mossad Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Prešiel som zopar prispevkov a možno niekoho inšpirujem. Kúpil som na pôvodný volant poťah z pravej kože a sám si ho obšil. Išlo to v pohode podľa návodu. Ak sa niekomu nepozdáva originál volant vrele odporúčam poťah mám už na druhom aute a je super. Vyrába ich firma Mária Cavallo. Majú ich napríklad tu: http://www.tuning.sk/dokument-luxusne-koze...y-mario-cavallo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strpe Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 To je dost drastická barevná kombinace. modrá je dobrá............... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 vypada to pěkně,kamoš to ma na OI a je to pěkně,i se to dobře drží....kupoval to nekde v OV a cena podobna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mossad Vloženo 8. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 vypada to pěkně,kamoš to ma na OI a je to pěkně,i se to dobře drží....kupoval to nekde v OV a cena podobna. Teraz to mám na OII, ale mal som to predtým na VW Polo a keď som bol na garančke technik zisťoval čo to mám za volant, že je lepší ako originál kožený Jazdil som aj na VW passat, Renault scenic s orig koženým a nejak mi je tento poťah simpatickejší (hrubší, mäkší... samozrejme môj subjektivny názor). inak vedia to obšiť aj so stĺpikmi ale to by musel ísť človek okolo Banskej Bystrice (tuším tam to robia) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robko Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 (editace) Prešiel som zopar prispevkov a možno niekoho inšpirujem. Kúpil som na pôvodný volant poťah z pravej kože a sám si ho obšil. Išlo to v pohode podľa návodu.Ak sa niekomu nepozdáva originál volant vrele odporúčam poťah mám už na druhom aute a je super. Vyrába ich firma Mária Cavallo. Majú ich napríklad tu: http://www.tuning.sk/dokument-luxusne-koze...y-mario-cavallo mam s tymto potahom velmi dobre skusenosti akurat ho mam cierno-cerveny Editováno: 8. Srpen 2008, autor: robko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 vieš dať foto zo svojho auta? ja ho mám v aute, je super ale montáž sa mi nepodarila na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mossad Vloženo 8. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 vieš dať foto zo svojho auta? ja ho mám v aute, je super ale montáž sa mi nepodarila na 100% dúfam že do 2-3 dní sem dám foto... Ja som to zvládol celkom v pohode, to vieš už druhá montáž Možno nafotím aj Polo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mossad Vloženo 11. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Tu je sľúbené foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 tu to vyzerá o dosť lepšie ako u mňa, nejak sa mi nepodarilo zatiahnuť poriadne tú šnúrku. teraz niekedy chcem kúpiť nový poťah, keď by si mohol poprosil by som ťa o montáž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mossad Vloženo 11. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 tu to vyzerá o dosť lepšie ako u mňa, nejak sa mi nepodarilo zatiahnuť poriadne tú šnúrku. teraz niekedy chcem kúpiť nový poťah, keď by si mohol poprosil by som ťa o montáž A namočil si kožu pred montážou? S tou montážou to nie je žiadna sranda. Odporúčam nejaké rukavice, šnúrka sa vie pekne zarezať do ruky. A poriaňe zaťahovať tá koža dosť vydrží. No keď si nebudeš trúfať porozmýšľam.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 taky mohu jen doporučit, tatík to ma na novém Focusu a pak ještě známá na puntíkovi, vypadá to velmi dobře, dobře se pak volant drží, a vysoká kvalita kůže. Jen ta práce při tom stahování!!! Ale nic není zadarmo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirca Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 taky mohu jen doporučit, tatík to ma na novém Focusu a pak ještě známá na puntíkovi, vypadá to velmi dobře, dobře se pak volant drží, a vysoká kvalita kůže. Jen ta práce při tom stahování!!! Ale nic není zadarmo. prominte ale vypadá to šíleně není nad orig.!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Musim souhlasit s mircem, taky se mi to nelibi, original je lepsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Věnec jako takový nevypadá špatně, ale jak není komplet i s rameny, je to hned poznat a výsledný dojem to hodně sráží..takhle mně to nenadchlo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 taky ho mám a je to paráda. věnec má konečně správný průměr. akorát sem to obšíval 2 nitěma křížem, vypadá to trochu líp... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Jestli mas nejake fot hod ho sem. Dikec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mossad Vloženo 15. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 No čo sa týka vzhľadu netvrdím že je to the best, ale podľa mňa dobré riešenie za primeranú cenu. Kvalita kože super. A naozaj volant je hrubši ako originál kožený. Keď idem s orig. koženým volantom tak mi ta hrúbka nejako chýba a na omak je ten poťah naozaj super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 No čo sa týka vzhľadu netvrdím že je to the best, Myslím, že je důležitější jestli ti to vyhovuje nežli je-li to the best.Já mám na volantu taky kožený návlek, protože mi vyhovuje tlustčí věnec volantu a krásu neřeším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 tak tady sou ty fotky. je to šitý dvouma jehlama proti sobě. je to tak lepší, protože dírky jsou přímo proti sobě a no posunuté. akorát když sem končil s tím největším kusem tak sem si při dělání uzlíku utrhl nit. myslel sem, že mě vomejou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 5. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2009 (editace) chlapci neviete kde by som si mohol dat obtiahnut volant kozou? trebars aj maria cavallo ale nechcem to robit sam, chcem aby to bolo pekne a aky rozmer potahu by som si mal kupit na OII r.v. 05 diky Editováno: 5. Červenec 2009, autor: pajko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lim Vloženo 18. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2009 mohu jen doporucit http://www.volanty.cz/ , kolega si nechaval delat volant i na jine auto nez maji v nabidce ,velka ochota a volant vypada velmi profi jako original a cena 1260,- s DPH taky neni moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 18. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2009 mohu jen doporucit http://www.volanty.cz/ , kolega si nechaval delat volant i na jine auto nez maji v nabidce ,velka ochota a volant vypada velmi profi jako original a cena 1260,- s DPH taky neni moc no cena super ale praha je uz dost daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 a nevies ako to je ci tam treba poslat volant alebo tam prides s autom a oni to cele spravia? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 a nevies ako to je ci tam treba poslat volant alebo tam prides s autom a oni to cele spravia? Pošleš volant po telefonické domluvě a tak do tejdne je zpátky včetně putování poštou. viz:Termín: dle dohody, obvykle 1-2 dny po obdržení Vašeho volantu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 tak to by se hodil jeden plonkový a neopotřebovaný volant na výměnu, aby auto zbytečně nestálo, za 400 + poštovný by byl k mání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.