Hrábě Fernétti Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Dobrá akcička, škoda že sem musel jed domu. Příště už zůstanu. Díky za ni. Jak jsem psal taky jezdím na mašině a jen sem čekal kdy to kolega na letišti pošle do kytek a ejhle dovídám se, že nezklamal. Celkem zajímavej pohled, když se otočíš a mašina jede sama !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Sa mi zdala ta octa nejaka povedoma HEEH Jsem vcera jel za Jogofogem po dalnici a nemohl jsem ho dojet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Jsem vcera jel za Jogofogem po dalnici a nemohl jsem ho dojet Jogofoga se da dojet celkem normal - i když jsem tam nebyl tento srazik tak minulej jsme po dalnici frčeli normalka za sebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Brunosi Skoda ze si nedorazil Som ti spominal ze ti ten kombicek ide paradne Jogofoga se da dojet celkem normal - i když jsem tam nebyl tento srazik tak minulej jsme po dalnici frčeli normalka za sebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 (editace) Jsem vcera jel za Jogofogem po dalnici a nemohl jsem ho dojet to ja jsem si udelal malou projizdku pres ostravu a Havirov,do ovy spolecne s BadySem Davem a Jondou ... frcelo to pekne Editováno: 19. Květen 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 to ja jsem si udelal malou projizdku pres ostravu a Havirov,do ovy spolecne s BadySem Davem a Jondou ... frcelo to pekne To ste taky mohli jet se mnou !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 To ste taky mohli jet se mnou !!! Ja te videl celou dobu zamnou v zrcatku az po odbocku na ostravu pak uz ne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Brunosi Skoda ze si nedorazil Som ti spominal ze ti ten kombicek ide paradne kdybych dorazil tak zaručeně bych byl učastnik s nejdelším přijezdem - a jelikož se za takové posty žadne ceny neudělovaly tak jsem zustal tam kde jsem byl (Romania - Bucuresti - 1200km) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Ja te videl celou dobu zamnou v zrcatku az po odbocku na ostravu pak uz ne.... A to nevíte že do Ostravy se jede (někdy i) přes Brno ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Konecne slusny fotky ... kdo mel tu modrou Octu ?..for Dave taky dobry fotky i kokta pekna cista prace.. JasteR, že jsme se nevybodli na ten tunning v Mejtě, a nejeli spolu na sraz škodovek do Ostravy. Kluci koukal jsem na fotky, vypadá to na dobrou akci. Škoda že jsem tam nebyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 JasteR, že jsme se nevybodli na ten tunning v Mejtě, a nejeli spolu na sraz škodovek do Ostravy. Kluci koukal jsem na fotky, vypadá to na dobrou akci. Škoda že jsem tam nebyl. Mě stačila ta sobota ( no né že tam nebylo na co koukat ) ale Mošnov je Mošnov A nebyl bych tam sám ve žluté !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davča Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 http://uk.youtube.com/watch?v=2LKTnFQHkOA Nevím zda bude funkční,uvidíte,ale kvalita mobilu nic moc.Dejte vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 My chceme video my chceme video. Davca supeeer. este jedno. este jedno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Lube, Jaster. Nabuduce dorazte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Lube, Jaster. Nabuduce dorazte. JasteR by mohl !!! Vittorio říkal že je všude za dvacet minut, tak proč né !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davča Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 (editace) http://uk.youtube.com/watch?v=JQF3KxCVA_M http://uk.youtube.com/watch?v=silFCPKCL8w http://uk.youtube.com/watch?v=SWduXq_bvuI Za kvalitu mi nenadávejte Editováno: 19. Květen 2008, autor: Davča Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 to ja jsem si udelal malou projizdku pres ostravu a Havirov,do ovy spolecne s BadySem Davem a Jondou ... frcelo to pekne tj mě ta modrá fábka pěkně srala co vedla kolonu (nikdo od nás), každopádně jsme s Davem0401 jeli svojí vyhlídkovou jízdu, já to vzhledem k jeho slickům nechtěl moc hnát na tom rybníku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 JasteR, že jsme se nevybodli na ten tunning v Mejtě, a nejeli spolu na sraz škodovek do Ostravy. Kluci koukal jsem na fotky, vypadá to na dobrou akci. Škoda že jsem tam nebyl. teda koukám, že akce Vás docelá láka, no snad příště pánové.....jak kdosi pronesl.....snad 7 měsic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 teda koukám, že akce Vás docelá láka, no snad příště pánové.....jak kdosi pronesl.....snad 7 měsic Taky jsem zaslechl něco o červenci !!! - nevíš od koho Bady ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Tocil nekdo ty zase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave0401 Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 hezke .. pokracujte s temi videi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davča Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Teď,když nad tím přemýšlím,jak se stanu členem a né uživatelem?Někde to tu bude,ale stačí rychlá odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave0401 Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 tj mě ta modrá fábka pěkně srala co vedla kolonu (nikdo od nás), každopádně jsme s Davem0401 jeli svojí vyhlídkovou jízdu, já to vzhledem k jeho slickům nechtěl moc hnát na tom rybníku njn.. to je pravda ta prutrz to bylo maximalni sakra... ale pohoda, aspon jsem si snizil prumer... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 WOODY dneska jsem zahlid tve auto u 2ky vratnice u jednoho nejmenovaneho podniku. Delame vedle sebe a ani o tom nevime??? Jj, dělam tam, jakou maš karu do roboty? A Dolní Lutyň taky dobře znám, dělal jsem tam u řezníka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davča Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 (editace) http://uk.youtube.com/user/dav5a Je tam kompletních 7 videí.Víc nemám. Editováno: 19. Květen 2008, autor: Davča Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky