Popu Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Sama bila,.... no to je gol pred par lety by si tu barvu nikdo nekoupil a tedka je to HIT kazdopadne hezky, ucast vcelku hojna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Měli jste to pěkný, škoda, že to nezpunktuje nikdo na F3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 7. Únor 2016 Sdílet Vloženo 7. Únor 2016 Tak pořád čekám na fotky ze srazu a nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lumisek Vloženo 18. Únor 2016 Sdílet Vloženo 18. Únor 2016 Tu pár fotek ze srazu. Celkem se to povedlo tak se to za ty prachy docela vyplatilo. Fotky budou zveřejněny prý i přímo na webovkách škoda muzeum tak až tam budou, dodám odkaz 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 18. Únor 2016 Sdílet Vloženo 18. Únor 2016 Pěkné fotky děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 18. Únor 2016 Sdílet Vloženo 18. Únor 2016 pěkný, co ten velkej celorepublikovej v Nošovicích ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 18. Únor 2016 Sdílet Vloženo 18. Únor 2016 (editace) No jo to máš pravdu na to se nějak zapomělo. Tak kdy? Editováno: 18. Únor 2016, autor: Lusta17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Únor 2016 Sdílet Vloženo 18. Únor 2016 Tady ale ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jazzleba Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 Když už jsem tentokrát nemohl dorazit osobně tak aspoň jsem si prohlédl fotky. Vidím, že účast byla dobrá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lumisek Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 (editace) Takže dávám to i sem ať se rozkřikne RAPID SRAZ! Tak přátelé rapiďáci, rapiďačky. Sraz byl dořešen a doufáme, že se sejdeme v hojném počtu, a všem bude vyhovovat.Jedná se o sobotu 21.5. a bylo by to v Autokempu v Lužanech u Jičína (přikládám odkaz). Majitelé o nás vědí, v ten den tam dokonce nebudeme prý jediný klub (koná se i sraz kabrioletů tak se můžete pokochat ). Začali by jsme se scházet ve 13h. v areálu kempu. Pro ty co by si chtěli rovnou udělat i menší ,,dovolenou“ tak doporučuji si zarezervovat chatky, které vyjdou levně. Nebo popřípadě stan pro ty otrlejší. Kontakt je psaný kdyžtak na vizitce, pište spíš na e-mail kdyžtak (ten s tel. cestuje po Evropě tak ať neplatíte přehnaný částky) nebo mě do zpráv a já zjistím a odpovím Zde odkaz na kemp: http://www.autokempluzany.cz/cs/ Editováno: 25. Duben 2016, autor: Lumisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 Přijedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 vypadá to, že mám volno, tak přijedu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jazzleba Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 Velice rád přijedu. Zatím jsem limitován čerstvě vykloubeným a pohmožděným pravým loktem s přetrhanými vazy, takže teď budu měsíc úplně mimo provoz. Snad už ale budu do termínu srazu bez sádry a ortézy a budu moci zase řídit. Na sobotu 21.5 mě vychází v práci volno tak budu doufat že to vyjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 30. Duben 2016 Sdílet Vloženo 30. Duben 2016 Jsem zvědavý, kolik se nás sejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 30. Duben 2016 Sdílet Vloženo 30. Duben 2016 Já bych rád, ale vypadá to bledě zrovna ten víkend máme firemní fotbalový turnaj v Rakousku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 15. Květen 2016 Sdílet Vloženo 15. Květen 2016 Tak příští sobotu Rapíďáci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jazzleba Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 Tak se musím z plánované účasti nakonec omluvit. Pořád jsem ještě na nemocenské s úrazem. Byl jsem velký optimista. Všem účastníkům srazu přeji hezké počasí a společné zážitky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 Já také posílám Zdravici Rapidího Míru do Lužan. Zítra bohužel rodinná oslava velkých kulatin, ze které se jde těžko vyvlíknout. Určitě si to užijte! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 23. Květen 2016 Sdílet Vloženo 23. Květen 2016 (editace) Vzhledem k tomu, že jsem doposud nikdo žádné foto nedal, činím tak já (i když trochu nepovedené - přesvícené sluncem). Na sraz se dostavilo z cca 10 avizovaných Rapidů pouhým 5 kousků což bylo zklamáním. Slibotechny zpytujte své svědomí. Uznání patří posádce s krásně červenou metalízou až z Brna. Tak alespoň pár fotek Editováno: 23. Květen 2016, autor: MBDusan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qvecko Vloženo 5. Září 2016 Sdílet Vloženo 5. Září 2016 pořádáte sraz v MB i všech škodovek koukám že ted tu byly jen rapid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bpong Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 Někdo dnes srázek ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Května Sdílet Vloženo 24. Května Náhodné setkání v Mladé Boleslavi, spojené s prohlídkou závodu, muzea a depozitáře 1 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 24. Května Sdílet Vloženo 24. Května (editace) Jakáto náhoda, že jsme jeli se Svižníkem zrovna kolem (a to doslova, když se mi nezdál ten zákaz vjezdu na cestě k parkovišti 😅). Připojím jednu rozlučkovou fotku s muzeem 🙂 Editováno: 24. Května, autor: tom01 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 25. Května Sdílet Vloženo 25. Května A pak, že náhody neexistují 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 25. Května Sdílet Vloženo 25. Května (editace) Drazi! Dekuji Vam za sraz - bylo to suprovy 😃 Editováno: 25. Května, autor: Skodzinek 1 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.