Sniper_2003 Vloženo 16. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2015 (editace) Ty folie, to je zlo pro každé auto. Nesouhlasím. Zrovna v tomto případě je jen zvolena špatná kombinace barev. Mám polepený auto přes 8 let a je velice divné, že třeba Škoda Auto začala používat lakování aut ve více barvách ( třeba Monte Carlo atd.. ). Tyto kombinace byly okoukány a převzaty od nás co jsme se chtěli odlišit. Neříkám, že se vždy vše povede, ale každé provedení má své příznivce. Editováno: 16. Srpen 2015, autor: Sniper_2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 16. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2015 Jo tuzingáře, souhlasím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 16. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2015 Ty svetla z OIII tam sedly perfektne. Az se divim, jak je to mozne. Na te Octavii se mne osobne hlavne nelibi kola. A kdyz uz polepovat kapotu, tak urcite polepit i strechu. Aby to k sobe nejak pasovalo. Ale vsechno je to subjektivni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2015 Nevím no,zrovna tedy na dvojkové Octavii mi polepená kapota opravdu nesedí a je to tím,jak ji má tvarovanou... Tohle sluší kapotě co je přes celý motorový prostor a ne tady,kde jsou blatníky do půlky auta... Ale je to každého věc,co si polepí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 16. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2015 S tim souhlasim. Ale vadi mi to az po kolech a nepolepene strese. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 16. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2015 Nesouhlasím. Zrovna v tomto případě je jen zvolena špatná kombinace barev. Mám polepený auto přes 8 let a je velice divné, že třeba Škoda Auto začala používat lakování aut ve více barvách ( třeba Monte Carlo atd.. ). Tyto kombinace byly okoukány a převzaty od nás co jsme se chtěli odlišit. Neříkám, že se vždy vše povede, ale každé provedení má své příznivce. Viděl bych to jako věc názoru. Nic proti, ale nelíbí se mi ani tvé polepy na autě a psát, že se automobilky inspirovaly tebou a dalším, kteří si lepili na auto fólie kde je napadlo, je docela zábavné.. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Přesně jak říkáš. Je to věc názoru. Mimochodem jsem neřekl, že ŠA se inspirovala přímo mnou, ale jen jsem vyzvedl fakt, že začali dělat hodně podobné lakování jako se v těch dobách i barvách pohybovala německá tuningová scéna. Od které máme inspiraci zase my. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Však nikdo neříká,že to na autě není hezké (třeba ta střecha konkrétně je pěkná) ale zrovna u našich Octavií je přední kapota polepená strašně ošklivá a je to jen díky tvaru té kapoty,která se zúžuje... Sluší to kapotám, které se nezúžují a mají obdélníkový tvar, tam to je pěkné,ale nemá smysl to tu rozpitvávat, to na tej fotce je prostě ošklivé tak jako tak... [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Musím uznat že v tomto případě je to nešťastné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Co se týče polepování a výroby ŠA co si budeme povídat, maska v černé lesklé byla nejdřív na tuning scéně, než ve výrobě ŠA barevné variace nejsou od nás, ale od Mini Cooperu ten měl první více barevnou karoserii jinak barevné kombinace střecha, kola, maska apod. je stará jak země samá, jen škodovka to měla zakázané a když se vidělo, že tak jezdí už hodně aut, tak to zkusila vyrábět, aby nalákala mladé lidí třeba jsem teď potkal F3 Red and Grey a to vypadá hodně libově Nebo náš Rapida Spaceback kdy se dalo z výroby vyjet s autem, který je bílé, má černý lesklý zrcátka, černý kola a prostě to auto má styl a nemusí se to doma dodělávat, prostě to auto tak vyjede z linky .. mě se to líbí jen škoda, že příplatek za individualitu je tak vysoký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Nastartoval jsem tady peknou diskuzi, to me tesi. Tady je dobry zpusob zabezpeceni auta, lepsi nez alarm... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 Kluci co to jsou za kolca? Byly na FI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 No jsou to strašná kola [emoji23] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 V katalogu nemají název. 6,0x14, ET43, pneu 186/60R14. CCH 400 001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 no tak ty bych si taky nedal, ikdyby mi je někdo dával 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 Tady je jeden dnešní tunerský úlet... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 Jedna další tunerská... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 Stilo s Duplexem tak to má minimálně 400 koní. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 Třeba tam má opravdu V6 jak to má na kufru napsáno [emoji2] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 ještě chybí folie na kapotu a střechu a dílo zkázy je dokončeno. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 Pleteš se, dílo zkázy je, že je to Fiat........ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 Fiat je ok, duplex a folie je zlo, pro tuzery samozřejmě blaho. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 No občas je to peklo, co jsou někteří schopní vytvořit na autě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2015 HEH,... no není ta moje Octa prostě kus auta? No, tak jsme se zasmáli, Ferrari California - krásný autíčko, a ten zvuk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2015 A parkujete oba stejně přes čáry. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.