhým zpátky. Mám ale jednu podmínku, musí tam být nějaké teplé občerstvení!!! Ahoj, tak si vezmeš párek v rohlíku do termosky !!! :palec2: Mošnov by byl good. Taky dorazím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 ten Mošnov je cca 20km za Ostravou na jih, z Olmiku to je do mošnova cca 75km Tak v tom případě se nemusím ani rozmýšlet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 čus chlapi, ten Mošnov bych bral. My Olomoučáci to máme kousek, tak zvaně jedním kolem tam a druhým zpátky. Mám ale jednu podmínku, musí tam být nějaké teplé občerstvení!!! No, snad už to v tom březnu bude lepší, ale čaj do termosky ti, Milo, vemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 pekne se to tady rozjizdi , jen vic Fabkaru by to chtelo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 pekne se to tady rozjizdi , jen vic Fabkaru by to chtelo Mužeš Badysovi navrhnout srazovou nálepku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Matys06: jestli se sejde dost lidi, tak by to nebylo spatne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Matys06: jestli se sejde dost lidi, tak by to nebylo spatne To ne. Zas něco do sbírky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 jasne, muzem to poresit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2008 když ji s-talker navrhne tak tisk zařidím,ale aby je bylo komu rozdat, vypadá že jóó Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 ja bych to videl opet na vice navrhu hlasovani. Bady tady je velka konkurence, na moravsky sraz bylo navrhu az az Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan007 Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Hlavně kdy a kde datum a čas to je hlavní oč tu běží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Když řeknete přesné "březnové" datum a budu ho vědět nejpozději do 13.2. tak jedu pochopitelně též. S ohledem na vzdálenost bych se klonil k Hlučínu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Ahoj, tak si vezmeš párek v rohlíku do termosky !!! :palec2: Mošnov by byl good. Taky dorazím. párečky v rohíčku mám rád, ale musí jich být trochu víc - to moje větší bříško si žádá... Ale vím, že v Mošnově u autopbazaru Sitta Aleš prodává grilovaná kuřata z pojízdné Avie. No a když jedno zbufnu, myslím že to bude stačit! Co s týká datumu, to je mi jedno, podřídím se. Mošnov, nebo Hlučín, přijedeme stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 párečky v rohíčku mám rád, ale musí jich být trochu víc - to moje větší bříško si žádá...Ale vím, že v Mošnově u autopbazaru Sitta Aleš prodává grilovaná kuřata z pojízdné Avie. No a když jedno zbufnu, myslím že to bude stačit! Co s týká datumu, to je mi jedno, podřídím se. Mošnov, nebo Hlučín, přijedeme stejně. Ještě že to tam znáš, já tam v životě nebyl!!! Budu se tě držet jako klíště!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Takže zkouším nahodit první návrh místa a data srazíku, po poradě s cosboškem to vidíme takto takže hlasujte : Kde: Mošnov - stará letištní plocha - pro GPS:Loc: 49°42'34.65"N, 18°6'41.608"E Kdy: 24.2.2008 ve 14:00 nebo 16.3.2008 ve 14:00 Jak se tam dostat: Mezi Příborem a Mošnovem je cesta (464) směr Studénka, v Obci Studénka-Nová Horka odbočit doprava do kopečka a jet směr Albrechtičky, ty projet celé po hlavní cestě a na konci doprava, je tam na sloupu šipka "Motokáry" dostane te se na úzkou asfaltovou cestu a na koci (v lesiku odbočíte doprava) Pro případné zájemce počkám na 13:45 v Příboře na pumpe PapOil vedle motorestu, je to hned pod mostem tahu Frýdek-Olomouc a vyrazíme pak společně Takže uvidime jak dopadne hlasování MilanII : kuřata tam furt jsou jedno ti dovezu :-))))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francoa Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 toho 24.2. by to bylo dobre! Případně těch co jedou od Opavy dáme zcuka v hlučíně!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Takze ja bych bral toho 16.3 myslim ,ze tam mam volno ,24-teho nemuzu.... a misto vpohode- Jsem pro mošnov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Já nemůžu první týden v březnu,od neděle do neděle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Takže zkouším nahodit první návrh místa a data srazíku, po poradě s cosboškem to vidíme takto takže hlasujte : Kde: Mošnov - stará letištní plocha - pro GPS:Loc: 49°42'34.65"N, 18°6'41.608"E Kdy: 26.2.2008 ve 14:00 nebo 16.3.2008 ve 14:00 Ahoj Bady. Nespletl jsi se . Dívám se, že 26.2 je úterý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2008 šmarja já su lama, jasně že 24.2.2008 díky Pepo jinak spustil jsem hlasování nahoře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky