NNNTomas Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Napadl mě nápad.... Když prší nebo lítají kamínky a naráží do toho plastu podběhu, dělá to randál... Napadlo mě tu plastovou vložku podběhu podlepit (z vnitřní strany, směrem ke karoserii) bitumenovými pláty a stříknout body kitem na podvozky... Nezkoušel jste to někdo? Mělo/mohlo by to mít smysl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 já mám podběhy stříklý airbrushem a nějaký tlumení neřeším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Napadl mě nápad....Když prší nebo lítají kamínky a naráží do toho plastu podběhu, dělá to randál... Napadlo mě tu plastovou vložku podběhu podlepit (z vnitřní strany, směrem ke karoserii) bitumenovými pláty a stříknout body kitem na podvozky... Nezkoušel jste to někdo? Mělo/mohlo by to mít smysl? první fabie mají od verze comfort vylepené podběhy nějakým filcem, samozřejmě ne celé, jen takový pás pak se asi začlo šetřit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 a hlavně se to tu už řešilo, myslím to tlumení z výroby - jen u zadních Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 a hlavně se to tu už řešilo, myslím to tlumení z výroby - jen u zadních Mám MR 2007 FI a mám vytlumené zadní podběhy ale jen zadní část do úrovně tlimiče na přední se chystám nalepit filc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 jsou jen na zadních a já mám na jednom podběhu ten koberec nalepenej a na druhym přinejtovanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 9. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 jsou jen na zadních a já mám na jednom podběhu ten koberec nalepenej a na druhym přinejtovanej Kde mám ten filc hledat? Předpokládám, že by měl být vevnitř v autě? Ale já tam nic takového na vnitřní straně (v kufru) blatníku nemám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Kde mám ten filc hledat? Předpokládám, že by měl být vevnitř v autě? Ale já tam nic takového na vnitřní straně (v kufru) blatníku nemám... ten filc je zvenku v podběhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 9. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 ten filc je zvenku v podběhu nevíte kde se dá takový pěkný filc koupit?? ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira 19 Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 ja to polepil bitumenem, drzi to pekne a hluk se snizil tak o polovinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 ja to polepil bitumenem, drzi to pekne a hluk se snizil tak o polovinu. co je to za material ? kde sa to da kupit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira 19 Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 v Horbachu obi jsou to pasky ruzne sire navrch pokryte hlinikem jdou dobre lepit a pomoci horkovzdusne pistole i tvarovat. Cena je cca. 500kc za baleni a potreboval jsem 4 a 2 na spodek auta. lepil jsem je zevnitr podbehu takze neni vubec nic vydet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.