Romuš Vloženo 10. leden 2012 Sdílet Vloženo 10. leden 2012 Mám taky construct na pravé straně u řadičky( z pohledu řidiče). Tož to taky zkusím provést. Ď za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arnost Vloženo 26. leden 2012 Sdílet Vloženo 26. leden 2012 (editace) Existují dva druhy loketky nebo je to druhovýroba? Myslím ty boky přímo na loketce, někdy jsou se železné konstrukce a někdy z plastu?? Editováno: 26. leden 2012, autor: arnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubrt Vloženo 14. Únor 2012 Sdílet Vloženo 14. Únor 2012 Existují dva druhy loketky nebo je to druhovýroba? Myslím ty boky přímo na loketce, někdy jsou se železné konstrukce a někdy z plastu?? Jsou dva druhy,kovová konstrukce byla do nějakého měsíce MR08 a potom už začali dávat s tou plastovou konstrukcí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 21. Září 2012 Sdílet Vloženo 21. Září 2012 Už půl roku mi leží Jumbo Box doma pod postelí a poprvé se mi stalo, že nemůžu potřebné díly na octavii sehnat ani na vrakáči, ani přes inzerát. Nezbývá mi nic jiného, než objednat nové díly ve škodovce. Mohli byste mi prosím poradit objednací číslo těch bočnic a pak toho většího vedení vzduchu? To menší mám. Našel jsem tady, že vedení vzduchu má kód 1Z1 857 509 a 1Z1 857 946, ale nevím, které je které. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 21. Září 2012 Sdílet Vloženo 21. Září 2012 to menší je 946 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 21. Září 2012 Sdílet Vloženo 21. Září 2012 Díky Věděl by prosím někdy ty bočnice? Chci to konečně namontovat, než přijdou plýskanice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 21. Září 2012 Sdílet Vloženo 21. Září 2012 1z1863045 a 1z1863046 - barvu si musíš určit sám... jestli bílou nebo černou.. to už budou vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbaud Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 1z1863045 a 1z1863046 - barvu si musíš určit sám... jestli bílou nebo černou.. to už budou vědět Taky plánuju dodělat juko-box. Ty bočnice jsou taky potřeba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 Jaké bočnice? Kupuješ ten Jumbo Box po dílech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborch Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 Ahoj, mám Octavia 2 Facelift prima, rok 2012 když koupím na vrakáči Jumbo Box z modelu O2 před faceliftem bude mi pasovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 mělo by to být stejné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborch Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 mělo by to být stejné mě to prodejce také tvrdí, tak snad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 (editace) Pasovat ti to bude bez problémů, je to stejný, jen u FL se změnila konstrukce opěrky (viz foto) protože v před FL velmi často začala vrzat. Proto sem si při koupi Jumbo Boxu do před FL koupil verzi FL. před FL a FL: Editováno: 9. leden 2013, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborch Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 Pasovat ti to bude bez problémů, je to stejný, jen u FL se změnila konstrukce opěrky (viz foto) protože v před FL velmi často začala vrzat. Proto sem si při koupi Jumbo Boxu do před FL koupil verzi FL. před FL: kolik jsi za ní dal? a kde koupil? nevypadá špatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 (editace) Já sem novou s koženým potahem koupil za 4200,- na skodateile.cz ta na foto je jen ilustrační. http://forum.skodaho...o-box-facelift/ Editováno: 9. leden 2013, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pionyr Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 Demontáž nízkého středového dílu, malá fotogalerie. web_1.jpg obr 1: vypáčit popelník a povolit šrouby Prosím, prosím poraďte jak nebo jakým směrem páčit, drží to jak přilepený, bojím se za to vzít silou abych něco neurval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janota Vloženo 3. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2013 mám dotaz, má mi každým dnem dorazit jumbo box s opěrkou, ale nejsem si jist, zda-li k tomu budou potřebné šrouby...Hádám, že ty, který mám v středovým tunelu teď asi nebudou stačit, nedá se někde poříit pytlíček s sadou potřebných šroubků ? Nebo si nejlíp poradim v hornbachu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 4. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 Nevím odkud máš objednáno ale počkej až ti dojde a uvidíš. Už si nepamatuju kolik a jaký ale mě to přišlo vše jak má být, takže sem jen namontoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janota Vloženo 4. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 Já kupuji mírně použitou za hubičku...A vím, že šrouby u toho nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plazboz Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 Ahoj, mám nekuřáckou výbavu a vzadu jen jednoduchou vysokou přihrádku. Takže jsem koupil tu dvojitou viz obr., kde je horní + držák na lahve. Teď bych potřeboval poradit s montáží.Vyklopil jsem popelník a vyndal z něj přihrádku, nicméně nevím jak ho vyndat úplně - je tam chycený na spodním pantíku a nechce se mi za to tahat, abych to neurval. Dále jsem vyndal ofuky a zůstala tam taková přepážka mezi viz obr. 2, netuším, jak ji odstranit, abych tam vložil ten dvojitý popelník. Poradil by prosím někdo jak na to? Chybí mi ještě něco? Nějaký ten rámeček o kterém se tu píše?1.http://plazboz.rajce.idnes.cz/Skoda/#20130704_194237.jpg2.http://plazboz.rajce.idnes.cz/Skoda/#20130709_181226.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plazboz Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 (editace) Poradíte prosím někdo? Editováno: 14. Červenec 2013, autor: plazboz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BOHUS1 Vloženo 4. Únor 2014 Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 je tam dost šroubů a musíš vyměnit i ruční brzdu Ahoj , mám dotaz ohledně úprav aut. co se týče vybavení a změn v ŘJ. Mám OII 4x4 1.9tdi r.v.10/2006 Nevíš o někom kdo mi může dodělat loketní opěrku, bluetooth popř. přístrojovku s maxidotem apod. Případně další úpravy v ŘJ. Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 4. Únor 2014 Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 můžu dodělat jestli chceš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BOHUS1 Vloženo 4. Únor 2014 Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 (editace) Ok! a co je pro to potřeba udělat a zajistit, teda kromě peněz. Bydlím 60 km od BRNA směrem na jih. :-) Editováno: 4. Únor 2014, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 4. Únor 2014 Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 máš soukromou zprávu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.