Killer Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 nonono ... Tak ne no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Kdy bude repete??? Co hromadne v Koprivnici??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 (editace) Kdy bude repete??? Co hromadne v Koprivnici??? Jedes sprintit ? Editováno: 16. Březen 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Jedes sprintit ? EE makat na SW klukum.No jeste uvidime.. Prijedou i 4 koly cupry z SK tak to bude naftovej mazec. Golfa doladim aspon na tech 230 koni at neco zajede sakra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Super sraz!!! Bylo nás tam nad rámec mého očekávání vzhledem k počasí.. ne a nepřálo, což je velká škoda:( taky mě mrzí, že jsme to nestihli na to letiště, to se musí zopakovat! Cedulky dobrý nápad!!! BAdy trochu mě naštvalo, že si nám přihlášeným nedržel nálepky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 kuci rad bych dal na OC nejaky kratky hodnoceni, fotky apod. vcetne fotky lepky...bude nekdo tak hodnej u nasoupal by ty fotky do zipu v rozumnym rozliseni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 BAdy trochu mě naštvalo, že si nám přihlášeným nedržel nálepky.. Bohužel jak jsem avízoval nepodařilo se dodělat do srazu další = dovolená kde to dělali Takže jich bylo 39 a jen se zaprášilo, já je nechám udělat a budou opět k rozebraní příště next session v květnu pravděpodobně, at je teplo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Bohužel jak jsem avízoval nepodařilo se dodělat do srazu další = dovolená kde to dělali Takže jich bylo 39 a jen se zaprášilo, já je nechám udělat a budou opět k rozebraní příště next session v květnu pravděpodobně, at je teplo šaman se podívá na oblohu a řekne,jak bude,neboj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 šaman se podívá na oblohu a řekne,jak bude,neboj jojo, tys to posral, kdyby ti ten šnycl donesli dřív, tak jsi to nepřivolal C: Divej na ty mraky, bude chcát B: Ale kulové, má být pod mrakem C: Mrknu a vidim, do 20 minut chčije B: Neser C: He, chčije, koukej lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Šnycl jak cyp.Spíš jednohubka,ale chuťově super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 ............snad se nebude Dave0401 zlobit !! :palec2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 jojo, tys to posral, kdyby ti ten šnycl donesli dřív, tak jsi to nepřivolal C: Divej na ty mraky, bude chcát B: Ale kulové, má být pod mrakem C: Mrknu a vidim, do 20 minut chčije B: Neser C: He, chčije, koukej lol jj tak to bylo, černá tlama za to může jinak jednohubka byla A1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hirschi Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Pár fotek z srazíku škoda toho počasí jinak super scuk Perfektní fotky Rocky, moje kára hned na dvou fotečkách... Stříbrná Octa vedle Cosbošova "prasete". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 musim uznat ze to byl paradni srazek to pocasi bych neresil, za to nikdo nemuze....jen pres tu obrovskou ucast nevysly mista pro vsechny v motorestu, coz byla celkem skoda....takze sme se museli trhnout a odjet kousek jinam posedet....ale shrnuto podtrzeno, byl to fajn sraz a doufam ze olomouc bude mit aspon podobnou ucast jako ted Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 bady ale mas aspon navrh lepky ne? mas fotky u sebe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 bady ale mas aspon navrh lepky ne? mas fotky u sebe? neboj dodáme to vše.....ale příště už přijedeš sám, vše si nafotíš, sepíšeš a vystavíš :p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hirschi Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Srazík byl moc fajn... Příště už i s pěkným počasím. Souhlasím s těmi nicky na auto a každý na sebe. Některé lidi znám jen přes fórum, ale nikdy jsem je neviděl, takže jsem je tam ani nepoznal. Bady, organizace za 100bodů!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 no jasne lamo ja pojedu do wostravy kvuli tvejm vocim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 sešlo se tam doooost lidiček, škoda toho počasí příště doufám bude hezčí počasí a budu moct pokecat se všema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 10 lidi to tu cte najednou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 10 lidi to tu cte najednou to víš laťka je vysoko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mery Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 I přes to počasí to byl moc fajn sraz (můj první)...moc krásná auta jsem měl tu možnost vidět...jen mě mrzí, že jsme se víc neseznámili, ale příště to určo vyjde a to počasí taky !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 ty voe bady pamatujes na TF?kdyz se to jednou dohodlo?to se to sekalo a v hospode byly dve stranky nez si neco dalsiho napsal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave0401 Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 ............snad se nebude Dave0401 zlobit !! :palec2: prosimte, proc bych se mel zlobit? jsem rad, ze se to libilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 prosimte, proc bych se mel zlobit? jsem rad, ze se to libilo jak komu ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky