Planeta Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 Toz dneska sme pri ceste po D1 poslouchali chvilama i Radiozurnal kvuli doprave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 tak chcem sa spytat aky mate prijem funradia v BA uz mi skoro ziadne radio nesusty len to sproste funradio ktore pocuvam asi najviac. Inac moj novy objav je city malo rozpravaju dobre hraju. A kvalita signalu v BA verry good Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roblon Vloženo 19. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 Roblon napsal: No tak to je dobrá inspirace . Já poslouchám všeho chuť ale občas si pustím Iron Maiden. Ted jsi jdu poslechnout tu jak ty píšež jednu z těch mladších Iced Earth , doufám že někde na netu seženu . Tak sehnal a je to docela dobrej tip už to sosám a hned stím do auta . Ty voe SONATA ARCTIKA to je tlačenka- už se vidím jak si to smažím po D1 "Vrahu" při této hudbě se nedá jezdit !! Spotřeba jde až na 7 litrů jinak jezdim na cca 5l tato hudba dělá z mé 1,9TDI GRIPENA . Pánové mohu jen doporučit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Všechno..uplne vše možny.. - SOAD,Linkin park,P.O.D. Morcheeba, Prodigy ,Tyjësto..(dj Tiësto),Armin Van Buuren,David Guetta,..proste od Rocku pre punk az po Tranc ...ale Tyjëstooo to je Bůůh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taibor1 Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 podla toho kto so mnou ide. Ak sám tak Kabát, Alkehol, Rammstein, dakedy hip hop. A ked s frajerkou tak väščinou rádiou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Mno přes den většinou F1 - nejlépe Asterku Nebo podle nálady výběry Dream Dance - je to sice tuc tuc - ale dobře se u teho řídí. A když jedu sám, jasně to jistí The 69 Eyes, Sonata Arctica, Kotipelto, Uniklubi, Clawfinger, atd... bohužel upgrade hudební aparatury je stále jen v plánech - takže to není úplně podle představ o kvalitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alibaba I Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Jak tak na to koukám, se nedivím, že je tolik nehod na silnicích.... Já si dávám v zájmu bezpečnosti: Milese Davise, Jamese Browna, Arethu Franklin apod. Z novějšího třeba Koop.... Když jedu na noc, tak nejlíp Fanfare Ciocarlia. p.s. a rádio ? Jedině Vltavu nebo Rádio 1, ale většinou raději poslouchám hudbu svýho TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 (editace) A co třeba tak Mudvayne-lost and found ::menší odvárek,hodně dobré je i Waltari jooooooooo a co tak Nelly Furtado jestli to dobře píšu :p Editováno: 21. Duben 2008, autor: Radas1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Doporucuju taky song od Bathory - For All Those Who Died - naprosto dokonaly do auta aji kdyz se to nezda na prvni poslech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carmain Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 no někdy rádio,ale většinou když někoho vezu.Jinak jsem tu několikrát viděl kapelu Iced earth kterou sem neznal,ale uz ji znám a v mem aute ted nehraje nic jinýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Nějaký tuc tuc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Ozzyho, Korn, Iron Maiden a sem tam i nejak tuc tuc duči duči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Jen napsal: Ozzyho, Korn, Iron Maiden a sem tam i nejak tuc tuc duči duči Jak muzes kombinovat duci duci s Ironama ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Planeta napsal: Jak muzes kombinovat duci duci s Ironama ? Na ironech jsem vyrustal a i par jejich koncertu mam za sebou, ale kdyz jdu na stodolni ulici v ostrave a chci se bavit, tak musim i na tuc tuc...Mlada moc na Iron maiden neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 (editace) Jen napsal: Na ironech jsem vyrustal a i par jejich koncertu mam za sebou, ale kdyz jdu na stodolni ulici v ostrave a chci se bavit, tak musim i na tuc tuc...Mlada moc na Iron maiden neni No toz to ju budes muset este trochu vychovat Ale jo nic ve zlym samo proti gustu atd. ... Ikdyz je to asi jak kdybych si pustil Berzerkery a k temu Veru Bilou lol Editováno: 22. Duben 2008, autor: Planeta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 pocuvam vsetko okrem TUC TUC to fakt nemusim ale preferujem metal a tomu podobne zanre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roblon Vloženo 22. