Přejít na obsah

Diagnostika Fabia II a Roomster (kabely a sw)


Igor

Doporučené příspěvky

To že nejde kliknout na nic jiného, než na nastavení znamená, že se program musí teprve aktivovat prvním úspěšným spojením s autem při tom Testu. 

 

Při instalaci programu - vyskočila na konci hláška o instalaci ovladačů a nainstaloval jsi je? Zkus ještě jinou USB zásuvku, znovu se zavede ovladač. A nebo je prostě mrtvý kabel...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechal jsem nakonec 12.12.0 EN a už do toho raději drbat nebudu.. V sekci motor je to hodně omezené, při roz-kliknutí mi to  vypíše nějakou chybu, že něco chybí.. Tu sekci ale stejně moc využívat nebudu.. Zatím jsem si jen změnil počet bliknutí a takové ty drobnosti, než pochopím víc jak to všechno funguje  :kol-28:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo to jsem psal hned z kraje, že to motory TSI umí jen omezeně......vše ostatní je ale plně funkční....psal jsem jim že to nejde a prej jsme jedinej.....což je blbost...nejde to nikomu....jediná možnost bude počkat až bude nová verze a zase objednat kabel a uvidí se....

Editováno: , autor: cz pida
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

teď jen teoretizuji, TSI jsem nikdy napojené neměl - ale připadá mi to divné, vžtyť ty jednotky se už nějaký rok dělají. A mám pocit, že všechny další verze "dvanáctky" přidávají jen novější jednotky a ke starým se už nevracejí. Aktuální je teď 12.12.3., co je nového v betě 14.8. netuším.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po prečítaní vlákna tu dám otázku na znalejších kolegov: chcem nakódiť zobrazovanie parkovákov amundsena vo FII poface a nahodiť späť do môjho autíčka (viď podpis), môžem kúpiť niečo takéto, bude mi to fungovať? Okrem toho by som to použil max. na diagnostiku a vyčítanie chýb na mojom aute (na začiatok, si myslím) a keď v tom budem zbehlejší, tak hádam časom aj pokročilejšie veci..

 

http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-VAG-12-12-VAG-COM-12-12-VAG-11-11-6-HEX-CAN-USB/1874213294.html

 

http://www.obd2ii.de/vag-12-12-2-deutsch-diagnostic-cable-vcds-12-12-2-hex-usb-interface-for-vw-audi-latest-deutsch-english-french-software.html

Editováno: , autor: Marekbaty
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 5 týdny později...

zdravim,

 

mam fabii 2 mr09 (1.2 htp). pouzivam taky cinsky kabel s vag com v12 a pokud pripojim kabel pouze do usb a provedu test, dostanu hlasku, ze rozhrani bylo nalezeno, test ok, ale ze kabel neni pripojeny do auta. vse v poradku.

 

jakmile ho pripojim k autu a test zopakuju dostanu hned nekolik chyb, ze port nebyl nalezen, spatna verze firmware, atp. (screen muzu dodat posleze).

 

pokud provedu test bez pripojeni se k autu -> ulozim nastaveni. nechce se to bavit ani s jednou jednotkou. predpokladam, ze to nebude jednotkou CAN?

 

zajima me jestli to neni uz moc "novy" kabel na tenhle starsi stroj.

 

s OII se mne bavi bez problemu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...
  • o 4 týdny později...

sice s krizkem po funuse, ale nakonec to byl akorat projev zruseneho kabelu. asi nejaky figl vagcomu, kdy my vymaze seriove cislo a ten kabel jeste nekolik pripojeni k autu tvari jako funkcni, nicmene vykazuje "obcasne poruchy" nez napise uz na primo v about hlasku ze je neregistrovany. po preflesovani kabelu vse ok!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...