Jero Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 jinak Bady ,jak je tam ten prijezd ? to se musi objizdet nejak kolem toho obecnaku zezadu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 panove mam celkem problem potreboval bych jednu fotku zduraznuju CERVENE oktavky 1 z pohledu zepredu a to tak,aby stala rovne. Muzou byt kola v rejdu to nevadi takze doufam ze hodite nejake fotky,nebo nafotim tu co je u nas doma ale neni cervena pořešeno separátně přes icq Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 panove mam celkem problem potreboval bych jednu fotku zduraznuju CERVENE oktavky 1 z pohledu zepredu a to tak,aby stala rovne. Muzou byt kola v rejdu to nevadi takze doufam ze hodite nejake fotky,nebo nafotim tu co je u nas doma ale neni cervena Tak fotku od Milana bych bral, má moc pěkné a mít navíc na nálepce jeho auto musí být luxus!!! Snad jste to už nějak pořešily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Hlavne na tu tvou uz se musim konecne mrknout jak se zmenila Od poslední změny není nic moc nového. Jen takové drobné změny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 jinak Bady ,jak je tam ten prijezd ? to se musi objizdet nejak kolem toho obecnaku zezadu ? Takhle nějak to vem a dojedeš v klidečku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Takhle nějak to vem a dojedeš v klidečku J tak nejak jsem to myslel diky... snad trefim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Milane zdravim,mas jeste doma nejake MDF podlozky ? ... Jj taky bych vzal 1par MDF podlozek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 J tak nejak jsem to myslel diky... snad trefim Jeste se musime domluvit v kolik teda pojedem a kdo vsechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz7 Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Tak já taky přijel 24.2.Musím si sice vzít dovču,ale to nevadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Milane zdravim,mas jeste doma nejake MDF podlozky ? ... Jasně že mám! Vzít s sebou 2-3 páry není problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Jeste se musime domluvit v kolik teda pojedem a kdo vsechno Kazdopadne ,,poresime pak pres icq @ Milan II - Dam ti jeste vcas vedet a pripadne bych vzal taky jeden par Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Jasně že mám! Vzít s sebou 2-3 páry není problém. Ja si teda rezervuji jeden par MDF podlozek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 tak sice jsem hlasoval pro březnové datum, ale klidně přijedu i 24.02, snad už budu mít auto do té doby v celku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Dnes jsme byli na minisrazu v Brně a myslím, že ten termín v tom únoru je brzy. Byla kosa, ikdyž svítilo sluníčko a o tom větru ani nemluvím. Na letišti to bude ještě horší a přikláním se raději k březnovému termínu. Vzhledem k tomu, že semnou pojede i Milan II, tak jen abyste to věděli vy, co byste čekali na MDF podložky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mery Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Dnes jsme byli na minisrazu v Brně a myslím, že ten termín v tom únoru je brzy. Byla kosa, ikdyž svítilo sluníčko a o tom větru ani nemluvím. Na letišti to bude ještě horší a přikláním se raději k březnovému termínu. Vzhledem k tomu, že semnou pojede i Milan II, tak jen abyste to věděli vy, co byste čekali na MDF podložky. Já se taky raději přikláním k termínu v březnu, ještě je celkem kosa a kdo ví jak bude koncem února... