Pegas Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Kamarád chce nějaké SUV a uvažuje o těch,co jsem psal.Osobně se mi nejvíce líbí Kuga,potom Rav4,z Captivy mám divný pocit,i když jsem s ní jel a můžu říct opravdu super a Tiguan se mi moc nelíbí. Co vy? TIGUAN z mého pohledu je supr vozidlo. Uvnitř je prostornější než OCT II akorát kufr je menší. Jízdní vlastnosti perfektní, spotřeba do 7l. Motor TDI CR úplně jinde než TDI PD. To už nechci nikdy ani vidět. Cena je asi vyšší, ale dá se dojednat individuálně v nějakém rozmezí. Kdybych v takové výbavě kupoval Octavii 4x4 např SCOUT tak by rozhodně vyšla na stejný prachy možná víc. Kuga je FORD a tím pádem není o čem dál hovořit. Nebrat. RAV4 hodně chválí, ale interiér je děs a hrůza. Ty tlačítka, páčky .... Prej má RAVka dost dobrej podvozek, ale údajně je na tom Tiguan lépe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Jednoznačně TIGUAN, z hlediska kvality a spolehlivosti !! a taky mám možnost semtam jezdit s touaregem, taky není špatný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Kuga je FORD a tím pádem není o čem dál hovořit. Nebrat. ?? Nechapu a prosim o vysvetleni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Ono to má asi nějak lidstvo v podvědomí, ale taky bych forda nebral, už kvůli tomu že interiéry vipadají dost lacině a chladně, až na nějakou vyjímku, kámoš co měl mondeo, děs hrůza, furt se něco jebalo, tchýně měla před oktou taky forda, hruza, kolega ford neříjá to otevřeně ale nic moc. když jsem se rozhodoval při koupi auta dycky sem porovanával na netu a u forda dycky byla udávána vyšší poruchovost. a vývoj motorů myslím taky nebyl extra. Nevím, nic proti němu nemám ale nebral bych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 No ja zas znam 5 lidi co maj doma forda a naprosto bez problemu. Proto se ptam co proti te znacce mate. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Já teda musím říct, že pár lidí okolo mě má taky Ford. Fusion, Mondea atd a jako spokojenost. Řekl bych, že dnes je Ford zase nahoře. Je fakt, že nějakou dobu byli fakt na prd, ale to je pryč a dělají zase "cool" auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 No ja zas znam 5 lidi co maj doma forda a naprosto bez problemu. Proto se ptam co proti te znacce mate. no já ho mám taky a interiéru nelze nic vytknout. Motoricky taky nemám co vytknout. Mám na něm už bez pár km 80tkm. Co se zatím ukázalo za závady na garanci: 1) nateklo do osvětlení SPZ a lampička urezla - teď budu nechávat měnit. 2) Nepatrně se odloupnul na zadním sloupku takovej černej kryt se znakem Ghia - při minulém servisu to zapoměli dát do pořádku, tak budu taky teď trvat na opravě(není to téměř vidět, je to tak0,5mm z jedný strany nadzvednutý). Do auta leju jen naftu a ostřikovací kapalinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Ještě bych přidal do seznamu Honda CRV,ale to už bude větší auto........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Jojo Honda CRV se mi libi hodne moc !!! Luxusni karka ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2008 to mi se u CRV nelíbí prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Uzasna !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 tak pokud je seznam rozšířený o CR-V, tak jednoznačně ji, spolehlivá, nekrade se, úžasnej motor - nafta, spotřeba 7,5l, tiché vybavené auto za velice dobrou cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Dalším z mých kandidátů by bylo VOLVO XC60/XC90 Ale na 1.místě je HONDA CR-V ...tak jak píše JaKr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Vůbec nic jako proti značce, ale nelíbí se mi na nich téměř nic. ale každýmu se líbí něco jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 jo jo dá se , ale asi bych taky dal do výběru k uvažování i to Volvo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Kuga....nebo CRV honda....přečtěte si pár testíků Kugy a víte proč je nej suv....je pravda že je drašší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Jako že Kuga je nej SUV? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 No za mě teda XC60, to je moc krásný autíčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 (editace) Tak tak,XC60 se mě taky moooc líbí hlavně verze T6 AWD (285 hp) to by bylo ježděníčko Editováno: 26. Září 2008, autor: spineshank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 (editace) Joo to bylo ježděníčko ve Švédsku..... Editováno: 26. Září 2008, autor: spineshank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 No za mě teda XC60, to je moc krásný autíčko ... dostanes po hube asi ... takovy zbytecny neuzitecny nevhodny auto se ti prece nemuze libit !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 XC60 tak drobet výbavy navíc a bude to o jinejch penězích si myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 (editace) Ještě jedna jak jsme to tam měli krásně nachystaný Editováno: 26. Září 2008, autor: spineshank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezek Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Já osobně bych volil rav4 je to krasavice a moc se mi líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Rozhodně to bude nejspolehlivější možnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.