Červen 21, 200916 r Ja si myslim ze ted uz ne, hele ale rekni mu ze jestli koduje budiky a klicky do kupy tak se to dela v adrese budiku a ne immobilizeru
Červen 21, 200916 r jasne no, imobilizer je v 17-kombiinstrument, jinak kdyby cimbu vedel jestli budiky pomuzou, tak jedny mam, jen na 1,4 16V 74. Ale mohlo by to byt teoreticky jedno, hlavne at odjedes. Upraveno Červen 21, 200916 r od Dr. Zoidberg
Červen 21, 200916 r problem je nekde mezi RJ, budikama a imo .. fakt nemam poneti kde, vim kam strcit klic a kam se lije olej .... stare budiky by mozna pomohly, ale ja je prehodit neumim, nevim jestli to Janda bezne dela a jeslti by se mu "chtelo" a doma zadne nemam Volal jsi tomu Honzovi72?
Červen 21, 200916 r U budiku by to melo bejt jedno jenom to asi nebude ukazovat spravne otacky a rychlost pokud tam nebude to rozmezi stejne. Jinak mam taky jedny k mani ale jsou do 7000ot. A 200km/h
Červen 21, 200916 r ja se tam podle me nedostanu zpatky drive nez v 9 vecer ..... uvidime, co Mr. Cimbu vymysli pokud by byl nekdo ochotny zacit s vymenou budiku s nejistym koncem nekdy kolem 9 vecer, poslete mi prosim sms a cenu .. at nemusite psat svoje cisla .. 608 403266
Červen 21, 200916 r Uz zacinam bejt nervozni, tak jak cagmana? Je to skoda ze to zrovna ti to ,zatim, nevyslo
Červen 21, 200916 r zatim nic .. cimbu jeste nevolal ze by jel zpatky .... takze ja jsem zatim doma a cekam az me vyzvedne, abychom tam zajeli .... rekl ze dojede a pojedeme to vyresit, tak snad prijede .. prece jen je to kus cesty OVA - MB - Prerov ... nez to otoci
Červen 21, 200916 r no tak to rikal ... takze pocitam Ova - MB tak min. 4 hodiny, MB - Prerov dalsi 3 .. nevim v kolik vyjel .... no jestli neprijede tak si hodim masli ...
Červen 21, 200916 r Kdybych nebyl taky unaveny a kdyby me manzelka pustila tak bych vam prijel taky helpnout. Jak jsem jel zpet tak jsem ji koupil tu kytku ale ted vecer nevim co a kde koupit, ale budu drzet palce.
Červen 21, 200916 r tak p. Janda me nabere o pul 11, takze u auta budeme tak kolem pulnoci .. jsem fakt zvedav, co zmuzeme ...
Červen 21, 200916 r panove drzim palce at to dobre dopadne a snad se to povede, myslim ze s timhle nikdo nepocital
Červen 21, 200916 r Tak to jsem zvedavy v te tme to bude jako jehla v kupce sena, ale taky drzim palce
Červen 21, 200916 r Cagmane,až tu do Ostravy přijedete,podívejte se jestli se ještě v servisu kde jsme to dělali svití a u zdi u vjezdu stojí červený golf,tak u brány zatrubte a syn pana Staňka vás pustí do servisu ať to neděláte venku potmě na ulici.Je to domluveno.
Červen 21, 200916 r Cagmane,až tu do Ostravy přijedete,podívejte se jestli se ještě v servisu kde jsme to dělali svití a u zdi u vjezdu stojí červený golf,tak u brány zatrubte a syn pana Staňka vás pustí do servisu ať to neděláte venku potmě na ulici.Je to domluveno. super .. diky moc, zatim jsem porad doma .. a cimbu ani nejede tim subaru
Červen 21, 200916 r no ja moc nepocitam s tim, ze to da dohromady ... nevim jak to pak budu o pulnoci v Ove resit, co s autem .... ale tak snad to bude resit se mnou
Červen 22, 200916 r Cimbu je borec !!! lol sice jsem se vratil domu pred par minutami, ale svym chipnutym autem, ve kterem porad funguje maxidot. Pravda, p. Janda mi vymenil celou RJ, a mou si nechal ... ted jeste prejezd do Brna a sup do hokny jinak vyjedz z Prerova do Ovy v 12.00 a z Ovy zpet domu cca ve 3 rano. Kazda cesta asi 1h20m A jede to jak sfinaaaaa !!!! Vsem moc dekuju, hlavne p. Stankovi, ze jsme meli moznost vyuzit v noci garaze a kamikadzemu za rychlou organizaci
Červen 22, 200916 r Sikovny to clovek, gratuluju ti, jeste ze to melo dobry konec a nemuseli jste tam bejt jeste ted.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.