BadyS Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 Takže lidičky opět dávám do placu pár termínku na výběr, kdy se můžeme zase sjet na srazík Ostravska a okolí, doufám že již se suchou nohou Termíny: jako měsic byl vybrán květen 18.5. Místo konání : stejné jako minule a to Mošnov, stará odstavná plocha letiště, vjezd přes Albrechtičky GPS:Loc: 49°42'34.65"N, 18°6'41.608"E Čas: 14:00 Program: pokec, nějaké to malé představení členů a vozů, nahodíme i téma odjezdu a účasti na sraz v Olomouci (tuning...) Zváni samozdřejmě všichni bez rozdílu pohlaví vyznání či objemu motoru prostě sraz fajn lidi které toto fórum nějak spojuje, myslím že minule se to vyvedlo. Jakmile bude hotové datum, budou opět srazofky, na které se nedostalo minule, dodělám i ty březnové. Díky za pochopení a hlasování ZDAR ! Konec HLASOVÁNÍ je 20.4.08 Takže zařizujte propustky, volna apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 tak mně osobně je jedno který víken jen ten 4.5. ne jedu do trutnova na sraz takže 11 nebo 18 je mně osobně jedno rád dojedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Já budu velice rád pokud to bude toho 18.5. Ostatní terminy jsem mimo tak že jsem pro 18.5. Neználek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponk Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 (editace) Mi osobně je to jedno.Určitě přijedu.Aspoň se seznámíme.Snad nebude opět pršet tak jako minule. Editováno: 12. Duben 2008, autor: ponk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Urcite dorazim, terminy muzu vsechny, tak snad bude svitit ta zlutá koule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pechy48 Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Ahoj všichni,mě vyhovuje 18.5,doufám že bude bude lepší počasí než minule,budu se těšit Pechy 48. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 (editace) 4.5 NE - jinak jakykoliv ANO Editováno: 12. Duben 2008, autor: s-talker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Zase zase nedele? Nesla by sobota? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Noo sobota by nebola na skodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Taky vyhovuje 18.5., ale můžu i 11.5. a vlastně bych mohl i 4.5. Prostě si čas udělám. Snad bude pařák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Noo sobota by nebola na skodu. Procpak trebas neni v ankete i sobota, sama nedele, nedele, nedele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 protože spousta lidí v pátek odjede a v neděli přijede ze zahrad, chalup apod... ale jednu sobotu teda přidám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 (editace) Mohlo by byt krasne,bral bych toho 4.5 ... jeste nevim je mi to vcelku jedno,,pokud budu mit cim dojet dojedu ..,, takze si pockam na 20.4 jak se to vyvine .... jinak pokud by mel nekdo zajem o fota z predesleho srazu ,muzu na prani treba vypalit....(to jen tak naokraj ) Editováno: 13. Duben 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexino Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 uvažoval bych spíš o sobotě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 protože spousta lidí v pátek odjede a v neděli přijede ze zahrad, chalup apod... ale jednu sobotu teda přidám Jó my, co děláme jenom středa,čtvrtek a pátek je nám to vcelku jedno. Ale 3.5. se chystám do Turnova a 4.5. máme rodinnou oslavu takže se přikláním k 11.5. nebo 18.5.2008. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Mno jako sobota je obecne lepsi nez nedele ale presto je me to vcelku jednu takze "Zúčastním se jakéhokoli zveřejněného termínu" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponk Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 (editace) Pozor změna. 11.5. nemůžu.Jinak je mi to jedno. Jo a jeden dotaz.Jak udělám, aby se mi pod jménem objevila i nějaká fotka.Dík Editováno: 13. Duben 2008, autor: ponk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 no Bade, tos to moc nevylepsil s tou sobotou, spis sem cekal, ze das sobotu 10.5.... takhle se to porad kryje se srazkem v Trutnove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 10. nemužu, 17. nemužu, 24. nemužu - škodahome, tak ja nevim kdy, leda to udělat bezemně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 takže vzhledem k menšímo bombardování na SZ že je 3.5 sraz v trutnově, datum 3 a 4.5 zrušeno, místo něj nový termín 31.5., ale to je zase sraz olomouc sááááákra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz7 Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Já uurčitě přijedu.V který den.to mi je jedno.Tak že śe už těším.Jinak na Aukru prodávají SPZ s jakoukoliv přezdívkou za 135Kč.Ideální na takové srazy.Hodilo by se to místo původní spz.Já osobně bych ještě nalepil ze spodu magnetky,že bych to šoupl na spz.Kdo by měl zájem,ať mi napíše na email robertholan@centrum.cz.Mohla by se udělat hromadná obědnávka a možná by byla i sleva.Určitě bych to dovezl na sraz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Ham Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 jsem pro jakykoli termin... urcite si udelam cas .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Já uurčitě přijedu.V který den.to mi je jedno.Tak že śe už těším.Jinak na Aukru prodávají SPZ s jakoukoliv přezdívkou za 135Kč.Ideální na takové srazy.Hodilo by se to místo původní spz.Já osobně bych ještě nalepil ze spodu magnetky,že bych to šoupl na spz.Kdo by měl zájem,ať mi napíše na email robertholan@centrum.cz.Mohla by se udělat hromadná obědnávka a možná by byla i sleva.Určitě bych to dovezl na sraz. Dobrý nápad,ale ty magnety ti na těch hliníkových značkách asi nebudou držet?????!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 je mi to celkem jedno kdy to bude a už se těším a určitě přijedu!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 take rad dorazim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky