Cjoctavian Vloženo 14. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 2. moznost je spravna. Inac by Rapid nemal absolutne ziadne opodstatnenie.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuego Vloženo 14. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 http://www.autoforum.cz/predstaveni/skoda-octavia-iii-2013-dalsi-unik-nove-skici-technicke-detaily/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 14. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 Lepší zadní osu dostanou jen ty nejsilněší motorizace, to mě teda dostalo-takže stále bude ještě v kurzu náprava z O1. myslel jsem že tento vůz nebude mít soc variantu, v případě volby bude zajímavý cenový rozdíl, i když volbu nepředpokládám, buď bude mít daná motorizace tu či onu nápravu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 14. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 volba nebude podle všeho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 (editace) Přikládám poslední počítačové retuše německého AutoBildu, které jistě vyjdou i v českém AutoTipu. Co je to za web (http://carsworld.com...via-iii-a6.html)? Ti Ukrajinci kradnu vsetko z nasho fora a auto.cz! Editováno: 15. Listopad 2012, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 opravdu mě vytáčí, že si dovolí mj. ukrást mou fotomontáž, odstranit vodoznak a nahradit jej svým! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 (editace) skus im napisat mail, ze ako zareaguju... Dokonca mali tu drzost, ze zamazali aj vodoznak "Auto motor a sport"! Editováno: 15. Listopad 2012, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 tak jsem napsal autorovi toho článku: Good morning, due to the fact that you the author of this post: (http://carsworld.com.ua/news/142-skoda-octavia-iii-a6.html), I am writing to you with a complaint relating to copyright infringement. I would like to emphatically point out that the publication of this photomontage (http://carsworld.com.ua/uploads/posts/2012-10/1350245763_o3.jpg) you have grossly violated the copyright. This montage was created by me (Denis Kraina = DenyKr), (the specific source of the Czech Forum Skodahome.cz is http://forum.skodahome.cz/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=273027) where I published this photomontage as a forum member under the nick _Denis_. Photomontage is allowed to further disseminate publicly without my permission, but by no means out of the question delete copyright "DenyKr" that you replace your watermark "CarsWorld.com.ua"! ! This will be rectified with immediate effect (delete published photomontage or replace the original with the original copyright). If you don't do it, I will do appropriate legal action in accordance with the applicable sections relating to copyrights. In this case, this will be done along with websites Auto.cz whom you are also illegally alienated photographs and photomontages and illegal clearing watermark "Auto.cz". Regards Denis Kraina 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 JJ, velmi dobre napisane. Som zvedavy, ci sa im vobec uraci odpovedat, alebo nieco zmenit na stranke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 uvidíme.. Pokud ne, kontaktuji web Auto.cz a projednám s nimi, zda to opravdu řešit právní cestou.. Na jednu stranu je mi to jedno, na druhou stranu jde o princip a jejich jednání mi přijde jako vrchol drzosti.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 Už ses setkal s něčím z UA a přilehlých RU kolonií, co by nebylo drzost? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 Jsou tam chyby, ale třeba se to tím vyřeší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 (editace) Bohužel, má znalost angličtiny nedosahuje 100% úrovně, s chybami počítám.. Otázkou je, zda dotyčný vůbec angličtinu ovládá a pochopí, co jsem mu napsal.. Editováno: 15. Listopad 2012, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 opravdu bude 2.0TDI 135kw? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 to doufam, ten motor by se mi libil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 Ačkoli jsem OIII nikdy v reálu neviděl, stále mi přijde, že ji znám už dlouho.. Zatím všechny publikované detaily jsem svým odhadem trefil... V tomto případě např. tvar zadnich světel, který mi byl, navzdory všemožným spekulacím, znám už tak půl roku dopředu.. Tak uvidíme v reálu, no.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 to vyzera na 19" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 Ta bocni linie se mi mooooc libi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 nevím - možná jsem jediný, ale ta prdel mi přijde hrozně dlóóuhá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 tak jsem napsal autorovi toho článku: Good morning, due to the fact that you the author of this post: (http://carsworld.com...via-iii-a6.html), I am writing to you with a complaint relating to copyright infringement. I would like to emphatically point out that the publication of this photomontage (http://carsworld.com...50245763_o3.jpg) you have grossly violated the copyright. This montage was created by me (Denis Kraina = DenyKr), (the specific source of the Czech Forum Skodahome.cz is http://forum.skodaho...ttach_id=273027) where I published this photomontage as a forum member under the nick _Denis_. Photomontage is allowed to further disseminate publicly without my permission, but by no means out of the question delete copyright "DenyKr" that you replace your watermark "CarsWorld.com.ua"! ! This will be rectified with immediate effect (delete published photomontage or replace the original with the original copyright). If you don't do it, I will do appropriate legal action in accordance with the applicable sections relating to copyrights. In this case, this will be done along with websites Auto.cz whom you are also illegally alienated photographs and photomontages and illegal clearing watermark "Auto.cz". Regards Denis Kraina ... tak snad to k něčemu bylo, odpověď: Hello Thank you for contacting us. Image to which you gave a link and many others in the topic of Octavia 3 we took with different resources, and placed in the original version. In the near future we will change according to your request. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 Tohle video je už více než 1,5 roku starý. http://www.youtube.com/watch?v=ydQkarVOlmw&feature=player_embedded#! Doporučuju čas 2:13 a 2:30. Copak to tam asi ukazujou? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 Tak tohle video jsem nikdy neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 Ja mel dojem ze na konci je i videt kousek fota co je kousek vys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 Tos měl ten dojem dobrý. I ten pohled 2:13 je na OIII podle světla a klik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.