Mr.Ham Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Uzavření hlasování zítra, tj. 11.2. ve 21:00 at to dopadne jak to dopadne, teple se oblečte unor nebo březen, rozdíl jednoho hlasu Nebuť škrt a nechej hlasování do konce týdne... Mě únor nevyhovuje... (špatný datum) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Mě je to jedno. Čas na dobrý lidi si najdu vždycky Ať je to v únoru nebo v březnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Mě únor nevyhovuje... (špatný datum) kurec, tak Ti napíšem domu omluvenku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 pokud to bude v unoru, tak bohuzel nestiham casove a tudiz se vyroba srazovky zastavila a do pristiho pondeli se ani nerozjede Je tady dost sikovnych lidi, tak je poprosim jestli si najdou cas a zkusi neco udelat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 podtrženo sečteno Sraz bude tedy dle hlasování 16.3.2008. ve 14h v Mošnově ps: doufám v lepší počasí a celkový počet hlasujících = 37 to jsem ani nečekal uvidime kolik Vás tedy dojede, zváni samozdřejmě všichni škodahome pozitiv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 podtrženo sečteno Sraz bude tedy dle hlasování 16.3.2008. ve 14h v Mošnově ps: doufám v lepší počasí a celkový počet hlasujících = 37 to jsem ani nečekal uvidime kolik Vás tedy dojede, zváni samozdřejmě všichni škodahome pozitiv Že by už na letních papučkách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 To už bude na černých komaxitech Tak doufám, že udělám trochu parády :-) Píšu si do deníčku 16.3.2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 taky si píšu....mám to jen 275km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Ham Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 podtrženo sečteno Sraz bude tedy dle hlasování 16.3.2008. ve 14h v Mošnově ps: doufám v lepší počasí a celkový počet hlasujících = 37 to jsem ani nečekal uvidime kolik Vás tedy dojede, zváni samozdřejmě všichni škodahome pozitiv Hurá hurá.... ja se večer modlil.... a ono to vyšlo.... Jo ... a o omluvenku nešlo... ale težko bych doma vysvětli ze nepojedu na slibenou dovolenou (zaplacenou) a radeji pojedu na sraz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Tak už jsem si to poznamenal do diáře tak mi do toho snad nic nevleze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Je to celkem škoda že se ten únor nekoná ,protože v březenu bude třeba ještě hnusněji a už to nebude kam posunout.Neználek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Ja jsem nehlasoval a pisu si to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francoa Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Je to celkem škoda že se ten únor nekoná ,protože v březenu bude třeba ještě hnusněji a už to nebude kam posunout.Neználek taky jsem se tesil spíš na ten únor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Je to celkem škoda že se ten únor nekoná ,protože v březenu bude třeba ještě hnusněji a už to nebude kam posunout.Neználek to máš pravdu, ale třeba počasí vyjde a já tomu věřím, neboť jsem právě dnes objednal nové letní šprcgumy,abych byl připraven Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Může se přijet i na zimních? pokud už nebude jaro? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Může se přijet i na zimních? pokud už nebude jaro? Proc by ne.Pokud nebude uz vylozene teplo,take budu mit jeste zimni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Může se přijet i na zimních? pokud už nebude jaro? Proc by ne? myslis ze ti budem kontrolovat prezuti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Je to celkem škoda že se ten únor nekoná ,protože v březenu bude třeba ještě hnusněji a už to nebude kam posunout.Neználek když tak to přesuneme k Neználkovi do garáže už tam dělá pořádek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 když tak to přesuneme k Neználkovi do garáže už tam dělá pořádek Pepíno to od tebe není hezke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Proc by ne? myslis ze ti budem kontrolovat prezuti? Já příjedu na letních Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Já příjedu na letních U vás už kvetou třešně co.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Já uvažuju taky, že to přezuju. Teploty jsou už ned nulou a ty moje Nokiany to zvládnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 (editace) Nazdar bando, hlasovat jsem sice nestihnul, ale čas si určitě najdu. Na octu už čeká kupec, takže to bude její poslední srazík. Domlouvá se nějaký hromadný odjezd z Ostravy směr Mošnov, nebo každý sám??? Editováno: 14. Únor 2008, autor: Mark Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kmin Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Ahoj lidi, jsem tu novy a mrzi me, ze ten sraz v Mosnove vysel na 16. 3. 15.3. totiz odjizdim na tyden pryc. Snad se s nekterymi s vami setkam v co nejblizsi dobe pri nejakem dalsim srazu. Zacinam to tady vice sledovat a brzy pridam fotky auta. Mej te se a jezdete opatrne, ptz denne na cestach potkavam uplne kreteny. Good luck! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Ahoj lidi, jsem tu novy a mrzi me, ze ten sraz v Mosnove vysel na 16. 3. 15.3. totiz odjizdim na tyden pryc. Snad se s nekterymi s vami setkam v co nejblizsi dobe pri nejakem dalsim srazu. Zacinam to tady vice sledovat a brzy pridam fotky auta. Mej te se a jezdete opatrne, ptz denne na cestach potkavam uplne kreteny. Good luck! Neboj, srazů bude během léta tolik, že ani na všechny nebudeš mít benzín... Pozorně sleduj sekci "Srazy & Akce" termíny se vždy s předstihem dozvíš. Pro Oktaviáky co se chystaj na sraz "Ostrava": Mám několik požadavků, jestli s sebou na sraz vezmu MDF podložky. Odpověď je ANO! Když bude třeba, vezmu jich třeba plný kufr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky