Pipa31 Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Prosím nemohli byste mi někdo říct údaj o maximální stoupavosti vozu Škoda FAbia 1,4 50kW? Nebo alespoň odkaz na stranku kde bych tento údaj našel. předem díky! Moc mi to pomůže.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Myslím, že 90° - když ji budeš zvedat jeřábem Podle mě žádná taková tabulka neexistuje, i když se to nechá relativně snadno spočítat - stačí znát polohu těžiště a součinitel tření. Ale těžiště ovlivňuje náklad včetně posádky a tření použité pnenumatiky a povrch (asfalt, hlína, sucho, mokro, sníh...). Prostě je to stejné jako, když se tě optám v jaké rychlosti dostanu smyk... Jediné co se dá najít je jaký vozík můžeš zapojit za auto při stoupání do 12% (to co je v TP) nebo do jiných stoupání(třeba 18%). Ale běžně se ty další stejně neuvádí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Podle mě to bude hravě 45° Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 poviem presne kolko vyleze v horach dost a na ceste do 12% stupania asfaltka k domu, museli sediet ludia na kapote aby to vyslo a nehrabalo, podotykam ze za sebou sa tahal vozik ktory mal dobre 2t ( 2x tazsi ako cele auto a bol to combik ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pipa31 Vloženo 24. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 Tak mi nakonec výpočtem vyšlo 28,3%..to by mohla bejt realná hodnota.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 (editace) Pipa31: to nie je moc, pozri na tatru na polygone stupa do 45% Editováno: 24. Květen 2008, autor: houmr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.