Ladiikk Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 Čus mám problém s navi Při zadávání cílového města se mi navigace sekne. Město normálně najde, ale když na nej najedu dám potvrdit, tak se navigace zasekne a po cca 3min se navigace restartuje. Skočí tam text navigace se aktivuje, jako když ji pouštím. Je to Bčková. Taky se mi zdá, že při jízdě se mapa při některejch situacích pomalu vykresluje. Nejdřív skočí cesta a pak až ten zbytek. Nesetkali jste se s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 Máš napojeno ABS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladiikk Vloženo 24. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 (editace) Máš napojeno ABS? Mám to zapojené na Galu, ale nemám zapojenou zpátečku. Šipka určující polohu za jízdy funguje přesně. Jediný co jde je navádění k cíli s vlajkou Editováno: 24. Květen 2008, autor: Ladiikk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 divné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladiikk Vloženo 24. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 Nemůže to být mapou? Když dávám navádění k cíli na mapě, tak mi připadá že kusy mapy chybí. Třeba se mi podařilo zadat Trutnov i s ulicí, ale nevypočetlo to trasu. Dá se na netu sehnat mapa? a jak se má CD vypalovat, aby fungovalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 může to být i mapou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladiikk Vloženo 1. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 může to být i mapou Bylo to mapou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.