Veronika Eva Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Zdravím všechny, jsem tu nová, včera jsem si pořídila sedanovou Fábii, tak se zatím jen seznamuji a mám problém přijít na co je jedno tlačítko. Je vlevo dole pod volantem, vedle ovládání světel, je takové malé a není tam žádná značka a zatím jsem nepřišla na co je. Děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 (editace) není to náhodou od alarmu? Já mám takové malé kulaté tlačítko na Oktě u řadící páky, je to nouzové vypnutí alarmu. Ale může to být i něco jiného. Jinak pokud ti chybí manuál, tak na oficiálních stránkách Škoda je i k dispozici manuál k vozidlu. Samozřejmě zdarma ke stažení. Zde je odkaz: ! návod k obsluze ! Editováno: 27. Květen 2008, autor: blizard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veronika Eva Vloženo 27. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Manuál jsem už taky celý prohlížela a nikde jsem to záhadné tlačítko nenašla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Daj fotku aby sme mali predstavu o čom. Nemáš klímu? nenii náhodou to tlačítko v odkladacej schránke? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veronika Eva Vloženo 27. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Klimatizaci nemám. To tlačítko je hned vedle ovládání světel, má v průměru tak 1cm. Až vyfotím pošlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 No neviem ako je to na Fabiach, ja len ci to nemali niektore starsie rocniky Fabie tak ako starsie Octavie. Vedla ovladaca svetiel bolo tlačitko, ale je to vlastne "točitko" na regulaciu jasu podsvietenia pristrojov. Zatlacenim sa ten potenciometer iba schova aby nezavadzal. Takto je to na Octavie, nebude to nieco take aj na tej Fabii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thief1 Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Fabia ma koliesko podobne tomu co nastavuje vysku svetiel. Nebolo to auto predtym nahodou firemne? Mohol by to byt potom vypinac GPS recorderu. Vyzera to takto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veronika Eva Vloženo 27. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Kolečka na podsvícení přístrojovky a regulaci výšky světel jsou zvlášť, tak ty to být nemohou. Vypadá to přesně jako zaslal foto Thief1, jen je umístěné jinde, firemní auto to totiž asi bylo, zrovna mu zkončil leasing. Takže mi je teď vlastně k ničemu, a já se divila, že nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 a není to tlačítko pro "coming home"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Kolečka na podsvícení přístrojovky a regulaci výšky světel jsou zvlášť, tak ty to být nemohou. Vypadá to přesně jako zaslal foto Thief1, jen je umístěné jinde, firemní auto to totiž asi bylo, zrovna mu zkončil leasing. Takže mi je teď vlastně k ničemu, a já se divila, že nefunguje. Tohle jsme meli doma ve firemni Octavii a prepinalo se s tim sluzebni a soukrome uzivani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Tohle je obyčejný přepínač (na foto) a může být prakticky na cokoliv. Jisté je jen to, že to není origo, ale dodělávka. Takže jedině zjistit od původního majitele, nebo jít po drátech co z něj vedou, pokud z něj ještě nějaké vedou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edadavids Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 prepinalo se s tim sluzebni a soukrome uzivani,nechápu!!!! mam ho taktež pod volantem ,dráty vedou někam k HF sadě.To jako přepnu a jedu služebně za 15litru a 200KM/h , vysvětlit prosím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 No neviem čo nechýpeš, dávajú sa do služobných áut malé počítače ktoré rátajú kilometre prípadne aj spotrebu a možno mávajú aj GPS a na konci mesiaca príde maník s NTB a stiahne dáta. Je to taká kniha jázd len že to nemusíš písať ale keď máš ísť súkromne cca 300km tak to musíš zaplatiť ty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edadavids Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 No neviem čo nechýpeš, dávajú sa do služobných áut malé počítače ktoré rátajú kilometre prípadne aj spotrebu a možno mávajú aj GPS a na konci mesiaca príde maník s NTB a stiahne dáta. Je to taká kniha jázd len že to nemusíš písať ale keď máš ísť súkromne cca 300km tak to musíš zaplatiť ty. Ted už jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Zdravím všechny, jsem tu nová, včera jsem si pořídila sedanovou Fábii, tak se zatím jen seznamuji a mám problém přijít na co je jedno tlačítko. Je vlevo dole pod volantem, vedle ovládání světel, je takové malé a není tam žádná značka a zatím jsem nepřišla na co je. Děkuji za rady Nebyl původním majitelem vozidla náhodou Leaseplan? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarekk Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 (editace) Máme ty samé ve služebácích. Je tam satelitní sledování aut které kontroluje rychlost, časy atd. a tímto se přepíná mezi služební a soukromou jízdou. U soukromé pak platíš nějaké naturální požitky, nebo jak se to přesně jmenuje Editováno: 6. Červen 2008, autor: Jarekk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 6. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2022 Reaguji na dotaz ze SZ. Vozidla Leaseplanu mají dle požadavku zákazníka vestavěno satelitní sledování vozidla. Toto zpravidla černé kolébkové tlačítko s malou kontrolkou sloužílo pro přepínání soukromých a služebních jízd. Dole pod přístrojovkou zpravidla vlevo pod čalouněním bude někde modul se SIM kartou Samozřejmě SIM nebude aktivní a sledování tedy nefunguje, ale trochu to žere baterku. Bylo by vhodné to odpojit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dankop Vloženo 19. Květen 2023 Sdílet Vloženo 19. Květen 2023 Zdravím mám podobný problem kúpil som novú škodu scala a v priehradke vedľa volanta zľava je tiež tlačidlo bez označenia a netuším načo slúži keď ho zapnem tak malá kontrolka svieti načerveno Spoiler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Květen 2023 Sdílet Vloženo 19. Květen 2023 No super, že jsi nám to napsal. Když pominu, že toto je sekce Fabia I, tak jsi sem nedal aspoň fotku?! Co to je za auto - bývalé firemní? Beztak to bude vypínač ke sledování přes GPS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.