Honza9007 Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 Zase to můžeme obrátit a brát tak, že i my jako zákazníci vlastně výrobce do podobných věcí ženeme. Každý se snaží koupit vůz, který spotřebuje co možná nejméně paliva atp. Ale to už to točíme do určitých teorií, které si v ničem nezadají s teoriemi o nekonečnu a mimozemšťanech Systém lze vypnout i trvale, ale nikdo ti neřekne kde; ani já ne, protože to opravdu nevím. Systém využívám denně jako uživatel a nevadí mi. Jen vím, že když jedno z čidel zahlásí závadu, celý systém se vypíná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 No a ta poslední věta řeší celý ten problém (samozřejmě pro někoho). Donutils mě mrknout do učební pomůcky tohoto systému (sice z roku 2010) a jedno takové bych tam viděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 tak kamarád má A1 a každou jízdu vypíná Start/stop na palubovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 No a vo tom to je, najít způsob, jak to deaktivovat na pořád. Kdejaká kravina se dá v menu MaxiDotu (palubního počítače) nastavovat a toto nejspíš ne. Ale co, ve svém autě tento vynález nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Čevela Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 tak ak staci prerusit jedno cidlo, tak si staci vybrat to najmenej podstatne mna by fakt pobavilo, keby S&S malo separatnu poistku a tu by stacilo vytiahnut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 Nebojte nič, ako dnes vypneme VAGom napríklad signalizáciu bezpečnosných pásov alebo ostrekovač svetiel, tak vypneme aj S&S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 Od 2.2.2013 u prodejců. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 http://auto.idnes.cz/cena-nove-skody-octavia-0vl-/automoto.aspx?c=A130103_124310_automoto_fdv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 tak jsem ji konečně viděl málej jsem si do toho taky sednul... http://www.youtube.com/watch?v=CaDqT8ONlJQ http://www.youtube.com/watch?v=gFB_2dEMlqk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 http://www.youtube.com/watch?v=DvKvtM_in2U Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 slint slint...uz se tesim az budou promo projizdky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 http://www.auto.cz/skoda-octavia-iii-sledujte-zive-uz-pondeli-72177 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 ... no já jsem zvědav na ty reakce, až se auta objeví na 15" a 16" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 HURI ........... kde jsi ji videl ? nekde v prahe ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 na Strahově :-) byla tam už včera a dneska ráno jsem jel okolo, tak jsem akorát stihnul jak s ní zajíždí někam dovnitř. Nevím jestli bude k vidění.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 aha aha a prolezl si aspon vnitrek ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 koukal jsem jenom přes stáhnuté okénko, no prostě TOP výbava, holota bude hrozná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 mel si jim rict at ti to pucej o vybave to je jasny ale treba prekvapeji ikdyz nevim no hlavni je ze uz v pondeli uvidime CENY a STUPNE VYBAVY a taky hlavne co vsechno bude za PRIPLATEK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 no to je jasny.za priplatek bude vsechno...co bys asi tak mohl cekat:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 ze treba prekvapeji a trochu se jim rozsviti nez u RAPIDU 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 5. leden 2013 Sdílet Vloženo 5. leden 2013 Někde jsem zaslechl, že prej i volant bude za příplatek, jinak v holobytu jen kus klacku na manévrování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 5. leden 2013 Sdílet Vloženo 5. leden 2013 (editace) já si prostě myslím, že ty ceny budou téměř totožný se stávajícíma u o2, max o těch třeba 20k víc, ale zase je to větší nový auto, takže by ten příplatek byl ospravedlnitelnej. Je to pěkná holka a jsem zvědavej na ostatní varianty (Scout, RS, combi atd.) No a popravdě si nejsem vůbec jist nějakou bůhvíjak světlou budoucností rapidu, nějak mě to auto připadá téměř zbytečný vzhledem k cenový politice...když s cenou půjdou do budoucna znatelněji dolů, tak to bude jiná, takhle to nebude žádná slava s prodejema Editováno: 5. leden 2013, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 5. leden 2013 Sdílet Vloženo 5. leden 2013 (editace) Miesto Rapida a nástupca Romstra mohol byť radšej nejaký malý VAN, napr. ako Touran, prípadne aj v pracovnej verzii a ešte by nahradil aj doterajší Praktik. Editováno: 5. leden 2013, autor: DavidSK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 5. leden 2013 Sdílet Vloženo 5. leden 2013 Ono by stačilo udělat jednoprostorovou kastli na stávající platformu Roomster/Rapid, ten podvozek je dostatečně dobrej a stabilní. Jenže to zase nedovolej soudruzi von Vlkohrad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.