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 I já jsem ako Matys a MilanII taky v Brně a potvrzuji nespěchat, až se trochu oteplí. Letiště v Mošnově je zvláště otevřená plocha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Tak pánové,sice na svém autí nemám ještě nic moc k vidění,ale jsem z Ostravy a nemůžu si nechat ujít vidět vaše auta v reálu tak bych přijel taky .V tom březnu by to bylo lepší,mělo by být tepleji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Tak pánové,sice na svém autí nemám ještě nic moc k vidění,ale jsem z Ostravy a nemůžu si nechat ujít vidět vaše auta v reálu tak bych přijel taky .V tom březnu by to bylo lepší,mělo by být tepleji. Jsem na tom podobně. Žádný zázrak, prostě Octa. Taky bych přijel a jestli to bude v únoru nebo v březnu je mi jedno, hlavně ať není hnusně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Jsem na tom podobně. Žádný zázrak, prostě Octa. Taky bych přijel a jestli to bude v únoru nebo v březnu je mi jedno, hlavně ať není hnusně. Chlapi ,,taky jezdim v serii,ale podle me neni hlavni ,to ze se budem predhanet kdo ma peknejsi to a tzam to..,, omrknem vozitka a hlavne ,pokecame..a kvuli toho se takovy sraziky delaj no ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Chlapi ,,taky jezdim v serii,ale podle me neni hlavni ,to ze se budem predhanet kdo ma peknejsi to a tzam to..,, omrknem vozitka a hlavne ,pokecame..a kvuli toho se takovy sraziky delaj no ne ? Tak přesně tohle jsem teď měl na jazyku! Jedeme si hlavně pokecat o kárách a vyměnit si zkušenosti o tom, kdo co a jak dělal. A ne aby se ti co už mají nějakou tu úpravičku zasebou, vytahovali na ostatní, co maj "zatím" jen sériovku - nebo mají auto krátkou dobu! Asi každý z nás, když si svou Octavii, či Fábii dovezl domů, taky to byla obyč série. PS: ty MDF vezmu, to je jasná věc. Ušetříme si hodně starostí (a 105 kč) s tou zatracenou poštou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jadlo Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Tak kdy něco podniknem ? Co tak sleduju a znám se s lidma, začíná nás tu ze severní moravy býti dosti, tak co udělat nějaký scuk ??????..... Takže házejte lidičky termíny a místa co Vás v okolí OV napadnout, kde se můžeme sjet - Hlučínská štěrkovna - Mošnovské letiště zezadu - Hypermarket (Shopping park apod) - ???? další nápad Termíny: 24.2.2008 2.3.2008 9.3.2008 Osobně bych teda nějaké klidnější místo a termín 2.3. Téma pak upravím jak se domluvíme, aby bylo viditelno co a jak see you agenti Takže zkouším nahodit první návrh místa a data srazíku, po poradě s cosboškem to vidíme takto takže hlasujte : Kde: Mošnov - stará letištní plocha - pro GPS:Loc: 49°42'34.65"N, 18°6'41.608"E Kdy: 24.2.2008 ve 14:00 nebo 16.3.2008 ve 14:00 Jak se tam dostat: Mezi Příborem a Mošnovem je cesta (464) směr Studénka, v Obci Studénka-Nová Horka odbočit doprava do kopečka a jet směr Albrechtičky, ty projet celé po hlavní cestě a na konci doprava, je tam na sloupu šipka "Motokáry" dostane te se na úzkou asfaltovou cestu a na koci (v lesiku odbočíte doprava) Pro případné zájemce počkám na 13:45 v Příboře na pumpe PapOil vedle motorestu, je to hned pod mostem tahu Frýdek-Olomouc a vyrazíme pak společně Takže uvidime jak dopadne hlasování Byl bych pro Shopping park v Ostravě a někdy v březnu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Shopping park kde je milion lidí a aut??Blbost.Mošnoc nebo nějaká méně osídlená plocha je ideál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Shopping park kde je milion lidí a aut??Blbost.Mošnoc nebo nějaká méně osídlená plocha je ideál Pravda, v okamžiku sebemenší hudební produkce z vozů je tam v cuku letu ochranka, bo je to na soukromém pozemku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 A jak je to v Mošnově a okolí v případě opravdového hnusu, aby jsme měli kam zalézt a pokecat v teple. Třeba na podzim to bylo fajn, ale u kávičky v Olympii bylo přece jen mnohem lépe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 A jak je to v Mošnově a okolí v případě opravdového hnusu, aby jsme měli kam zalézt a pokecat v teple. Třeba na podzim to bylo fajn, ale u kávičky v Olympii bylo přece jen mnohem lépe. Třeba tam bude nějaká letištní obsluha s teplým čajem a kávou. Nakonec možná i nějaký ten bufet s párečkama pro Milana. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky