Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ja si myslim ze ted uz ne, hele ale rekni mu ze jestli koduje budiky a klicky do kupy tak se to dela v adrese budiku a ne immobilizeru

jasne no, imobilizer je v 17-kombiinstrument, jinak kdyby cimbu vedel jestli budiky pomuzou, tak jedny mam, jen na 1,4 16V 74. Ale mohlo by to byt teoreticky jedno, hlavne at odjedes.

Upraveno od Dr. Zoidberg

problem je nekde mezi RJ, budikama a imo .. fakt nemam poneti kde, vim kam strcit klic a kam se lije olej .... :wacko: stare budiky by mozna pomohly, ale ja je prehodit neumim, nevim jestli to Janda bezne dela a jeslti by se mu "chtelo" a doma zadne nemam

Volal jsi tomu Honzovi72?

jj honzovi jsem se dovolal, az bude cimbu zpet, tak mu zavolame jeste jednou ...

Jsem rád, že jsem ti pomoh s číslem :palec2:

U budiku by to melo bejt jedno jenom to asi nebude ukazovat spravne otacky a rychlost pokud tam nebude to rozmezi stejne.

Jinak mam taky jedny k mani ale jsou do 7000ot. A 200km/h

Já mám do 240 .-D, každpádně kdyby to pomohlo, tak pomůžu :-D

ja se tam podle me nedostanu zpatky drive nez v 9 vecer ..... uvidime, co Mr. Cimbu vymysli

pokud by byl nekdo ochotny zacit s vymenou budiku s nejistym koncem nekdy kolem 9 vecer,

poslete mi prosim sms a cenu .. at nemusite psat svoje cisla .. 608 403266

Pokud by byla potřeba tak piš na 776 012 814. Každopádně to je nějaké divné.

Uz zacinam bejt nervozni, tak jak cagmana?

Je to skoda ze to zrovna ti to ,zatim, nevyslo

zatim nic .. cimbu jeste nevolal ze by jel zpatky .... takze ja jsem zatim doma a cekam az me vyzvedne, abychom tam zajeli .... rekl ze dojede a pojedeme to vyresit, tak snad prijede .. prece jen je to kus cesty OVA - MB - Prerov ... nez to otoci

Von jel jako dom do cimbu a pak zase do ostravy jo?

no tak to rikal ... takze pocitam Ova - MB tak min. 4 hodiny, MB - Prerov dalsi 3 .. nevim v kolik vyjel .... no jestli neprijede tak si hodim masli ... :feve:

Kdybych nebyl taky unaveny a kdyby me manzelka pustila tak bych vam prijel taky helpnout.

Jak jsem jel zpet tak jsem ji koupil tu kytku ale ted vecer nevim co a kde koupit, ale budu drzet palce.

tak p. Janda me nabere o pul 11, takze u auta budeme tak kolem pulnoci .. jsem fakt zvedav, co zmuzeme ... kol100

panove drzim palce at to dobre dopadne :kol-47: a snad se to povede, myslim ze s timhle nikdo nepocital

Tak to jsem zvedavy v te tme to bude jako jehla v kupce sena, ale taky drzim palce

Cagmane,až tu do Ostravy přijedete,podívejte se jestli se ještě v servisu kde jsme to dělali svití a u zdi u vjezdu stojí červený golf,tak u brány zatrubte a syn pana Staňka vás pustí do servisu ať to neděláte venku potmě na ulici.Je to domluveno.

Cagmane,až tu do Ostravy přijedete,podívejte se jestli se ještě v servisu kde jsme to dělali svití a u zdi u vjezdu stojí červený golf,tak u brány zatrubte a syn pana Staňka vás pustí do servisu ať to neděláte venku potmě na ulici.Je to domluveno.

super .. diky moc, zatim jsem porad doma .. a cimbu ani nejede tim subaru :aggressive:

No má asi strach ,aby ti ho tady nemusel nechat. ;)

no ja moc nepocitam s tim, ze to da dohromady ... nevim jak to pak budu o pulnoci v Ove resit, co s autem .... ale tak snad to bude resit se mnou

Cimbu je borec !!! lol lol sice jsem se vratil domu pred par minutami, ale svym chipnutym autem, ve kterem porad funguje maxidot.

Pravda, p. Janda mi vymenil celou RJ, a mou si nechal ... ted jeste prejezd do Brna a sup do hokny

jinak vyjedz z Prerova do Ovy v 12.00 a z Ovy zpet domu cca ve 3 rano. Kazda cesta asi 1h20m

A jede to jak sfinaaaaa !!!!

Vsem moc dekuju, hlavne p. Stankovi, ze jsme meli moznost vyuzit v noci garaze a kamikadzemu za rychlou organizaci

Sikovny to clovek, gratuluju ti, jeste ze to melo dobry konec a nemuseli jste tam bejt jeste ted.

No a jak to jelo, povidej prehanej

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.