jenal Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 Takisto, minuly vikend vymenene sviecky po 50tis km a spokojnost... presne tie z odkazu... ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
street-dog Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 Můžete mi poradit jak sundám ty zapalovací cívky ze svíček abych je mohl vyměnit ? Chtěl jsem měnit svíčky a nepodařilo se mi sundat ty moduly ze svíček. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 prečítaj si to od tohoto príspevku http://forum.skodahome.cz/topic/20874-vadné-zapalovací-cívky-htp-47kw/?p=1538791 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
street-dog Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 Četl jsem a tak jsem to i dělal šroubovákama, ale nepodařilo se nechci za to moc brát abych ty moduly nezničil ... takže to vypadá na servis kde mají ten vytahovák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piripete95 Vloženo 19. Únor 2018 Sdílet Vloženo 19. Únor 2018 Zapalovacie cievky sa najjednoduchsie demontuju stahovacimi pasikmi. Trochu ten pasik ohnes ako keby do polkruhu a prestrcis popod cievku v mieste konektora. Potom bud tahas 2 konce alebo stahovaciu pasku spojis a tahas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 19. Únor 2018 Sdílet Vloženo 19. Únor 2018 tak předpokládám, že už to za ty 3 roky snad vytáhl 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.