MichalF Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 No to klidně můžeš, dnes jsem si to ověřil Ani nahodou ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterka Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 takže jestli tam nebude jiná 4x4, tak vám natrhnu prdéééélééééé!!! Tak to teda NE !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterka Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Vidím to spíš na Rally Sweden a pěkný klouzání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 a vovovovovo tom to je! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 vám natrhnu prdéééélééééé!!! Kucí, kam jsem se to dostal...a přitom to zde celou dobu vypadalo jako na normálním heterofóru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Tak aktuálně dneska ráno Děčín..1°C a padá sníh.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 bude to znít překvapivě... ale aktuálně z Ústí nad Labem... 1°C a padá sníh! jinak mám přezuto na zimní a užívám si to! vidět trápící se předokolky na letních gumách je velmi zábavné! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Benesov - Praha / 7:00 / 1-1,5° C / zataženo a padal sníh (voe s tema letnakama sem to asi fakt prehnal ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 tak podle předpovědi v odkazu na 1.straně má být zítra slunečno v mimoni až kolem 17.hod., tak bychom se měli asi předběžně domluvit, jestli se vůbec pojede nebo se to jen posune o pár hodin dozadu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Dle webkamery je Mimoň pod sněhem - tak jak ? Sem odhodlán jet, ale bral bych lepší počasí než minule. Takže se zřejmě rozhodne až zítra ráno - nebo se pletu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 jojo, zítra má být už lepší počasí, tak si myslim, že se to rozhodne opět zítra dopoledne, osobně bych to šoupnul o např. 2 hodky dozadu, pokud bude ráno mokro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 sakra... ale já nebudu od rána na netu!!! bude mě muset někdo informovat!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 já to vidím asi takhle : už podruhý je předpověď na hovno. Já osobně jsem chtěl přijet na letních kolech, s napulírovaným autem a za příjemnýho počasí venku pohovořit s ostatními kolegy. Dojet špinavej, jak dobytek na těch hnusných plechových 15" a někde klepat v dešti, sněhu nebo mrazu kosu, se mi fakt nechce. Nerozumim tomu, proč se to takhle tlačí, jako by měl bejt po Velikonocích konec světa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 na severu vykukuje slunce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Jojo naprostej souhlas. Ja osobne za takoveho pocasi 100% nepojedu a proste bych to presunul na nekdy pozdeji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 pánové a dámy....(jestli se tu nějaká vyskytuje)vemte sebou zítra sněhové řetězy,teple se oblečte,flašku rumu a hurá do Mimoně....NEBO!DOLI....zruš to....nech to na teplo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 pánové a dámy....(jestli se tu nějaká vyskytuje)vemte sebou zítra sněhové řetězy,teple se oblečte,flašku rumu a hurá do Mimoně....NEBO!DOLI....zruš to....nech to na teplo.... na zrušení je brzo, pokud bude zítra sucho, tak se jede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 (editace) já vím..já tam nejedu..ale mě jde o vaše zdraví...:-) a samozřejmě mě sere že nemůžu jet...ale to je věc vedlejši:-) Editováno: 21. Březen 2008, autor: mira Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 na zrušení je brzo, pokud bude zítra sucho, tak se jede Než tam dojedeš, tak desetkrát zmokneš, projedeš tisíci kalužema a bude přitom teplota lehce nad nulou. Na to nemusíš čekat do zejtra, to je myslím dost jasný už dnes. Ale klidně tam jeď i tak, jestli už to nemůžeš vydržet. To je každýho svobodná vůle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 na zrušení je brzo, pokud bude zítra sucho, tak se jede Tak pokud bude sucho tak jedu Ale ja kdyz kouknu z wokna ... tak sucho urcite nebude, leda ze by roztalo tech 30cm snehu co pripadlo za noc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Na vysočině stále krásně hustě sněží, s trochou štěstí se ještě bude lyžovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Než tam dojedeš, tak desetkrát zmokneš, projedeš tisíci kalužema a bude přitom teplota lehce nad nulou. Na to nemusíš čekat do zejtra, to je myslím dost jasný už dnes. Ale klidně tam jeď i tak, jestli už to nemůžeš vydržet. To je každýho svobodná vůle. tak zase tolik jasný to neni, má být polojasno, a tady na severu prosvicuje slunce a silnice jsou suché, když se nás ráno sejde dost na to aby se jelo, tak pojedu a louže cestou nebo pár kapek mi teda určitě nevadí, ty si musíš počkat až na srpen, to možná bude předpověď bez deště a bez kaluží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 tak zase tolik jasný to neni, má být polojasno, a tady na severu prosvicuje slunce a silnice jsou suché No jak na kterem severu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 No jak na kterem severu na mostecku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 tak zase tolik jasný to neni, má být polojasno, a tady na severu prosvicuje slunce a silnice jsou suché, když se nás ráno sejde dost na to aby se jelo, tak pojedu a louže cestou nebo pár kapek mi teda určitě nevadí, ty si musíš počkat až na srpen, to možná bude předpověď bez deště a bez kaluží Tady naopak na dalším severu je sníh, 1-3°C, silnice mokré, občas sněhové jazyky, jinak všude bordel (=sůl a inertní posyp) a nízké tmavé mraky od horizontu k horizontu, které zrovna nevěstí nějakou drastickou změnu počasí.. Osobně se přidávám k JirkoviK s prosbou o odložení opravdu na příjemnější počasí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky