orlov Vloženo 4. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2017 Jediné spojenie s externým zdrojom je cez AUX. Ja som to vyriešil týmto https://www.aliexpress.com/item/Bluetooth-Aux-Audio-Receiver-Adapter-Bluetooth-Car-Kit-Handfree-Wireless-Car-Music-Receiver-Support-IOS-SIRI/32684657690.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.4ku7Rc ale používam to len na prehrávanie hudby. Dá sa s tým aj telefonovať, ale keďže to je "utopené" v stredovom tunely, druhá strana slabo počuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PedroKV Vloženo 4. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2017 Dělá se ještě taková kostička-placka,která se nalepí na palubku a připojí do aux a na napájení a přehrává o mp3 a funguje jako bt hf. Je to o dost výš,tak by to mohlo být lepší. Mají to na alíku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mets Vloženo 1. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2017 Zdravim mam radio Dance odpojil som baterku pri zapojeni pyta radio kluc ktory neviem najst servis pyta dost vela penazi za pin je nejaka moznost zistit pin bez servisu ? dakujem za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 1. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2017 Četl jsi návod? Nevím jestli je to stejné. Ale u Swingu po odpojení baterky musíš prvně zapnout klíček a potom rádio. Pin si načte z ŘJ. Jestli je vše originál. Zkus znovu baterku odpojit a prvně zapnout zapalování, potom rádio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PedroKV Vloženo 1. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2017 Pouze pokud bylo rádio spárované s autem=z výroby. Jinak ne. Pak je třeba zjistit pin rozebráním rádia a napojením se asi na sériovou linku k čipu. Takhle mi to říkal elektrikář. Návod se mi nepovedlo dogooglit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 1. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2017 Po mě chtěli v autorizáku 200kč za vyčtení pinu. Po té co jsem dělal ofuky, že vůz jsem si koupil u nich i s rádiem, a nevím proč bych neměl znát PIN vlastního rádia, které jsem si zaplatil, fakturu stornovali s kyselým ksichtem Je s podivem, že u rádia zvlášť dodaného PIN samozdřejmě je a musí být, ale k rádiu s vozidlem z výroby to již tak není. Nicméně na mé trucování neměli nervy a fakturu zahodili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaromírStavač Vloženo 31. leden 2018 Sdílet Vloženo 31. leden 2018 Moc vas prosim o fotky radia Dance. Staci mi jen pripojeni dratku ze zadu. Predem dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ovis Vloženo 11. Duben 2018 Sdílet Vloženo 11. Duben 2018 Zdraví, Já uvažuji o tomto nemáte stím někdo zkušenosti https://m.aliexpress.com/item/32827066272.html?pid=808_0000_0101&spm=a2g0n.search-amp.list.32827066272 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 15. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2018 Poradíte mi někdo jak nejlíp vyřešit redukci na ISO? Mám autorádio Škoda DANCE (foto) a potřeboval bych dát jiné autorádio a to má ISO. Nechci nic přeletovávat. Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 15. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2018 Da sa kupiť hotove. https://www.saunika.sk/iso-konektory-redukcie/iso-redukcie-pre-autoradia/iso-redukcia-pre-montaz-autoradia-vw-seat-skoda---451/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 16. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2018 Díky mrknu na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 16. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2018 V Česku: http://www.aunika.com/Prislusenstvi-pro-autohifi-1/ISO-Adaptery-pro-autoradia/ISO-adapter-pro-autoradia-AUDI-VW-SEAT-SKODA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedRose Vloženo 16. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2020 Pánové... Moje Dance radio přestalo hrát, sehnal jsem si jiné Dance i s kódem, ale při zadávání jsem se jednou spletl a teď na displeji svítí jen SAFE... Co teď? Je tam nějaký časový interval, nebo něco poklikat aby to zase šlo zadat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 16. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2020 myslím že po 15 nebo 20 min je to zase cajk, taky mě to kdysi vyděsilo, když jsem měnil aftermarket radio za Dance a nedal pin na první dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlov Vloženo 16. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2020 V návode je uvedené, že po dvoch chybných pokusoch sa rádio zablokuje na jednu hodinu a potom sú k dispozícii znova dva pokusy, pričom kľuč musí byť v zapaľovaní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedRose Vloženo 16. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2020 No, tak už jede... Ale to probuzení mu trvalo jeden den ?!? Pořád tam svítilo jen SAFE a před hodinou za jízdy naskočily ty 4 nuly... Kód vložen správně a rádio šlape :-) Díky za tipy ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.