Přejít na obsah

Odhlučnění Škoda Octavia Vibraflexem


Mil4n

Doporučené příspěvky

Dávám sem odkaz na jiné diskusní fórum, protože si myslím, že toto by mohlo zaujmout hodně z Vás. Konečně to někdo udělal pořádně a podložil vše číselnými hodnotami.

Mrkněte zde:

http://www.autohificlub.cz/forum/9/943040-...u+vibraflexem/0

Byl použit tlumící materiál Vibraflex 25:

http://www.prohifi.cz/tlumici-material/vibraflex-25

Děláme s tímto materiálem velmi často a všichni jsou hodně unešeni z výsledku. Zkoušeli jsme i jiné materiály, ale výsledek nebyl takový... Pro pohlcení vibrací je Vibraflex ve své ceně opravdu bezkonkurenční...

Pro členy tohoto fóra pro lepší přemýšlení poskytneme slevu na 360 Kč / desku (0,5 x 1 m). Pro zásilky přes 1500 Kč je poštovné a balné zcela zdarma.

Editováno: , autor: Mil4n
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pekna praca. Nieco take som videl kedysi davno na redakcnej felde casopisu Autotuning (SK).

Keby vytlmil aj strechu a komplet predok, to by uz vobec nechapal. Len tej prace s odstrojenim a nastrojenim! :feve:

Ale ked sa to spravi kompletne, tak sa to moze minimalne vyrovnat v tichosti auta "mierne" drahsim kuskom nemeckej produkcie. :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, co tak vim, tak tyhle veci jsou v planu :-) Ja se chystam na podobne veci. Uz jsem zacal, ale pockam si na finalni vysledek. Urcite budu delat komplet auto, a celkem poctive, ale cekam az mi dorazi zbytek materialu. Budu toho kombinovat vice - asi 6 druhu tlumeni :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Ted se na neco podobneho chystam jak bude cas - hadam pristi vikend. Chci polepit prepazku motoru smerem z motoroveho prostoru cca 4 mm bitumenem + na to 5 cm PUR penu, ale musim to vymyslet jak ji osetrit, aby nebyla vode nasakliva. Napadlo me treba kraje nastikat barvou, aby se ucpaly pory.

A celou predni kapotu chci polepit rovnez bitumenem + jeste uvidim zda se vejde slaba cca 1 cm pena opet pro odhlucneni. Trosku si kladu otazku, co presne dosahnu polepenim te predni kapoty - za jizdy mi to moc nedava smysl, ze bych to odhlucnil, napada me pouze tissi stojici auto zvenci. Ale tak zkusim to a uvidime, pak poreferuju ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tohle je dobre odhlucneny interier a myslim, ze to hodneeee pomuze, ale docela me zajima rozdil v odhlucneni toho motoroveho prostoru a kapoty. Na kolik % bys rekl, ze je zlepseni oproti klasice (myslim tim ten interier), myslim taky ze od vozovky a kol to muze byt docela dobre odhlucnene viz podlaha ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a este jedna otazka pri polepovani vonkajsieho plechu musi byt vibraflex na celom plechu? ako ho mam breboha dostat do tej casti kde zavadzia vnutorny plech ide to lahko? a este... treba menit kabelaz k repro alebo staci ta co tam je? chystam sa na tlmenie tak sa chcem psychicky pripravit:-)

Editováno: , autor: martino
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ad kabely: nechal sem origo. Jedu z DX navi a nemam strach ze tento vykon mi prepali origo kabelaz :)

ad pristup do dveri: po odstrojeni dveri zjistis ze mista je dost a udelas pasy vibraflexu tak akorat. jde to snadno. hlavne ocistit a odmastit. DOBRE! Zkus si to pak odlepit, drzi to jak pribity. Jak to bude za 2 roky nevim :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...