Bazz Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 No před nějakým časem testovaly filtry KN v autosport tuningu a nejlepší výsledky dosáhli z tzv.přímím kitem sání (konusový filtr + trubka) testovaly to na golfu 1.6 MPI schodou okolností jsem měl tento motor ve feldě a také filtr KN ,ale jenom vložku a rozdíl? Žádný vložka je na nic je to jen o pocitu u konusu a přímého kitu je to něco jiného mohl jsem se svést ve feldě která tohle měla a je pravda že šla lépe do otáček ,ale samotný filtr ti moc nepomůže bylo by dobré tomu přispůsobit i jiné části motoru jenže to už jsme v jiné finanční rovině ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 (editace) Ahoj. Jestli chceš dát jen konus, tak to ti spis ubere, než že ti to přidá výkon, bo to bude sát teplej vzduch z motorovýho prostoru. To už je lepší dát tu vložku. Pokud by si ale koupil ten konus a k tomu trubku, která ti to odvede do nárazníku, tak už to smysl má a přídá to. Ale je třeba mít kompletrní plasty pod nárazníkem, aby tam šel vzduch pouze mřížkou zepředu a nikoliv všude okolo. To se jinak zasere a spíš se zničí. Je blbost si tu trubku vyrábět, když stojí do 1100kč i s napojovací hadicí na váhu, motexkama a s nějakym béčkovym filtrem (ten se dá pak ještě prodat ) a padne tam jak ulitá. Přišroubuje se totiž na úchyty, co držely filterbox. Jinak ta trubka má průměr 76mm. Jinak co se týče tý investice cca 8tis na takovejhle motor, tak o tom si myslim svoje, ale moje auto to neni.Takže pokud do toho majitel hodlá investovat a bude spokojenej, tak at si to užije Editováno: 12. Červenec 2008, autor: Mustafa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 prosím vás kolikátka je to pruměrově trubka??? chci si to vyrobit sám jo a KN má ten kit i s tou trubkou a to je 9999,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 12. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 kn kit 57-0548 stoji cca 4300.-sk,urcite je lepsie dat do narazniku filter z trubku.ale kde sa da kupit ta trubku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 bud udělat z těch uni kitu nebo přímo od KN i s filtrem za 9999kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 12. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 z KN za 10000.-sk to je uz vela pre mna,ja by som chcel kupit len trubku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 prosím vás kolikátka je to pruměrově trubka??? chci si to vyrobit sám jo a KN má ten kit i s tou trubkou a to je 9999,- Mi příjde, že to co sem tu napsal, sem psal snad pro debily... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 heh je to tu jak na talianskom trhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rafan33 Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Ale já nepsal, že to přidá nějaké koně! Ten motor bude skutečně zabírat o cca 200 ot/min. dřív! Ale souhlasím o čem píše Mustafa! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 jinak pánové doma se mi válí nový KN filtr s pruměrem 60 tak kdyby někdo chtěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 novinka firma Autodoplňy.cz nabízí kit sání včetně fitru na octavku 1,8T od Dinamiku, je to kompletní potrubí, zjistil jsem že je to identické jako má Golf IV/Bora 1,8T a cena je prý 2100,- mi bylo řečeno včerně filtru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 14. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 ja som hladal z KN na octavia I 1.6 75kw r.v 2004 ,a VW newbeetel tiez sedi na octavia I ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 15. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 1.6 75kw mam miesto sani asi tak isto ako 1.8? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 15. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 nasil som trubku na golf a pasuje aj na octavia.len sa chcem opytat ze na aribox mam dva privod-cislo 1 a 2.ale na trubku tam je len jedna privod na cislo(1).co bude z druhy privod(2),kde to dam ked si kupim ten trubku z golf?dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 tak ta tlusčí je odvětrávání klikové skříně tam se dává oddychový filtr a to druhé netuším ale tam bych taky dal oddychový filtr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 2100kč? Trošku předražený na to, že tam bude nějakej srajdovej filtr bych řekl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 prý je to i s potrubím pod podběh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos55 Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 tak ta tlusčí je odvětrávání klikové skříně tam se dává oddychový filtr a to druhé netuším ale tam bych taky dal oddychový filtr Na ten oddychový filtr bych si dal pozor ja ho dával do golfa a furt mi šel divnej smrad s topeni do auta. nepozději jsem zjistil ze to je z toho filtru a topeni to přisávalo. upravil jsem to z patky do sani a byl pokoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 prý je to i s potrubím pod podběh No vždyt říkám, že to je drahý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 16. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 (editace) cislo 1 je vyriesene-dat tam filter alebo spolu to dat do trubku na filter,ale cislo 2.........? Editováno: 16. Červenec 2008, autor: mysterx888 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 18. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 neviete mi porodit cislo 2 kde moze to pichnut?lebo na trubku neni miesto na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 19. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 tak SPORTOVNÍ OTEVŘENÉ SÁNÍ OTTO RACING DLOUHÉ (COLD ) VW GOLF IV, BORA, AUDI A3 98-03 1,8 T http://www.sportovniautodoplnky.cz/sportov...a3-98-03-1-8-t/ nevím proč KN chce 9999 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alegro Vloženo 19. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 tak SPORTOVNÍ OTEVŘENÉ SÁNÍ OTTO RACING DLOUHÉ (COLD ) VW GOLF IV, BORA, AUDI A3 98-03 1,8 Thttp://www.sportovniautodoplnky.cz/sportov...a3-98-03-1-8-t/ nevím proč KN chce 9999 ??? hmm, ale to OTTO Racing nemaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 19. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 jak nemaj?? není skladem??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 20. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 (editace) raob design airbrush KN bola taka dobra znacka a je tam ze+10koni(69-9501) na 1.6 75kw moze len investovat do sani a vyfuk.ale moze byt aj ina znacka hlavne aby pasoval.aby bol aj na privod cislo 1 2.-foto.vlastne privod 1 a 2 je na co? Editováno: 20. Červenec 2008, autor: mysterx888 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.