_Denis_ Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 no jo, ale OIII s jinými, než 18" koly zrovna fešná není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 no prave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 Má OIII plynovou vzpěru kapoty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 (editace) ACC od 22KT/13.Potvrzeno ze dvou zdrojů. Lancelot:Nemá. Editováno: 11. leden 2013, autor: Dix1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 Ked som si navolil zhruba rovnaku konfiguraciu ako O2, tak ma O3 vyjde lacnejsie (aspon podla prepoctu CZK na EUR). Uvidim co sa stane, ked to budem skladat v slovenskom konfiguratore. Inak maju tam v tom konfiguratore chybu. Ked si zvolim packet Elegance plus, tak mi to ponukne len 16" disky. Alebo je to preto, lebo mam zvoleny packet pre zle cesty? Ale takto nejak si to predstavujem - 1,8 132kW v Race blue: http://ws.skoda-auto.com/CarCard/36495792 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 Má konfigurace: Absolutní minimum, které bych unesl .. chtěl jsem si nakonfigurovat ještě optimální a rozežranou volbu, no konfigurátor opět přestal fungovat, čili bohužel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 (editace) patrik,.... ty jsi si dal packet elegance a v tom uz mas kola obsazeny,.... tak proto nemuzes mit vetsi kola musel by si kvuli kolum hold packet ozelet a nebo ozelet kola kdyz se podivas do tve konfigurace mas kola zadarmo v tom bude ten hacek Editováno: 11. leden 2013, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 Lukason, ja mam elegance plus paket a k tomu 18" kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 Takový postřeh: Elegancka a chci Sound system (12900,-) a nepustí mě to dál bez Komfortní telefonování min. 3500,- + Bolero/Amundsen 7000/16000 a když budu chtít nedejbože Amundsena tak + dalších 24500,- za Nezávislé přídavné topení s dálkovým ovládáním to se pěkně prodraží teda.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 jj, nektere ty ceny jsou pekelne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 (editace) .. tak jsem zjistil, že při mých minimálních požadavcích (zkrátka aby auto stálo "na hlínách", mělo tempomat, vyhřívaná přední sedadla, elektrická okna a aut. klimu + další pididoplňky) se vyplatí koupit rovnou eleganci, což jen potvrzuje můj od počátku skeptický přístup vůči verzi Ambition, která oproti základu o mnoho více nenabízí, ale je dost drahá.. 1) MÉ NAKONFIGUROVANÉ MINIMUM 2) MÉ NAKONFIGUROVANÉ OPTIMUM 3) TROCHU ROZEŽRANÁ VÝBAVA, KTERÁ BY MI KE ŠTĚSTÍ STAČILA .. z toho vyplývá, že relativně dobře vybavenou Octavii seženu za nějakých 730 tis. Kč, což je relativně únosná suma. Nadprůměrně vybavenou Octavii však koupím již skoro za milion a to ještě pořád není kombi a nemá pohon 4x4, což se ještě prodraží. Jak je navíc patrné, do výbavy jsem nezahrnul úplně vše. Za tuto cenu už je z mého pohledu nesmysl kupovat Octavii - nejde o segment, jde o to, že je to Škodovka. Navíc jsem si všiml, že lze připlatit opět za obyčejné střešní okno, nikde ani zmínka o panoramatickém a foto tomu odpovídá (neprosklená střecha, jen díra) - to se do výbavy teprve dostane, nebo panoramatickou střechou bude disponovat pouze kombi? Editováno: 11. leden 2013, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 ACC od 22KT/13.Potvrzeno ze dvou zdrojů. Lancelot:Nemá. Naprd i starý Peugeot 106 ji má, sice prkotina, ale dost to potěší, když tam je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 tak to nevim asi nejaka chyba jooooo HURIKAN ..... taky mi to tam parkrat vyskocilo ze musim mit k tomu tohleto takhle to a jeste tohle, ale to se zase neobejde bez tohohle a jeste tohle ...... SILENOST !!!! