Přejít na obsah

Fotografické úlovky z ulic a silnic

krysarr

Doporučené příspěvky

Ty folie, to je zlo pro každé auto.

Nesouhlasím. Zrovna v tomto případě je jen zvolena špatná kombinace barev. Mám polepený auto přes 8 let a je velice divné, že třeba Škoda Auto začala používat lakování aut ve více barvách ( třeba Monte Carlo atd.. ). Tyto kombinace byly okoukány a převzaty od nás co jsme se chtěli odlišit. Neříkám, že se vždy vše povede, ale každé provedení má své příznivce. :kol-28:

Editováno: , autor: Sniper_2003
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nesouhlasím. Zrovna v tomto případě je jen zvolena špatná kombinace barev. Mám polepený auto přes 8 let a je velice divné, že třeba Škoda Auto začala používat lakování aut ve více barvách ( třeba Monte Carlo atd.. ). Tyto kombinace byly okoukány a převzaty od nás co jsme se chtěli odlišit. Neříkám, že se vždy vše povede, ale každé provedení má své příznivce. :kol-28:

Viděl bych to jako věc názoru. Nic proti, ale nelíbí se mi ani tvé polepy na autě a psát, že se automobilky inspirovaly tebou a dalším, kteří si lepili na auto fólie kde je napadlo, je docela zábavné.. ;)
Odkaz ke komentáři

Však nikdo neříká,že to na autě není hezké (třeba ta střecha konkrétně je pěkná) ale zrovna u našich Octavií je přední kapota polepená strašně ošklivá a je to jen díky tvaru té kapoty,která se zúžuje... Sluší to kapotám, které se nezúžují a mají obdélníkový tvar, tam to je pěkné,ale nemá smysl to tu rozpitvávat, to na tej fotce je prostě ošklivé tak jako tak... [emoji6]

Odkaz ke komentáři

Co se týče polepování a výroby ŠA :) co si budeme povídat, maska v černé lesklé byla nejdřív na tuning scéně, než ve výrobě ŠA :) barevné variace nejsou od nás, ale od Mini Cooperu :) ten měl první více barevnou karoserii :) jinak barevné kombinace střecha, kola, maska apod. je stará jak země samá, jen škodovka to měla zakázané a když se vidělo, že tak jezdí už hodně aut, tak to zkusila vyrábět, aby nalákala mladé lidí :) třeba jsem teď potkal F3 Red and Grey a to vypadá hodně libově :) 

Nebo náš Rapida Spaceback :) kdy se dalo z výroby vyjet s autem, který je bílé, má černý lesklý zrcátka, černý kola a prostě to auto má styl a nemusí se to doma dodělávat, prostě to auto tak vyjede z linky .. mě se to líbí :) jen škoda, že příplatek za individualitu je tak vysoký :(

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...