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Jen napsal: Na ironech jsem vyrustal a i par jejich koncertu mam za sebou, ale kdyz jdu na stodolni ulici v ostrave a chci se bavit, tak musim i na tuc tuc...Mlada moc na Iron maiden neni Jo to zname ,když jedu na stodolu sám tak tvrdá hudba , a když jedu z mojí páni mámou tak jen tuc tuc , ještě že tam nejezdí muj synátor to by jsme poslouchaly jenom včelí medvidky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Iron je jako Okena = na sklo. Tuc Tuc to dělá na D1 pořád. Já poslouchám skoro vše, ale nejvíce Madonna, Queen, M.Jackson, Backstreet Boys, East 17, Helena Zeťová, Jarda Nohavica, ABBA, Bob Sinclair, Scooter, Gába Al Dhába, Candy Dulfer, Čechomor, Vangelis, J.M.Jarre, Dario G, ZOO, Gipsy Kings, Gloria Gaynor, Loona, Barry White, Louis Armstrong, Mariah Carey, Black Eyed Peas, Village People, Michal David, Spice Girls, A-HA, Věra Špinarová, Michal Tučný, A-Teens, Robbie Williams, Desirelles, Olympic, Helena Vondráčková, Cher, Bruce Springsteen, Mňága a Žďorb, Kryštof, Wanstowi Vjecy, Justin Timberlake, Divokej Bill, Janek Ledecký, Jan Skácel + Jiří Pavlica, Rangers, Rembrants, Puff Daddy, Sarah Connor, Laurin Hill, Aleksandrovci, J.S.Bach, G.Verdi, Mikis Theodorakiss a vím já ještě co??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Palo napsal: Iron je jako Okena = na sklo. Tuc Tuc to dělá na D1 pořád. Já poslouchám skoro vše, ale nejvíce Madonna, Queen, M.Jackson, Backstreet Boys, East 17, Helena Zeťová, Jarda Nohavica, ABBA, Bob Sinclair, Scooter, Gába Al Dhába, Candy Dulfer, Čechomor, Vangelis, J.M.Jarre, Dario G, ZOO, Gipsy Kings, Gloria Gaynor, Loona, Barry White, Louis Armstrong, Mariah Carey, Black Eyed Peas, Village People, Michal David, Spice Girls, A-HA, Věra Špinarová, Michal Tučný, A-Teens, Robbie Williams, Desirelles, Olympic, Helena Vondráčková, Cher, Bruce Springsteen, Mňága a Žďorb, Kryštof, Wanstowi Vjecy, Justin Timberlake, Divokej Bill, Janek Ledecký, Jan Skácel + Jiří Pavlica, Rangers, Rembrants, Puff Daddy, Sarah Connor, Laurin Hill, Aleksandrovci, J.S.Bach, G.Verdi, Mikis Theodorakiss a vím já ještě co??? A málem bych zapomněl na svého miláčka: Gheorghe Zamfira a jeho Mafickou flétnu, to je bombice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 (editace) Já si nechám líbit hodně českou diskotékovou,M.David,S.Toffi,Turbo,Těký Pokondry,a i ostatní Italské hitovky Richie E poveri,Francesko Napoli,některý výběry čágobelo šílenci,Europe a další směsky osobního výběru a samozřejmě rádia F1, Petrov,Krokodýl,Kiss Hády.Někdy i vážná hudba,ale jen ty nejlepší kousky. Třebo tadle muzika nikoho nebere,ale je to moje gusto! A nejlíp si to vychutnám,když jedu sám ,na plný pecky.Když jedu s děckama,tak jen pijánko a to není už takovej odvaz. Editováno: 22. Duben 2008, autor: paulmack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Morcata na uteku,Harlej,System Of Down Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roblon Vloženo 22. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Palo napsal: A málem bych zapomněl na svého miláčka: Gheorghe Zamfira a jeho Mafickou flétnu, to je bombice Gheorghe Zamfira a jeho Mafickou flétnu neznám ale jestli je na netu ke stažení tak si ho poslechnu Mafuše mám rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Planeta napsal: No toz to ju budes muset este trochu vychovat Ale jo nic ve zlym samo proti gustu atd. ... Ikdyz je to asi jak kdybych si pustil Berzerkery a k temu Veru Bilou lol Doba dlouhych vlasu uz zkoncila, aspon ta muzika zustala ....Driv bych tuc tuc poslal z okna i s radiem ale ted uz nejezdim porad sam no . A ucit babu na irony to je jako a jeste bych mel za jizdy Ale v poho beru to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 foxdivemaster napsal: Morcata na uteku,Harlej,System Of Down Jo morcata sou super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 Nejčastěji pro pohodu nějaké Oldies. Teď budu dávat určitě Bruce Springsteena, přemýšlím o výběru U2, Robbieho, Roxette, ... A pak nějaké ty české (mám nebo o nich přemýšlím) - Mňága a Žďorp, Wanastovy vjecy, Kabát, Chinaski, respektive Aneta Langerová,... Za volantem RS nejčastěji volím ty pohodárny, zvláštní, že? ale taky sháním něco tvrdšího, teď jsem jednou zrovna řídil nějakej "nasranej" a něco takovýho mi chybělo, Kabáti mi nestačily.. ale to se snad nebude moc opakovat, mojí nasranost nejvíc odneslo auto, kde jsem si jí vybil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.