tomsos33 Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Nechci nic říkat,ale o tom se Pražákum může jen zdát.Myslím,že Moravská sekce je dooost silná jj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francoa Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 se snažil dělat grafity na panely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 jj tak všici přijedem do Chaber a to pak bude teprve sraz (akorát nevím jak tam dostanem ty motokáry a kousek letiště ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Nechci nic říkat,ale o tom se Pražákum může jen zdát.Myslím,že Moravská sekce je dooost silná Řekl bych že na účast Morava a na počasí určitě letos vede deštivo !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 tak všici přijedem do Chaber a to pak bude teprve sraz (akorát nevím jak tam dostanem ty motokáry a kousek letiště ) no což, tak zabereme kus té 4proudovky, co je kolem kempu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 18. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 tak všici přijedem do Chaber a to pak bude teprve sraz (akorát nevím jak tam dostanem ty motokáry a kousek letiště ) v sobotu zase na obědě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 (editace) v sobotu zase na obědě no o tem žádná - jestli dojedeš až do Prahy to zas bude Cosboš kecat Denče do jídla Editováno: 18. Květen 2008, autor: Vaša Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Já nikdy nikomu do jídla nemluvím!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 super akce teda na motorkare amatera jsem tam uz nebyl ani na sprinty,ale v tech stejne s nadhledem urcite zvitezila carcoolka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Já nikdy nikomu do jídla nemluvím!!!!! Nás na jihu taky učili že se u jídla nemluví !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 (editace) Já nikdy nikomu do jídla nemluvím!!!!! jasně, máš slyšet jak se Denča chláme žeprej nemluvíš ale kafráš Editováno: 18. Květen 2008, autor: Vaša Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 a didi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave0401 Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 vazne perfektni srazek !!! jinak velice me i pritelkyni tesi, ze se carcoolca libi.. je to proste moje hobby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 (editace) Chlapi parada,,myslim,ze se srazik podaril vic nez dosti ., akorat koukam,ze se mi nejak haro rozfoukalo ,ale o to nic ,..... V cervenci to bude jeste lepsi Editováno: 18. Květen 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 vazne perfektni srazek !!!jinak velice me i pritelkyni tesi, ze se carcoolca libi.. je to proste moje hobby ale povim ti,ze ses ji moc nevenoval jo a nedokoncil sem to s tou otazkou na live4ride.org...chtel sem se zeptat,jestli znas madmana (pozustatek TTK), mel se tam prijet podivat, ale jak ho znam tak nedorazil ze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Parádní akce,asi zatím největší účast co jsem na srazech zažil,bylo všechno,plno aut,sranda i dobrodružství se šťastným koncem(motorkář) a to počasí přímo úžasné,v celé republice chcalo a na místě srazu to po celou dobu drželo,až než Badys rozhodl,že jedem domů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 i byly sprinty se kterými asi ani nikdo nepočítal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 par momentek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 (editace) Konecne slusny fotky ... kdo mel tu modrou Octu ? ..for Dave taky dobry fotky i kokta pekna cista prace.. Editováno: 19. Květen 2008, autor: JasteR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexino Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 pěkný sraz a omlouvám se že jsme nemohl dorazit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave0401 Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 ale povim ti,ze ses ji moc nevenoval jo a nedokoncil sem to s tou otazkou na live4ride.org...chtel sem se zeptat,jestli znas madmana (pozustatek TTK), mel se tam prijet podivat, ale jak ho znam tak nedorazil ze Neboj pak jsem ji to vynahradil jinak Madmana znam a nejen jeho... Karvinoku znam dost... jsem prece z Dolni Lutyne tak se neni cemu divit, ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 (editace) Super srazek kluci i fotky jsou bomba.Jeste ze mel Badys předplacene počasí... Vsude chcalo a nad nasima milaskama nic Jsem rad ze jsem se konecne seznamil s kym jsem stihl a Tesim se na dalsi akci Editováno: 19. Květen 2008, autor: Jen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Konecne slusny fotky ... kdo mel tu modrou Octu ?..for Dave taky dobry fotky i kokta pekna cista prace.. myslis tu modrou metlu? nebo ten muj combi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Neboj pak jsem ji to vynahradil jinak Madmana znam a nejen jeho... Karvinoku znam dost... jsem prece z Dolni Lutyne tak se neni cemu divit, ze? je mi to jasne teda tak to sem vubec netusil ze bydlis tak blizko, ja bydlim na hranici karvine a detmarek muzem dat nekdy scuka na pokec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave0401 Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Hosi kdy bude to video? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky