Smoker87 Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 Ahoj lidi už mam dlouhou dobu problém Mam octu 1.9 TDi 66KW a ze dne na den auto ztratilo výkon dřív t otáhlo i když jsem to lochtal.Jde i poznat že to víc žere.a to kopce to nejede.Jsou i dny kdy jde poznat že to jede.Bylo to na 3 diagnostikách i ve Škoda servisu a žádná závada.ve škodě mi řekli že by to mohli bejt vstřiky ale jen naznačili.Kámoš z bosche mi to taky říka.Už si nevím rady. Tlaky turbo Váha je prej v pořádku. mam naměřeny naké grafi co jsme zkoušeli s kámošem ale moc se v tom nevyznam. Zde ke stažení grafy v různejch úsecích http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/00537/...ar_33.13KB.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 Nevím ,co to máš za rok,ale typoval bych to na ventil N75 nebo něco s turbínou.Prasklá membrána v doze,malinko zatuhlé,něco s hadičkama.Ale takhle na dálku se to moc dobře nedá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajac Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 Chlape mam uplne ten samy problem taky Octa 1.9 66kw rok 1999. ze dne na den prestala tahnout a zvysila se spotreba. mechanik me rikal ze by to mohlo byt i v intercooleru krom toho co jsi psal ty.kdybys na neco prisel urcite se ozvi. mam v planu jet v nejblizsi dobe k odbornikovi na tdi do pv tak zkusim napsat jak jsme to vyresily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smoker87 Vloženo 23. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2008 (editace) Tak řeknu ri že jsem vyndaval a čistil intercooler a yl otam trochuoleje prolil jsem to technickym benzinem kterej je od tedka cernej ale oleje tam moc nebylo jen po stencach.Ne že by tek ven.Ventil N 75 měněnej. diagnostiky nicproste. asi už taky pudu rovnou k odbornikovi když neco zjistíš ozvi se dik ROk 2001 AGR motor Editováno: 23. Září 2008, autor: Smoker87 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.