Tom_F Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 jen taková malá anketa, nebo spíš inspirace. Kam dát usb konektor od rádia na 2m kabelu po interiéru auta. pro připojení flashdisku. umístit na pevno nebo nechat jen tak kabel např v kastlíku volně? Řešil jste to někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 jen taková malá anketa, nebo spíš inspirace. Kam dát usb konektor od rádia na 2m kabelu po interiéru auta. pro připojení flashdisku. umístit na pevno nebo nechat jen tak kabel např v kastlíku volně? Řešil jste to někdo? nechal bych ho v kastlíku.. ještě by bylo pěkný místo vedle tlačítka vyhřívání oken, ale tam by flashka dost překážela nebo pokud nemáš nápoják, tak do toho plastu nalevo od rádia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 nechal bych ho v kastlíku.. ještě by bylo pěkný místo vedle tlačítka vyhřívání oken, ale tam by flashka dost překážela nebo pokud nemáš nápoják, tak do toho plastu nalevo od rádia... souhlas dakiem já ho mám v kastlíku a spokojen nikde jinde si jej neumímk představit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 3. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 souhlas dakiem já ho mám v kastlíku a spokojen nikde jinde si jej neumímk představit a máš ho nějak napevno v plastu nebo ti z toho kouká kablík? fotka by nebyla? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 jasně, že kablík volně do kastlíku a tam nechat. kdyby byla Flash vidět, tak by tě sralo jak bliká dioda Já mám USB na čelním panelu a sehnal jsem si flash bez diody a pak je to v pohodě. Když tak seknu jinou flešku s diodou, tak v noci je to vopruz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesel Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Já mám USB včetně integrované SD čtečky přímo v panelu rádia . Mám ale jiný dotaz, z USB tahám nápájení na GPS navigaci. Problém je v tom, že z nějakého důvodu po cca 15 minutách dojte na USB ke změně stavu na přenos dat a navigace ukončí mapové aplikace. Na USB konektoru jsem zaizoloval prostřední dva piny (ďatový provoz) a zachoval jsem pouze napájení, ale i po této úpravě je stav stejný. Nemáte někdo radu, jak USB použit pouze jako zdroj 5V . Jedná se klasické USB A . Předpokládám, že z USBčka leze trvale 5V, které nekolísají. Jediné co mě napadá je, že při zhoupnutí napětí si navigace myslí, že byla odpojena a znovu připojena a tímto okčekává datový provoz . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 mám kablík vyveden do přihrádky spolujezdce, jinde si to představit neumím a ani to jinde mít nechci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Já mám USB včetně integrované SD čtečky přímo v panelu rádia . Mám ale jiný dotaz, z USB tahám nápájení na GPS navigaci. Problém je v tom, že z nějakého důvodu po cca 15 minutách dojte na USB ke změně stavu na přenos dat a navigace ukončí mapové aplikace. Na USB konektoru jsem zaizoloval prostřední dva piny (ďatový provoz) a zachoval jsem pouze napájení, ale i po této úpravě je stav stejný. Nemáte někdo radu, jak USB použit pouze jako zdroj 5V . Jedná se klasické USB A . Předpokládám, že z USBčka leze trvale 5V, které nekolísají. Jediné co mě napadá je, že při zhoupnutí napětí si navigace myslí, že byla odpojena a znovu připojena a tímto okčekává datový provoz . A nevypina autoradio napajeni USB? pokud se tedy zadny dat. prenos nedeje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesel Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 A nevypina autoradio napajeni USB? pokud se tedy zadny dat. prenos nedeje? Radio napájení nevypíná, protože i při datovém přenosu to stále navigaci napájí. Navigace je vybavena SD kartou a mám ten pocit, že USB na rádiu to bere jako další externí audio vstup a očekává, že se bude něco posílat. Další věc mě napadá, zda-li při jízdě alternátor není přičinou zakolísání napětí v baterce a následně v rádiu. To by navigace pohasla a znovu se zapla, ale už do datového přenosu. Jenomže mě se nevypne, ale rovnou přepne do dat.provozu. Chtěl bych to vyřešit, protože navigaci mám na přísavce na čelním skle a USB kabel mi k rádiu stačí cca 30 cm - samonavíjecí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 a máš ho nějak napevno v plastu nebo ti z toho kouká kablík? fotka by nebyla? díky nafotím a hodím ti foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Ja sem ho dal nad radio. Neprekazi a ani neoslnuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejvi99 Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Jedině kastlík nikde jinde Mám rádio bez mechaniky a všichni se ptájí z čeho to hraje když tam nic není zábava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morgana Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 Ja mam radio Clarion radu sedmset neco. Koupil jsem nejvyssi radu prave kvuli tomu, aby mi flashka necumela z radia ven. Kablik jsem puvodne chtel dat do schranky pred spolujezdcem, ale vypadalo to, ze bych toho musel dost rozsroubovat a navic delat do kastliku zezadu diru (musi jit protahnout konektor). Tak jsem to protahl spodem pod ovladani klimatizace, tedy do mista, kam se odkladaji treba bryle (pred popelnikem). Nic se nemuselo rozdelavat, necha se to protahnout mezi plasty. Pak jsem to vylepsil a oboustrannou lepici paskou to nalepil zespodu na stredovy panel (tedy pod ovladani klimy). Jen ja vim, ze to tam je a pripadny lapka by si toho nemel vsimnout. Ani se zasunutou flashkou neni nic videt (mam bez ledky malou kovovou). A funguje to skvele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 bože - sundávání kastlíku moc práce... chjo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 25. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 nakonec jsem tedy zvolil kastlík spolujezdce, ničemu to nepřekáží a není to na očích. Jinak sundání kastliku tuším 5 torx šroubů nic víc a je venku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morgana Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 Kdyz vis, kam sahnout, tak je to hned. Ja si sehnal dilenske prirucky, tak bych to uz taky zvladl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Mám ji taky pod ovládáním klimatizace, zatím navolno a časem ji někam přilepím jen si to musím dobře promyslet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kreng Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Ja mam radio alpine ida x300,a USB kabel som dal do popolniku,tam nezavadzia ani neblika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Kastlík spolujezdce ,vejde se tam fleška i mp3 přehrávač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.