Dakie Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 zatím ne na jisto, uvidím dle počasí, ale můžu se k vám případně přidat? koukám ale, že moc Fábek tam nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 17. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 ještě mam takovej blbej, ale hoodně blbej nápad, co kdybychom si každej kdo pojede do mimoně vytiskli na A4 svou přezdívku z fóra a vložili do eurodesky a na letišti izolepou přilepili na SPZ? - pomůže to lepší orientaci na letišti, - hlavně se pak na fotkách nemusí mazat SPZ. Tak co, Takze myslis misto znacky dat jen prezdivku...?! no to by slo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 17. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 zatím ne na jisto, uvidím dle počasí, ale můžu se k vám případně přidat? koukám ale, že moc Fábek tam nebude Jen prijed. Vzdyt je jedno jestli OI,OII nebo F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Jen prijed. Vzdyt je jedno jestli OI,OII nebo F. tak jak říkám, když bude hezky a nebudu v práci, tak se tam otočím - mám to relativně kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Já si na RZ nic lepit nebudu..červených OII tam moc nebude..myslím tím metalízu, ne červenou základ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 (editace) Dakie: Prijed, kdyz uz to Mira/Bobik (srabotky) vzdali.... Zatim jsem tam jediny zastupce Fabii... to me na to letiste ani nepustej Editováno: 17. Březen 2008, autor: Crake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Dakie: Prijed, kdyz uz to Mira/Bobik (srabotky) vzdali.... Zatim jsem tam jediny zastupce Fabii... to me na to letiste ani nepustej proč to vzdal Bobik? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Bobík to vzal protože tam nebudu já...a on by se tam bál sám.... Crake:ty srabotko... jinak tady skoro sněží....třeba vám napadne...hiii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 crake:kde jsi vzal že Bobík to vzdal??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 crake:kde jsi vzal že Bobík to vzdal??? taky sem nenašel žádnej příspěvek, kde by Bobajs psal že nejede škoda že musíš do tý práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 17. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Bobik si na predbeznem seznamu pripsal ze tou dobou bude 400km od Mimone, takze jsem ho vymazal.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 17. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 No a s pocasim je to asi v riti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia rrs Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 No a s pocasim je to asi v riti... Zatím hlásí jen přeháňky,takže to je ok http://www.novinky.cz/pocasi/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 17. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Zatím hlásí jen přeháňky,takže to je ok http://www.novinky.cz/pocasi/ Co jsem koukal no Nove na zpravy a pocasi tak ma pry snezit... Tak doufam ze jim ta predpoved moc casto nevychazi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Mira: Bobajz byl na seznamu a pak zmizel... ale to uz ostatne vysvetlil Doli Jinak doufam, ze zabka kunkalka se zase trochu ukvakla, protoze jestli bude snezit, tak mam smulu... mam uz letnaky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Mira: Bobajz byl na seznamu a pak zmizel... ale to uz ostatne vysvetlil DoliJinak doufam, ze zabka kunkalka se zase trochu ukvakla, protoze jestli bude snezit, tak mam smulu... mam uz letnaky sníííh??? Kde co jak proč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Hlásím mou účast, pokud je to možný. Co se týče těch přezdívek na SPZ, tak mám svou vlastní určenou na focení a srazy - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 17. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Viktor, jo nejlepsi reseni. Crake: Se nedivas na pocasi nebo na net? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Viki, kde se nechá taková SPZtka udělat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 vorlajz: na VW fóru si to lidi objednávali hromadně přes jednoho člověka, jestli to ještě trvá to nevím. Nahlásil se text, barvu pozadí a textu a jestli tuhle čistou nebo s EU pruhem Německa. Je to dovezený z Německa, takže to pasuje i do podložek, jinak se to prý dělá tak, aby to tam nešlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 17. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 (editace) Vzdyt to nabizi i u nas na forum. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...t=0&start=0 Editováno: 17. Březen 2008, autor: Doli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 (editace) Například já mám nastavené intuitivní ovládání - pomyslím na to kterou složku chci otevřít a počítač to sám udělá -------- Poznámka pod čarou @ = at = v , např. pro časové údaje, místa, atd., jako "a" se používá "&" To jsou asi naky konecne vyladeny Visty 1,981 verze ne ? Editováno: 17. Březen 2008, autor: JasteR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Vzdyt to nabizi i u nas na forum. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...t=0&start=0 Jenze to uz nak nefunguje.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 přesně, už to nefrčí! já bych takovou SPZ docela bral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Jinak koukam denne skoro na seznam.cz pocasi a je to kazdej den jiny na sobootu ted tam maji polojasno/oblacno 6/10 a moznost smisenych prehanek a ted babo rad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky