Martyp Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 A předpokládám, že je o pár desítek kg lehčí než OII... No uplne nevim,jak je to tam s vahou..Ale nejaky kila dole asi budou si myslim.. to je asi taková hodně rozumná hodnota. Za kolik jezdí, s tou úpravou, neříkal ? Jo to asi je..Ale kdo vi,treba pres pristi zimu zase nejaky kone pribydou.. Sami to znate..Clovek dlouho nevydrzi nechat auto "v klidu" .. Osobne si myslim,ze se bude hejbat nekde okolo hranice 11-12 litru?Nevim..Taky zalezi na tom,jak casto jezdi a jakym stylem.. Ale vsechno se da zjistit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 No uplne nevim,jak je to tam s vahou..Ale nejaky kila dole asi budou si myslim.. Jo to asi je..Ale kdo vi,treba pres pristi zimu zase nejaky kone pribydou.. Sami to znate..Clovek dlouho nevydrzi nechat auto "v klidu" .. Osobne si myslim,ze se bude hejbat nekde okolo hranice 11-12 litru?Nevim..Taky zalezi na tom,jak casto jezdi a jakym stylem.. Ale vsechno se da zjistit.. njn, holt to není perpetuum mobile, a proto mám naftu a hledám možnosti, jak se výkonově benzínu přiblížit. Dosažený výsledky mně zatím uspokojujou. No, zatím, teda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Doli.. jak to dopadlo s tim K-powerem? Podařilo se ti nějak přelouskat ty hodnoty, aby ti to něco vyplivlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 23. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Doli.. jak to dopadlo s tim K-powerem? Podařilo se ti nějak přelouskat ty hodnoty, aby ti to něco vyplivlo? Ahoj, zatim nic. Je tam nejak malo hodnot. Nejde to vlozit do toho programu, jsem v tomhle zacatecnik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 tak jsem se dostal na net... ufff... takže akce super... zítra se o tom snad rozepíšu víc. mám nějaký videa... jinak sem rád poznal Skaju, Alexaska a Doliho... tomu navíc díky za tu mlhovku... taky mě potěšilo, že sem natřel ve sprintu Bburaga se Scoutem TDI! budu zítra... cya my friends! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 jééé, bohajeho, Vorlajz se probudil !!! A navíc ještě snad nad někým zvítězil ??? To zase s ním nebude k vydržení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Bílej Leon - 283 PS a 400 Nm Bílá A5 4x4 - 240 PS a 500Nm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 (editace) no hlavně není nokde natočenej v pohybu. Ještě něco dělal s tím motorem ? I bez toho má páradní výkon. V Německu jsem viděl firmu, která z toho motoru dostane až 280 kW !!! Natocenej je mezi mejma prvnima videama na strane 15 !! http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...1094&st=350 dojizdi prvni byl tam jen na chvily je to klasika silensi 2,0TFSi jako ma S CUPRA ale ma chip a vyfuk odbrzdeno 290PS pry... Editováno: 23. Březen 2008, autor: JasteR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 jééé, bohajeho, Vorlajz se probudil !!! A navíc ještě snad nad někým zvítězil ??? To zase s ním nebude k vydržení. Neboj, všechno určitě barvitě uslyšíš..kterak benzín zvítězit nad naftou v podání dvou scoutíků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 ... jinak sem rád poznal Skaju, Alexaska a Doliho... No jo, ale kde jsem já? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Neboj, všechno určitě barvitě uslyšíš..kterak benzín zvítězit nad naftou v podání dvou scoutíků FSI forever !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 No jo, ale kde jsem já? Jé,já myslel,že už se znáte Jinak sem vás taky rád poznal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Jé,já myslel,že už se znáte Jinak sem vás taky rád poznal To je jasný, že známe..to já napsal jen tak pro pořádek Jinak taky jsem rád, že jsem poznal další členy rodiny odsud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 (editace) Fotky a videa preposlane a upravene od Bimbouna tady, nebo na str. 15 dole : Editováno: 23. Březen 2008, autor: JasteR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Ahoj, zatim nic. Je tam nejak malo hodnot. Nejde to vlozit do toho programu, jsem v tomhle zacatecnik. To se mi taky stalo, že se mi několikrát to logování samo zastavilo a nešlo to potom použít, z pěti pokusů asi dvakrát. Sem si myslel, že mi nějaká utilita zablokovala v notesu disk kvůli otřesům, ale možná to bude něčím jiným Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Dejte nekam to co vam to z oho vyplivlo ... taky zkusim . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 23. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Tady jsou ty hodnoty. Hlavicka (prvnich 7 radku je zkopirovana s mustru kvuli nemcine). Hodnot je dost, ale merenych hodnot je nejak min. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia rrs Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 (editace) Tady jsou ty hodnoty. Hlavicka (prvnich 7 radku je zkopirovana s mustru kvuli nemcine). Hodnot je dost, ale merenych hodnot je nejak min.Hlavně mi připadá,že jsou tam naměřené pěkné blbosti. Editováno: 23. Březen 2008, autor: octavia rrs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 23. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Hlavně mi připadá,že jsou tam naměřené pěkné blbosti. Jak to? Meril jsem kanaly 5,6 jak je to popsano. Tedy uplne stejne jako u svyho auta a tam to slo v pohode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Neviem podla tych videi od JasteRa, sprint Octavii II RS TDi, tak cierna bol Doli? Skaja to tam poriadne dával. :palec2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Neviem podla tych videi od JasteRa, sprint Octavii II RS TDi, tak cierna bol Doli? Skaja to tam poriadne dával. :palec2: Cerna - Doli, Zluta - Sajka, cervena ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Diky Jastere a Bimboune za doplněný videa, tyhle sou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bimboun Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Mustafa: vid, aby se ti nelibili, kdyz je temer na vsech Skodik a ty tam mavas z okynka....toz ale pekne jsme spolu pozavodili obcas jsem ti i stacil.... super je videt start ty ctyrkolky to je jak kdyz ho vystreli z praku.......nebo ten sprint pri otevrenym okynku - je slyset uplne vsecko (hlavne Skodik) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Mustafa: vid, aby se ti nelibili, kdyz je temer na vsech Skodik a ty tam mavas z okynka....toz ale pekne jsme spolu pozavodili obcas jsem ti i stacil....super je videt start ty ctyrkolky to je jak kdyz ho vystreli z praku.......nebo ten sprint pri otevrenym okynku - je slyset uplne vsecko (hlavne Skodik) JJ, to jak sem ti mával, to sem jel na půl plynu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Cerna - Doli, Zluta - Sajka, cervena ja kdo tam byl s tou modrou OII RS ? Krom toho posledního videa, kdy byl ve předu, to vypadalo, že mu to moc nejede. No ale jak jsem viděl tu nálepku na LP blatníku, tak se mi to vyjasnilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky