Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak se mi dneska přestalo zobrazovat radio (model Dance) na horním řádku maxidotu. No, dočetl jsem se zde, že se radia měnila za nové s novým firmware a jelikož mám po záruce, tak se na to můžu .... Nebo je snad i nějaký jiný postup, než dávat zase prachy škodovce?

Vloženo

No, já mám tušení, že na to ani nešáhli, jelikož nezmizely ani naladěné stanice v radiu, což by se při přehrání asi mělo vymazat, ne? Nevím, nevidím do toho no. Jj, to by chtělo, ale bohužel kabel nemám a v jiných škoda servisech to bude asi obdobné .... :)

Vloženo

Luky kdyby jsi chtěl více info o Cosbym (je ze Štramberka,pracuje v Kopřivnici Lubině),pošli SZ .... dám ti na něj kontakt ....

Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk

• o 3 týdny později...
Vloženo

Zdravím,

pořídil jsem Fabii combi 2009, které má radio Dance. Ovšem nezapíná a nevypíná se s klíčkem, musím, vždy zapnout a vypnout hlavním kolečkem. Nevíte jak nastavit, aby se to zaplo otočením klíčku a vyplo vyjmutím klíčku. Díky za ochotu a odpověď.

Vloženo

Na tomhle obrázku: http://forum.skodahome.cz/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=254242 to máš jasně popsané - nad sebou je potisk "R1363 - R1362 - C1357". Protože ty součástky jsou popsané ve stejném pořadí jako jsou na desce, je ta nejhořejší ODPOR na schématu očíslovaný jako "R1363". Prohledej tohle vlákno, jestli sem někdo nepověsil schéma toho rádia nebo aspoň rozpisku součástek, případně odkaz na stažení uvedeného - a tam podle označení vyhledej potřebnou hodnotu. V případě nouze nejvyšší kontaktuj firmu http://www.brm.cz/ - v otázce jednoho upečeného odporu myslím udělají výjimku z "utajované firemní skutečnosti" a hodnotu prozradí...

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Pánové dodělával jsem do Roomstru r.v. 2007 zadní repro a potřeboval bych kdo máte z výroby 8 repro a autorádio Dance (Visteon 5J0035161) jeho kódování (mám tam 0000200) jestli můžete tak se prosím mrknite.

• o 3 týdny později...
Vloženo

Vztahuje se na autorádio stejně dlouhá záruka jako na celé auto? Mám prodlouženou...V horkách mi začal špatně ukazovat display, je úplně tmavý, sotva to přečtu..po vychladnutí je to zas ok, např. druhý den..takže myslím, že mi ho budou muset vyměnit a rozhodně to chci na záruku..

Vloženo

Záruka by se měla vztahovat na všecky součásti auta, který v něm byly v momentě předání od obchodníka zákazníkovi - s výjimkama popsanýma Občanským nebo Obchodním Zákoníkem. Například se nebude vztahovat na ojetí pneumatik způsobený km proběhem, ale samozřejmě na defekt způsobený popraskáním kordu ano atd. Rádio, pokud bylo namontováno v autě a bylo možno ho v okamžiku předání auta provozovat k jeho předpokládanému účelu, do záruky spadá taky.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Tak jsem autorádio zkusmo nakódoval na 0000400 a už konečně po připojení zadních reproduktorů nepíše chybu v kódování jenom doufám že jsem ho nakódoval dobře!

• o 3 měsíce později...
Vloženo

zdravim mel bych dotaz prodal jsem radio dane ze sveho roomstru kde bylo namontovano z vyroby nemoch jsem nikde najit pin a nekdo mi poradil ze je napsany v te ceduce stiraci na klicich tak jsem ho opsal a radio poslal ale kupujici mi pise ze je kod spatny nevite nekdo jak kod zjistit nebo jak nenapadlo me ze stim budu mit problemy kupujicvi je nastvanej a ja se nedivim!!prosi poradte diky moc :kol-34:

Vloženo

když jsem kupoval nove auto,tak radio psalo něco ve smyslu, že nema kod... sedl si do toho borec z notebookem, spojil se s autem, zadal kod a už to jelo.. řekl mi, že ten kod nesmi nikomu sdělit, protže je to unikatni kod auta a radia.. asi by to šlo, pokud máš nějaké známé ve škodovce, ale prvotní informace- pokud jsi mu prodal radio ze sveho auta, musí kupující s autem a radiem do škodovky, aby mu ten kod řekli, popř. k někomu, kdo ten kod umí vyčíst...

Vloženo (editace)

Mě ho řekli v autorizovaném servise na počkání a zadarmo (chtěli vědět v.č. rádia - auto ani rádio vidět nechtěli). V dokladech k novému autu není, rádio je spárované s komfortkou a pin potřebuje jen po resetu nebo po namontování do jiného auta.

Editováno: , autor: Dalik
  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...