black007 Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 (editace) Tak to mně se nechtělo kuchat celý kastlík, takže zůstal nakonec plně funkční..a navi v něm taky nakonec drží..a snad i vypadáTo mě se taky nechce.ale ve čtvrtek snad budu mít jeden kastlík navíc,tak se v klidu do toho můžu pustit. Editováno: 25. Březen 2008, autor: black007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Já do něj jen dole udělal díru a závit..no a do něj vždy přichytím držák.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabat Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Já do něj jen dole udělal díru a závit..no a do něj vždy přichytím držák.. Můžeš přiložit foto, jak to vypadá? Taky uvažuji o tom, že bych přenosnou navigaci nacpal do kastlíku nahoře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Je vidět schránka s úpravou pro závit, pak i vyrobený samotný držák, do něj mám zacvaknutou "vaničku" na MIO a na poslední fotce je držák přišroubovaný do schránky. podle mně je to celkem jednoduché řešení, když jedu bez navi, tak můžu držák nechat nebo se mi vejde do schránky v JumboBoxu, je to práce na 10 vteřin ho našroubovat..no a jinak je schránka plně funkční, nic jsem nemusel vyřezávat. podle mně jde takhle upravit libovolná navi..stačí si jen zkreslit tvar držáku z profilu, a je vystaráno. Finální fotka s celou navi je o něco výše v příspěvku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabat Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Je vidět schránka s úpravou pro závit, pak i vyrobený samotný držák, do něj mám zacvaknutou "vaničku" na MIO a na poslední fotce je držák přišroubovaný do schránky. Díky za fotky, dobrá inspirace. Mám taky MIO a už o tom nějakou dobu uvažuji, že jej nacpu na stejné místo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Díky za fotky, dobrá inspirace. Mám taky MIO a už o tom nějakou dobu uvažuji, že jej nacpu na stejné místo. Hlavně z místa řidiče to je paráda..podle mně lepší, než sklápět oči k origo navi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabat Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Hlavně z místa řidiče to je paráda..podle mně lepší, než sklápět oči k origo navi Teď to mám klasicky na stojanu, ale to příliš budí pozornost zlodějů, pokud je člověk líný jako já a stojan nechává v autě. Navigaci však poctivě beru s sebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 28. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 už mám aktivní držák i proclip, v pondělí vezu auto na servisní prohlídku, tak to nechám namontit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black007 Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 to já už taky na tom začal makat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 28. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 podle mě do toho 920ku nedostaneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 podle mě do toho 920ku nedostaneš Zkousel si uz ten program? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 28. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 zrovna koumám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black007 Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 podle mě do toho 920ku nedostaneš rád bych dostal jediněco je blbý je ten konektor k RDS anténě.docala dost kouká.všede na fotkách mají úhlový a zatím všude prodávají jen přímý,což je cca +1 cm navíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 rád bych dostal jediněco je blbý je ten konektor k RDS anténě.docala dost kouká.všede na fotkách mají úhlový a zatím všude prodávají jen přímý,což je cca +1 cm navíc A to je stejmá anténa, jako na MIO 520? Tam mám konektor úhlový a právě by se hodil rovný.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black007 Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 (editace) A to je stejmá anténa, jako na MIO 520? Tam mám konektor úhlový a právě by se hodil rovný.. pochybuju. na tomtomovi je jack 2.5 se 4 kontakty+ pátým ještě okolo jacku,absolutní atyp Editováno: 28. Březen 2008, autor: black007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 28. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 všede na fotkách mají úhlový a zatím všude prodávají jen přímý,což je cca +1 cm navíc na jakých fotkách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 pochybuju. na tomtomovi je jack 2.5 se 4 kontakty+ pátým ještě okolo jacku,absolutní atyp Tak to já mám "jen" klasický jack 2,5..no a právě sháním ten rovný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black007 Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 třeba tady..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 29. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 kurvy a na výběr mi nedali. jinak nevíte někdo, jestli musí mít "výhled" i ten černej buřt s přísavkou nebo stačí jen konec antény? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 kurvy a na výběr mi nedali. jinak nevíte někdo, jestli musí mít "výhled" i ten černej buřt s přísavkou nebo stačí jen konec antény? Já mám odzkoušeno, že stačí ten konec..alespoň u MIA. A chodí to dobře, když ten kablík nechám stočený v té schránce a ven kouká opravdu jen ten konec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 30. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 protože jinak by to byl problém, kabel by nedosáhnul až k navi, kdyby ten buřt měl bejt někde venku. když to dobře pujde a kluci v servisu to zmáknou, tak zejtra by mělo bejt namontěno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 (editace) kurvy a na výběr mi nedali. jinak nevíte někdo, jestli musí mít "výhled" i ten černej buřt s přísavkou nebo stačí jen konec antény? Pokud se bavime o RDS/TMC adapteru u TT Go, tak je potrebne, aby ten vlastni kabel (anténa) byl nekde natazen podel okna/skla, nejlepe vertikalne, horizontalne to TT nedoporucuje. Ten "černej buřt" je vlastní přijímač, takže ten asi nemusí. Já mám anténu položenou vodorovně za hranou palubky mezi oknem a palubkou a funguje to... Editováno: 30. Březen 2008, autor: omicron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 30. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 aha, já myslel, že bude stačit, když bude koukat jen ten koncovej camprdlík, takže je dobrý mít alespoň metr toho kabelu někde tak, aby mohl chytat signál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 aha, já myslel, že bude stačit, když bude koukat jen ten koncovej camprdlík, takže je dobrý mít alespoň metr toho kabelu někde tak, aby mohl chytat signál? cela ta atena musi byt natazena podel skla - mas u toho i manualek, ve kterem to je namalovano i na obrazku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 30. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 tj, na to jsem koukal, ale myslel jsem, že to kreslili s ohledem na nejsnazží montáž bez nutnosti sundavat tapec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.