Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

21.3. SUKORADY - absolutně vyhovuje.Budu tam.

ok brno vyhovuje 19.3. jen ted to misto kde se sejdem

ok, takze "BRNO TEAM" potvrdil ucast v zlozeni:

dežněv

jiri_czech

cretino

na 19.3. o 19:00 ...

Miesto by ste mohli navrhnut niekto, kto to tam poznate lebo ja sa tam moc nevyznam - pripadne to nechat na p. Jandu nech urci miesto, kde by sme sa mohli stretnut..

Upraveno od cretino

ok, takze "BRNO TEAM" potvrdil ucast v zlozeni:

dežněv

jiri_czech

cretino

na 19.3. o 19:00 ...

Miesto by ste mohli navrhnut niekto, kto to tam poznate lebo ja sa tam moc nevyznam - pripadne to nechat na p. Jandu nech urci miesto, kde by sme sa mohli stretnut..

no ja to v brne taky moc neznam.kdyz da nekdo navrh tak to snad najdu a nezabloudim

tak už se těším skoro 3 hod jízdy tam. se to trochu ohřeje :smich:

na kolik by vyšel chip 2.0 FSI 4x4... ??? :help:

Zeptám se zítra ale asi přes 7tis muj odhad

Tak super Brno máme potvrzené účasti ještě zítra potvrdím místo kde v brně

A teď ty Sukorady doufám že dorazí všichni klucíí nebo i někdo na víc???

Brno 19.3.2009 19-20H místo ještě určí p Janda zítra

Sukorady 21.3.2009 9.ooH místo je chipu je zde na stránkách cimbu http://www.cimbu.cz/index.php?page=contact&lng=cze

Klucíííí Sukorady 21.3.2009 od 9 h Rána chip

Brno 19.3.2009 19-20h místo bude jěště určeno

Tak já se taky hlásím na BRNO TEAM, jen mě napadla možnost, abych nemusel jet z Třeboně až do Brna, domluvit se s p. Jandou a sejít se napůl cesty. Předpokládám že pojede po D1, tak jestli by nebyl ochoten se sejít třeba v Humpolci a chinpout mě tam, na čase nezáleží.. Hned u sjezdu z dálnice EXIT 90 směr Vystrkov je Benzina. Můžete mi to prosím ještě zjistit, díky.

Tak já se taky hlásím na BRNO TEAM, jen mě napadla možnost, abych nemusel jet z Třeboně až do Brna, domluvit se s p. Jandou a sejít se napůl cesty. Předpokládám že pojede po D1, tak jestli by nebyl ochoten se sejít třeba v Humpolci a chinpout mě tam, na čase nezáleží.. Hned u sjezdu z dálnice EXIT 90 směr Vystrkov je Benzina. Můžete mi to prosím ještě zjistit, díky.

Zeptám se ale nevím říkal že lítá po celé moravě takže fakt nevím

no koukám že je tady aktivní je brno team ale sukorady nic moc no doufam že přijedete všichni

abych tam nebyl za debila :feve:

to mas moju poklonu inak - organizovanie takejto akcie nie je ziadna sranda.. dost velka zodpovednost a vsetko naokolo.. :palec2:

to mas moju poklonu inak - organizovanie takejto akcie nie je ziadna sranda.. dost velka zodpovednost a vsetko naokolo.. :palec2:

Díky já vím proto doufám že všichni přijedou i když třeba teď nemůžou odpovědět přes tejden tak snad o víkendu

Tak za nas taky OK. Sice ma svara od 14:00 nejakej dalsi program, ale to by snad mohl zvladnout, ne? Jak to vidite casove = jak dlouho se dela jedno auto???

Tak za nas taky OK. Sice ma svara od 14:00 nejakej dalsi program, ale to by snad mohl zvladnout, ne? Jak to vidite casove = jak dlouho se dela jedno auto???

Jedno auto by malo byt 15-20 minut.. niekde vyssie to je pisane..

No jak píše Cretino 15-20min na auto když tam budete na devátou tak můžete jít jako první :palec2:

neboj já dorazím určitě. aspoň mladou někam vytáhnu na výlet :palec2:

jj tak super ještě další

Ahojte, mám tiež záujem o chip mám Fabia 1,2 47 kW ale niekde bližšie na Morave napr. Vizovice. Som z Martina to Brno je pre mňa príliš ďaleko. Vyhovujú mi termíny 19.-.21.3.

Chlapy,je mi to líto,ale tenhle datum mi nevyhovuje.Mám 20-22.3 ranní.

Chlapy,je mi to líto,ale tenhle datum mi nevyhovuje.Mám 20-22.3 ranní.

a nemůžeš si to nějak přehodit nebo vzít volno????

zkus to teda pokud chceš

Ahojte, mám tiež záujem o chip mám Fabia 1,2 47 kW ale niekde bližšie na Morave napr. Vizovice. Som z Martina to Brno je pre mňa príliš ďaleko. Vyhovujú mi termíny 19.-.21.3.

nevím optám se p Jandy ale fakt nevím

No tak to začíná pěkně to už jsou tři co odřekly

No tak to začíná pěkně to už jsou tři co odřekly

to vaaazne? :(

ti co odřekly by se mohli připojit k feldám, pokud je teda problém v termínu. ty jedou 18.4 a počet aut by zůstal

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.