dandy2004 Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Čau lidi, předevčírem mi volala vyděšená manželka, že když jela z práce, tak asi po 2km jí začalo blikat žhavení. Auto ale jelo beze změn, to je v pohodě. Večer jsem to jel zkusit projet, jestli to uvidim, ale žádné blikání už nebylo a do dneška už taky nic. Nevíte, čím by to mohlo být? Samozřejmě, když se spolehnu, že manželka neměla vydiny ) Je to Octavka 1.9 TDI 66kw 2000. Svíčky jsem měnil před 3 roky a startuje v poho i při nízkých teplotách. Někde jsem četl, že to může snad být i signalizace na špatné světlo brzd, ale to jsem fakt jen četl na nějakém starém foru o VW. Co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvel Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Čau lidi, předevčírem mi volala vyděšená manželka, že když jela z práce, tak asi po 2km jí začalo blikat žhavení. Auto ale jelo beze změn, to je v pohodě. Večer jsem to jel zkusit projet, jestli to uvidim, ale žádné blikání už nebylo a do dneška už taky nic. Nevíte, čím by to mohlo být? Samozřejmě, když se spolehnu, že manželka neměla vydiny ) Je to Octavka 1.9 TDI 66kw 2000. Svíčky jsem měnil před 3 roky a startuje v poho i při nízkých teplotách. Někde jsem četl, že to může snad být i signalizace na špatné světlo brzd, ale to jsem fakt jen četl na nějakém starém foru o VW. Co vy na to? zkus tohle, třeba to pomůže.... http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&hl=žhavení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandy2004 Vloženo 7. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 zkus tohle, třeba to pomůže.... http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&hl=žhavení Supr, zkusím to pozjidtit. Zatím díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Comeback Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 voda brzdy baterie svicka zhaveni olej staci jsi jen vybrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Udělat diagnostiku hlásí to nějakou chybu......je to zároven kontrolka jako u benzínů motor....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupino Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 delalo me to tež bzl to vadnz brydovz spinac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divous Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Kolik stojí výměna toho vadného brzdového snímače? Jak je to složité? zvládnu sám nebo musím do servisu? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 I s kavou to mas za 15 minut, jen sundat ten dekl nad pedalama a hned ho uvidis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 I s kavou to mas za 15 minut, jen sundat ten dekl nad pedalama a hned ho uvidis Jo sundat dekl je pohoda... ale za aretovat nové čidlo je docela skušená prácička.... Skurvil jsem ze začátku asi 3 než jsem se to naučil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 je to hned vyměněné ale musí se opravdu opatrně......pokud použiješ nové je to horší než použité dobré....!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Jo sundat dekl je pohoda... ale za aretovat nové čidlo je docela skušená prácička.... Skurvil jsem ze začátku asi 3 než jsem se to naučil.... ty jsi ale nešika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_TDi Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 (editace) Pánové, poraďte. Bráchovi občas bliká kontrolka žhavení (má ALH 66kW+powerbox PROBASS. S tím to už koupil). Brzdová světla fungují. Na VAGu se ukazuje jedna chybová hláška, která s tím zřejmě souvisí. Popis je následující: 17970 - ovladač množství (N146) horní dorazová hodnota, P1562 -35-10 - sporadicky. Pokud chybu smažu, okamžitě se objeví znovu. Na tom powerboxu jsou čtyři pozice (1-0-0-R). Je nastavený na druhé nule zleva. Nedalo by se to nějak poštelovat? Editováno: 22. Červen 2008, autor: Tomas_TDi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Pánové, poraďte. Bráchovi občas bliká kontrolka žhavení (má ALH 66kW+powerbox PROBASS. S tím to už koupil). Brzdová světla fungují. Na VAGu se ukazuje jedna chybová hláška, která s tím zřejmě souvisí. Popis je následující: 17970 - ovladač množství (N146) horní dorazová hodnota, P1562 -35-10 - sporadicky. Pokud chybu smažu, okamžitě se objeví znovu. Na tom powerboxu jsou čtyři pozice (1-0-0-R). Je nastavený na druhé nule zleva. Nedalo by se to nějak poštelovat? No kazdopadne to ma souvislost s powerboxem. Ten totiz neumerne zveda davku dokud nastavavovac mnozstvi nedosahne sve maximalni regulacni hranice a nespadne do nouzaku.Vyhodtew box a zkuste bez nej. Potom uz jedine pridreny nastavovac, coz znamena nova hlava cerpadla. Posledni nejmene pravdepodobna altetrnativa by byla, ze je problem nahore v cerpadle kde je ponorena elektrika do nafty. Tam jsou ruzne snimace pro pohyb nastavovace atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Souhlas s TDIfunem, vyndat powerbox a zahodit ho co nejdál od auta. A pak si nechat poladit od někoho, kdo to umí Třeba od TDIfuna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Poradte cim by to mohlo byt.... U Golfu 4 1.9 TDi 66kW blika kontrolka zhaveni. Proste i po nastartovani furt blika. Nejake napady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 (editace) Koukni se jestli ti svítí brzdové světla . Editováno: 18. Říjen 2009, autor: brunoos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Zkontroluju, dekuji za tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Bylo to ono Diky moc i VAG to potvrdil. Inzenyri v Golfsburgu opravdu premysleli hlavou, kdyz kontrolce zhaveni dali i tenhle vyznam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 To je snad logická funkce: Bliká kontrolka žhavení = porucha brzdových světel - nechápu jak to že tě to nenapadlo :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.novot Vloženo 17. Duben 2010 Sdílet Vloženo 17. Duben 2010 Má docela zajímavý problém. Začíná se mi stávat čím dál častěji ( ted po cca po 400km)že během jízdy mi blikne kontrolka žhavení a auto se jakoby nachvilku zasekne a pak jede dál. Je to jako bych rychle dupl na brzdu a hned pustil. Čím to může být? Auto nemá asr ani esp Zadní brzdy, ERG ventil, palivo, rozvody, kompresor kliímatizace který nefunguje, nějaké čidlo,ABS ? Už se mi to stalo v zimě i ve 130km/h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 17. Duben 2010 Sdílet Vloženo 17. Duben 2010 bez diagnostiky motoru jen a jen a jen dohady o ničem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 17. Duben 2010 Sdílet Vloženo 17. Duben 2010 JJ bez diag to nepůjde, ale asi vadná spínačka nebo napájecí rele RJ motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.a.v.o.s Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 Dělá to relátko žhavení č.91 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.novot Vloženo 20. Duben 2010 Sdílet Vloženo 20. Duben 2010 Dělá to relátko žhavení č.91 děkuji zkusím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.novot Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 děkuji zkusím. neni to rele č103? relátko žhavení č.91 nemůžu nikde sehnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.