xkali Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 (editace) Sám mám AGU motor - O1 - 2000 s tempomatem (origo) - zkoušeli jsem v práci dát tempomat na jinou AGU a dle mechanika to koštuje osadit klapku servem co jí ovládá a řj. je prý jiná - takže od toho upustili. Editováno: 4. Březen 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 (editace) Přesně jak sem psal, dát ŘJ a klapku co to umí a je tam. Editováno: 4. Březen 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hlavacek Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 ETKA je katalog dílů škoda. Musíš si vyjet tvůj motor a porovnat motorové díly, čili, řídící jednotku, kabeláž, klapku (určitě jinou), palubka, mrknou na AGRko atd. Prostě proběhnout střeva motoru, na kolik jsou adaptibilní. Ale vzhledem k tomu jak němci dělají motor, pochybuju o tom, že právě kabeláž a řídící jednotka a palubka bude to samé v typu auta bez tempa a s tempem. Tady na fóru je "honza72" - šikovnej autoelektrijářr, kterej mi montoval tempomat a maxidot, ten by ti tempomat namontoval. Čili pokud seš zručnej, stáhni ETKU, porovnej motorové díly, psočítej co to bude stát a pak si dej auto bez tempomatu dokupy. Když ti bude vše fachat stačí zajet za honzou72 (Neratovice) a tempomat ti tam domontuje. Určitě k tomu budeš potřebovat i funkční diagnostiku, neboť tě bude čekat i přizpůsobení jiné řídící jednotky. Osobně bych se na to vyprdnul a koupil bych fáro s tempem nebo aspoň s "elektrickým plynem". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 (editace) Nechci bejt šťoura, ale AGR je nafta a tam tempomat jde bez problémů. Asi jsi myslel AGU v jednom příspěvku na toto téma jsem vypisoval číla dílů RJ motoru a klapky. Proč měnit palubku??? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=28051 Editováno: 4. Březen 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hlavacek Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 (editace) Nechci bejt teda štoura já. Mrkni do 1,6tek i 2 litrů benzínu najdeš tam zpětné vedení výfukových motorů a na to potřebuješ AGR ventil. Já ho v autě mám (1,6 75kW). S nástupem EU4 mají benzínové motory AGRko. Mám pocit, že se připojoval tempomat do přístrojovky. Kždopádně pokud má klapku na táhlo určitě tam bude jiná ř.j. než na klapku ovládanou servem nemyslíš? Ř.j. musí umět hejbat se servopohonem klapky a pochybuju, že původní ř.j. to umí. Na drohou stranu uznávám, že tempomat je funkce ř.j. motoru a taky se tam povoluje. Editováno: 4. Březen 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mart-in Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 Mám Octu 2,0i 85kW r.v. 2002, je tady někdo z Ostravy kdo namontuje a oživí tempomat? Za kolik? Prosím pište na admin@helax.cz nebo třeba icq 315988276 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Tak koukám,že jsem to měl asi nejdražší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Něco teď mám,ale málo času-když tak cosby@centrum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Mám Octu 2,0i 85kW r.v. 2002, je tady někdo z Ostravy kdo namontuje a oživí tempomat? Za kolik? Prosím pište na admin@helax.cz nebo třeba icq 315988276 no kdyby Cosby nemoh a chtělo se ti do Prostějova tak není problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hans.piche Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 mam OI 18T r v 11.2000 AGU plyn mechanickej s lankem a tempomat tam mam a funguje ale je to uz z fabriky ale stejne jaktoze by tam nesel dodelat ,to me zajima? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 mam OI 18T r v 11.2000 AGU plyn mechanickej s lankem a tempomat tam mam a funguje ale je to uz z fabriky ale stejne jaktoze by tam nesel dodelat ,to me zajima? hledej a čti jde dodělat ale cena je někdne jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 mam OI 18T r v 11.2000 AGU plyn mechanickej s lankem a tempomat tam mam a funguje ale je to uz z fabriky ale stejne jaktoze by tam nesel dodelat ,to me zajima? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=28051&h je to darda kolem 10tis RJ motoru + klapka + kabeláž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mi-rek1,8T Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 Ahoj chlapi, dnes jsem navštívil Vašu v Prostějově a dle předchozí domluvy mi na počkání namontoval tempomat do mojí 1,8Turbo (r.2002). Je to fakt paráda, všem doporučuji ! Bezva přístup, a perfektní cena !!! Václave ještě jednou díky. Mi-rek1,8T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 jsem rád že jsi spokojen škoda jen že nás zdrželo chybějící vedení mezi stěnou a ř.j.motoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mario1977 Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 Ahojte, som z Martina zo Slovenska a chcel by som do moje 1,9 TDI z 1999 tempomat, je tu niekto nablízko, kto by to vedel urobiť za rozumný peníz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mi-rek1,8T Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 Václave , to malé zdržení mně vůbec nevadilo, hlavně že jsi na to byl připraven a dílo se perfekně povedlo ! A taky jsme dobře pokecali o autech o životě a tak že jo ?!? Mi-rek1,8T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juros Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 Zdravím, vím, že je tady škodovácké fórum (taky dělám většinou škodovky), ale mám dva neodbytné zákazníky a ti chtějí tempomat do Audi a Passata. Obě jsou Tdi r. v. 2001. Nedělal už jste to někdo, ať neobjevuji objevené. Dík za eventuální rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 Passat je stejný se Superbem,audi nevím,napiš na audi fórum nebo TF fórum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filas1 Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 udina bude mít asi jinou páčku to bude možná trochu problém, ale Passat jde bez problému, použiješ sadu něco jako toto : http://www.stualarm.cz/produkt/tempomat3-t...perb-vw-passat/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juros Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 (editace) Passat je stejný se Superbem,audi nevím,napiš na audi fórum nebo TF fórum pro cosby - Dík za radu. Supa už jsem dělal, takže by neměl být problém. pro filas 1 - audi má páčku stejnou. jinak páčku a kabeláž mám. Editováno: 13. Září 2007, autor: Juros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel.lpg Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Chci se zeptat má Octa I 1.6 75 kW BFQ přípravu na tempomat ? Dnes jsem dělal LPG do jedné Fabie a ten ho tam měl, silně o tom uvažuji, kdo poradí, kde sehnat páčku a vše coje k tomu potřeba. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juros Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 (editace) Myslím, že motor 1,6 75kW AVU od srpna 2002 měl přípravu. Zjistíš to, když se podíváš na klapku. Pokud je lanko, tak nejde. Jinak, pokud jsi z okolí Ostravy, tak jsem schopen Ti jej namontovat. Do fábii není problém. Editováno: 19. Září 2007, autor: Juros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Chci se zeptat má Octa I 1.6 75 kW BFQ přípravu na tempomat ? Dnes jsem dělal LPG do jedné Fabie a ten ho tam měl, silně o tom uvažuji, kdo poradí, kde sehnat páčku a vše coje k tomu potřeba. Dík 75 už přípravu mají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hovorka Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 zdar chlapy potreboval bych radu. sehnal sem si packy s tempomatem ze superba, cely ty brejle, nebo jak se tomu rika, a nevim jestli to pujde zapojit do octavie 2001.... je to totiz z facelift superba, vzpadaji stejne jako sou v novy octavii.... poradte nekdo dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 nevím jistě ale myslím si že facelift SuperB má stejnej tempomat jak předfacelift (musela by se tam dávat podvolantová jednotka a moc věcí by se musela dělat jinak) jestli je páčka stejná s předfaceliftovým superbem tak do octavie I pasovat bude - kabeláž má jiné piny (napasují do O I) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.