Romariooo Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 kdo tam byl s tou modrou OII RS ? Krom toho posledního videa, kdy byl ve předu, to vypadalo, že mu to moc nejede. No ale jak jsem viděl tu nálepku na LP blatníku, tak se mi to vyjasnilo Co se Ti vyjasnilo??? Nenašel jsem tu fotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Co se Ti vyjasnilo??? Nenašel jsem tu fotku. Na straně 15 jsou videa..tak na tom posledním z nich.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Na straně 15 jsou videa..tak na tom posledním z nich.. Taky jsem jí nenašel:( Hoď odkaz, pls. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Cerna - Doli, Zluta - Sajka, cervena ja Červená II nebo červená I? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Červená II nebo červená I?Ta cervena Octavia I TDi a la RS/WRC ta co jej čmúdil výfuk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Taky jsem jí nenašel:( Hoď odkaz, pls. Je to tam...na boku té modré OII je napsáno ABC tuning či co...asi nějaká recese... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Je to tam...na boku té modré OII je napsáno ABC tuning či co...asi nějaká recese... Napadlo mě že to bude něco takového, ale tu fotku jsem nenašel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Ta cervena Octavia I TDi a la RS/WRC ta co jej čmúdil výfuk A čí byla ta červená II RS? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 A čí byla ta červená II RS? To ti musia odpovedať aktéri zrazu, ja som tam nebol, ísť 615.8 km za 10hod:18minut podla Škoda plánovača by sa mi asi neoplatilo : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 A čí byla ta červená II RS? Moje to taky neni! Červenou barvu auta si kupujou jen žensky... P.S výjimka Ferrari! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Moje to taky neni! Červenou barvu auta si kupujou jen žensky... P.S výjimka Ferrari! To byl vtip...noo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Moje to taky neni! Červenou barvu auta si kupujou jen žensky... P.S výjimka Ferrari! Buď si jí kupují a nebo když na ní nemají, tak se nechávaj balit od chlapů s červenými auty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Jinak Ferrari bych chtěl asi černý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Jinak Ferrari bych chtěl asi černý Konečně pořádný názor!!! Máš u mě jednu krásně vychlazenou Plzen!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Konečně pořádný názor!!! Máš u mě jednu krásně vychlazenou Plzen!!! Doufám, že si to přečte i Luke a třeba několik jiných majitelů černých OII a slušně se opiju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 24. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 (editace) Mate v tom nejaky bordel... Tom RS - Cervena II RS (benzin) - chip ABC (Ale asi bude brzo Cimbu) Modra II RS (benzin) - Chip Cimbu (ZADNY ABC)!!!! Jela fantasticky.... Dekuji Bimbounovo kamosovi. JasteR - cervena OI styl RS - TDI - Zatmavena skla.... Editováno: 24. Březen 2008, autor: Doli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 24. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 A tady je to video co zrejme nemuzete najit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bimboun Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 to JirkaK: to neni ABC tuning, ale AGC Racing Team jinak na prahu mel tu spravnou nalepku a to Cimbu. To byl muj kamarad, neni clenem fora, ani sem nechodi, ale ma takovouhle firemni raketu. Jinak to auto jezdi fantasticky, jen mu hodne nesly starty, sprinty jel uplne prvne, nikdy s tim takhle nejezdil. To auto jelo temer srovnatelne s tou bilou Cuprou - pujcil jsem si ho na 2 sprinty. to Doli: neni zac, pujcil jsem si ho na cestu domu a jako fakt to jede neskutecne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bimboun Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 JJ, to jak sem ti mával, to sem jel na půl plynu ja jsem to tusil - ja totiz jel jen na ctvrt plynu - my te nemohli pres to zadni okynko poradne nafilmovat, tak jsem te potreboval pustit pred sebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 kdo tam byl s tou modrou OII RS ? Krom toho posledního videa, kdy byl ve předu, to vypadalo, že mu to moc nejede. No ale jak jsem viděl tu nálepku na LP blatníku, tak se mi to vyjasnilo ..no "nejelo" ujizdel i skodikoj ale byl tam jen chvilku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 (editace) Červená II nebo červená I? Cervena 1 TDi RS ...Dvojku tam mel ted presne nevim kdo myslim Tom RS, ale mela "chip" od ABC a te jsem ujel i ja coz bylo naky divny, pac vetsinou me ORSII v benzinu ujede... Editováno: 24. Březen 2008, autor: JasteR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Jinak Ferrari bych chtěl asi černý Fuj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Cervena 1 TDi RS ...Dvojku tam mel ted presne nevim kdo myslim Tom RS, ale mela "chip" od ABC a te jsem ujel i ja coz bylo naky divny, pac vetsinou me ORSII v benzinu ujede... Jak píše bimboun, nezáleží jen na autě, ale i na řidiči a jeho zkušenostech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Jak píše bimboun, nezáleží jen na autě, ale i na řidiči a jeho zkušenostech. Tak to jsem asi lama zatim jsem najezdil jen nakych 70tkm ...a rozjezdy me moc nejdou asi to je tim ze u nas nejsou semafory ve meste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 (editace) ..no "nejelo" ujizdel i skodikoj ale byl tam jen chvilku.. "Nejelo" - Jelo nádherně, z těch několika sprintíků jsem mu já nebo brácha ujel jen 2x, jinak byl vždy lepší on, jak píšete - je to i o řidiči. To modré RSko ( CIMBU 175 kW/ 238 PS / 350 Nm ) prostě jelo o něco líp. ALE to se na příště změní. Editováno: 24. Březen 2008, autor: Jakub - škodík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky