Neználek Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Bade čas se krátí ,bude něco.Už se zbrojí a né jen já . dej hlasovat Neználek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 jojo budem,ale potřebuju ověřit zda už je letiště uzavřeno, nějaké info mám, že už je tam zákaz, takže to chci ověřit, pokud by tam někdo zajel kouknout byl bych rád, mě se hned z jihlavy tam letět nechce pak rozjedeme data a místa případně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davča Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 Čau Badys,mám to za barákem,dám zítra vědět,jak to tam vypadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davča Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Tak jsem dnes vyrazil se mrknout na Mošnov.Plocha kde se stávalo je již oplocená a střeží ji brána.Ptal jsem se obsluhy u motokár a ten mi řekl,že je to otevřené,pokud tam je někdo v práci.Byl jsem tam v 17:10 v neděli a podle fotek je vidět,že brána je odemklá,ale bylo mi řečeno,že se bude zamykat během půl hodiny.Jinak žádný zákaz.Zbytek uvidíte na fotkách,které přikládám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skoda-fantom Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Ahojky vsichni.... nechci do toho kecat, ale co treba sterkovna hlucin??? velke parkoviste, restaurace, prez cestu picerka.... jinak se tesim na srazik.... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 (editace) Taky uz se moc tesim - mas uz Bady pro nas nejake konkretnejsi informace ? Editováno: 11. Srpen 2008, autor: Planeta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 co tak 14.9.??????dřive nemužu!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Bady koukám, že bez tebe srázek nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Díky moc Davčo za nafocení situace, takže to je jasan, Mošnov bude pasé, jakmile zajedem za bránu, muže to být bráno jako nepovolený vjezd na cizí pozemek atd, no zkusím zjistit co a jak, samozdřejmě další plochy jsou taky, ale Mošnov byl ideál..... hlučínská štěrkovna je jeden z adeptů Do tydne to rozjedem s datumem a místem, tak to sledujte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 pokud máte ve svém okolí nějaký vhodný plac, tak posílejte sem fotky a něco přiberem do rozhodování díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 Motokáry: http://www.jankutrade.cz/rental/index.php?page=rental a bar: http://www.jankutrade.cz/rental/index.php?page=bar Že bych to konečně měl jednou kousek.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davča Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 pokud máte ve svém okolí nějaký vhodný plac, tak posílejte sem fotky a něco přiberem do rozhodování díky Nemáš zač BadyS,koukám,že jsi šel do kombíka,chválím.Takže příští srázek bude k vidění?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Ahojky vsichni....nechci do toho kecat, ale co treba sterkovna hlucin??? velke parkoviste, restaurace, prez cestu picerka.... jinak se tesim na srazik.... :-) Myslis STARA CELNICE ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 pokud máte ve svém okolí nějaký vhodný plac, tak posílejte sem fotky a něco přiberem do rozhodování díky nejaky mensi placek by tu byl noo.,, zebyste se prijeli mrknout do 3nečku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapros Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 A co takhle velké parkoviště u letního kina v Karviné. Kousek od parkoviště je i restaurace s terasou Oaza (případně bývalý Modrý pavilon)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skoda-fantom Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 Myslis STARA CELNICE ?? u celnice to je tet tozkopane, ale primo na tom velkem parkovisti jsou nejake 2 podniky.... jak jsem tam byl naposled tak tam zkovna meli zraz Hondy cca 50 kousku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 MZkart motokary Havirov,parkoviste je pred halou je tam i bar s posezenim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 A co takhle velké parkoviště u letního kina v Karviné. Kousek od parkoviště je i restaurace s terasou Oaza (případně bývalý Modrý pavilon)? vyborny napad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 s-talker: výborný pro tebe máš to kousek ale co ostatní, mě je to osobně jedno ale už by jse mohlo začít hlasovat kdy a kde. Před jakou halou v Havířově jsou ty motokary? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 Motokáry: http://www.jankutrade.cz/rental/index.php?page=rentala bar: http://www.jankutrade.cz/rental/index.php?page=bar Že bych to konečně měl jednou kousek.... Napad treba http://www.farmakocov.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 Hezký!!! Na Farmě je fajn a ve dvoře je parkoviště pro hóóóódně aut!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 díky díky páni jinak mě ještě napadá na nově postavné D47 směr OV-Bohumín je vééééélike dálniční odpočívadlo s KFC uvidime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 (editace) díky díky páni jinak mě ještě napadá na nově postavné D47 směr OV-Bohumín je vééééélike dálniční odpočívadlo s KFC uvidime Tam bychom se mohli vejít !! Když budu mít čas tak to dnes fotnu. Editováno: 18. Srpen 2008, autor: blondakxxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 lidi než bych to pročetl už je nejaký místo a datum tam u vás na ostravsku nejakého sraziku? plánuju tam cestu tak at to třeba spojííím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 18. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 zatím jsem to probral s pár lidma a jsou pro KFC a terminově 6-14.9 to se uvidi dle hlasovani, večer to tu rozjedem v novém tématku.... misto je to veliké, nikdo tam není, občerstvení v KFC alias akce bezedny kelímek a dostupnost myslím vyborná pro všechny i vzdálené, neb mužou doject po dálnici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky