Sniper_2003 Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Je to netradiční a musím říct, že tu byly mnohem horší úlovky. Tohle zase tak špatné není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Take urban maskovani v barve blata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 tak hlavně měl na hauptně "sniper" akorát nevím jestli webovky či co, tak jsem to zase neprohlížel. Takže k nápisu nebo firmě naprosto tematické Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 No můj šálek čaje to není, ale tuzing taky ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Jojo tohle je dnešní styling. Pár aut už jsem tak viděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 podařené.kola dělají auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 to říkala i moja, že ty bílé liťáky k tomu moc jdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prcek36 Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 (editace) Ten nový Superb je pěknej nemá se prodávat až v červnu ? Editováno: 4. Duben 2015, autor: prcek36 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Měl, ale už teď je má vrcholný management a jinak jezdí na zelených značkách (v Plzni jsem viděl 2 různé) jezdí pravidelně a auto je prošpikované elektronikou, něco testují asi... PS: když dáváš fotky aut na net, měl bys mazat značky (alespoň první 3 znaky)! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Souhlas, mě by prudilo, kdyby mi někdo vyfotil auto (třeba i s firemními polepy) a bez retuše to hodil na net.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prcek36 Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Jo tak jsem to pos....l opraveno a hned jsem to odnesl za všechny co tady dávej auta se značkami 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Nejde o to žes to odsral, já tě jen upozornil, je to myslím i v řádu fora. Jinak neboj se, říkám to každému když to nemá na fotkách přemazané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Dnešní úlovek racing Fábie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 (editace) Hlavně to racing tažný zařízení na tom autě z něho dělá performance car. Editováno: 4. Duben 2015, autor: Sniper_2003 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 no to je celkem solidní úprava zadního nárazníku, to dělal na šablonu či co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 No konečně nějaká inspirace pro mé další úpravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Jedno prdítko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 To znám Karolinka že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Jj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 12. Duben 2015 Sdílet Vloženo 12. Duben 2015 Parkování v Brně. Foceno tak 5 minut po příjezdu tý černý fabie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Duben 2015 Sdílet Vloženo 12. Duben 2015 jsem myslel, že je to pro vycouvání z řady a ne pro parkování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 12. Duben 2015 Sdílet Vloženo 12. Duben 2015 Když bylo plno, tak se tam i parkovalo, ale ne takle kolmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 jo jo, dneska jsem stál před Penny marketem a přijelo nějaký Clio, nebo takovej malej bazmek a šup s tím přes 2 místa... Že to dělají Q7ky, nebo Touaregy, to chápu, ale že tohle udělá člověk s mini autem, to fakt nepochopím a ještě hned u vchodu do krámu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuttinko Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 Nezalezi na velkosti auta, ale od arogantnosti pripadne lenivosti alebo neschopnosti sofera, je jedno ci tuareg alebo picanto 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 (editace) Vzdyt to dela i dost lidi tady z fora, kteri se boji obouchani auta jinymi ucastniky provozu... Editováno: 14. Duben 2015, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.