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 (editace) co jsem si tak klikal tak já bych to měl cca za 570 bez slevy..za 2,0TDI ambiente s doplňkama (ne kravinama) ..ono počítám s tím,že ambiente už má všechno připraveny na dodatečnou montáž dalších systému..takže případná domontáž levněji je lepší volba Editováno: 11. leden 2013, autor: Krtek6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 ještě se zeptám jedná se o ASF+ co má sup nebo obyč ASF co má O2 ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 co jsem si tak klikal tak já bych to měl cca za 570 bez slevy..za 2,0TDI ambiente s doplňkama (ne kravinama) ..ono počítám s tím,že ambiente už má všechno připraveny na dodatečnou montáž dalších systému..takže případná domontáž levněji je lepší volba Co si představuješ pod tou přípravou? Třeba dodělání zadních repro je dost práce, shodit tapecy, natáhnout kabeláž, předělat svorkovnice u dveří. U tempomatu to bude počítám jako u posledních ročníku SII, tedy se mění obě páčky jako celek a chybí kabel do motorové jednotky. Takže na nějakou přípravu bych nevsázel, a radši to co chci dal už OEM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 no že na dodělání bude stačit vyměnit akorat něco za něco..na diagnostice přelupnout na "ON" a nazdar něco vo tom smyslu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 .. tak jsem zjistil, že při mých minimálních požadavcích (zkrátka aby auto stálo "na hlínách", mělo tempomat, vyhřívaná přední sedadla, elektrická okna a aut. klimu + další pididoplňky) se vyplatí koupit rovnou eleganci, ještě přestaň ignorovat pakety Plus a pak se dostaneš o něco níž. tak jako se ti vyplatí elegance, tak se dál vyplatí L&K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 (editace) Naopak, skoro vsechna media tvrdi, ze rozdil mezi obema provedenimi je pri bezne jizde velmi maly. RE: to si asi necetl vsechny, jde spise o to jak obektivne si to na predvadecce ktery novynar dovolil rict, kdyz uz je pozvali do portugalska... muzeme si neco nalhavat, ale fiziku neokecas.. Jinak me slo spise o porovnani vybav, nemam az takovy problem ze je O3 o 31 000,- drazssi (to beru jako priplatek za kufr), ale s tou zalostnou vybavou co dava skodovka.. kde pokud ches aspon nakou vybavu tak vychazi najednou strasne draho.. A verit marketingu ze O3 je jina trida nez Golf je smesny... vevnitr jsou to stejny auta co do prostornosti, O3 ma pouze vetsi kufr.. Editováno: 11. leden 2013, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 (editace) no jo, ale OIII s jinými, než 18" koly zrovna fešná není nejlepsi je socka Active bez lakovanych zrcatek a klik na 15" plechach... to je stredni trida jak vysita 15" tam vypadaji jak 13" z feldy .. je to RAPID nebo OCTAVIA ? Editováno: 11. leden 2013, autor: JasteR 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 (editace) já nevím, co se pořád divíte to tak bylo u Škodovky vždycky, že ty auta v základní výbavě nevypadali nijak extra naopak je pravda, že u této Octávky je v základu taková výbava, že tam člověk akorát přihodí klimu a možná tónované okna a to auto je použitelné pro toho, kdo není náročný a potřebuje poměrně velké nové auto, ta cena není nijak strašná,. a pokud na to dostane ještě 10 procent slevu, tak se dostane na cca 300 000 Kč a za to se ještě před pár lety dali koupit akorát Fábky v nějaké holotě + pak si stejně bude kupovat druhou sadu kol, takže si vybere pěkná letní kola, plechy nechá na zimu případně si nechá nalakovat zrcátka a kliky a je to Editováno: 11. leden 2013, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 ja bych se za holotu urcite nezlobil Kola muze nahodit jaky budu chtit a kdyz bych pridal klimu a ty tonovany okna + jeste neco malo co by nestalo........ ............. urcite bych byl spokojenej 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 to auto v tý červený barvě je otřes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 pak je tam ještě ze základních ta modrá Pacific a ta vypadá celkem k světu, tam tak nebijou do očí ani ty nelakované zrcátka a kliky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 nalakovat kliky a zrcadla neni takovej problem sam sem doma lakoval jedno zcatko a kliky a na to ze to bylo v bojovejch podminkach vypadaji vyborne,... nikde nic netece a podobne,... kdyz bych to dal lakyrnikovy bylo by to peckovy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.