SiiD Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 Ahoj, při rozebírání dveří jsem narazil na male nejspíš výškovové reproduktory, bohužel ani jeden z ních nehraje. Všechny jsou zapojené konektory. Má někdo zkušenosti s těmi repráčkami. Mám radio Panasonic 4x50W. díky SiiD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 toto patri do audia, presuvam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Mě taky jeden nehrál a bylo to tím, že byl na tom repráčku odtrhnutý nějaký spoj (myslím, že to bylo s kondenzátorem) pak už to hrálo, ale stejně jsem je za chvíli odpojil, protože jsem dal dozadu nový koaxiální repro (ty už výškáče obsahují) a je to o 100% lepší než origo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 zdravim panove,chci se optat za nekdo nema steknou zavadu jako ja a neresil ji.proste me odchazi vyslove repro.mam tam druhou sadu vsech 4rech a proste odchazi.prvne me ted odesly zadni a potom ridicuuv a spolujezdcuv predni hraje.takze tri zase odesly.nevite cim by to mohlo byt?on teda ten u ridica hraje ale strasne potichu.nevite jak to diagnostikovat?jsem na elektro trosku lama.diik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 ...záleží co máš za rádio a co do nich pouštíš...popřípadě odešel dělící kondenzátor.Ty časem vysychají a ten pak do repro pustí co nemá.Nezbyde nic než asi vyměnit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 a nejsou nejake vyskace co by me sly do kaplicek bez upravy???ten kondik se da vymenit??nebo je nejaka varianta jak to zlusit zda jsou spatny??asi promerit pruchodnost ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 ...kondík jde samo vyměnit, ale to je už pro reproduktor pozdě.Většina výškových repro co pasují do Octavie bez úprav je v komponentním setu, ale Hertz DT16 za 790,- je samostatný výškový reproduktor i s vyhybkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mil4n Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 a nejsou nejake vyskace co by me sly do kaplicek bez upravy???ten kondik se da vymenit??nebo je nejaka varianta jak to zlusit zda jsou spatny??asi promerit pruchodnost ne? Zkusil bych promerit odpory tech vyskacu. Odpalis je zkreslenim, tj. hrajes prilis nahlas, ale radio na to nema. Pokud by to tak bylo, zesilovac by ti vyresil problem. Jakmile slysis, ze ve vyskach zacina takovy rezavy zvuk, musis hned radio ztlumit, protoze je to zkresleni a behem chvilicky ty vysky muzes odpalit. Sance jeste vice narusta kdyz poslouchas hudbu ve ztratove kompresi (mp3/wav/aac...) Ja bych spise doporucil vcetne plnohodnotne vyhybky tyto vyskace: http://www.prohifi.cz/reproduktory-do-auta...us-live-neo-25s jsou zvukove mnohem kvalitnejsi a nemaji pouze orezavaci kondiky, ale kvalitni civkovou vyhybku. Cena je podobna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sajfa Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Zkusil bych promerit odpory tech vyskacu. Odpalis je zkreslenim, tj. hrajes prilis nahlas, ale radio na to nema. Pokud by to tak bylo, zesilovac by ti vyresil problem. Jakmile slysis, ze ve vyskach zacina takovy rezavy zvuk, musis hned radio ztlumit, protoze je to zkresleni a behem chvilicky ty vysky muzes odpalit. Sance jeste vice narusta kdyz poslouchas hudbu ve ztratove kompresi (mp3/wav/aac...)Ja bych spise doporucil vcetne plnohodnotne vyhybky tyto vyskace: http://www.prohifi.cz/reproduktory-do-auta...us-live-neo-25s jsou zvukove mnohem kvalitnejsi a nemaji pouze orezavaci kondiky, ale kvalitni civkovou vyhybku. Cena je podobna tyto výškáče mám v oktávce a spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 je pravda ze vysky a neco jeste mam na plus 1 az 2 takze tam mam neco nastaveny....posloucham vesmes jenom MP3 a to nahlas,...mam v kufru zesak a sub....takze to biude tim a kdyz koupim to co me tu doporucujete bude problem vyresen??muzu soi to ohulit dal??diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 ...některé vyhybky mají v sobě ochranu proti poškození reproduktoru...ale to je výsada dražších modelů...pokud si vybereš některé z doporučených reproduktorů tak by se to nemělo opakovat... alespoň nevím o poškození repro, které jsem uvedl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 cena je za par asi ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 ...ano...ceny se uvádějí u těchto repro vždy za pár... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 super kdyztak to objednam pres tebe nejak...cekam az me dojdou penize ted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarrku Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Prosím o radu nefunguje mi výškovy reproduktor ve dveřích a nedaří se mi ho nikde sehnat kdo poradí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Tak si ho kup ve znackaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarrku Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Tak si ho kup ve znackaci Rada nad zlato.. ale i tak ho nemůžu najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Hleda se na vrakaci, do znackace se chodi s cislem z ETKY a idealne odchazi s dilem neidealne se ceka do druheho dne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarrku Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Hleda se na vrakaci, do znackace se chodi s cislem z ETKY a idealne odchazi s dilem neidealne se ceka do druheho dne Kde najít autovrakoviště v okolí Prostějova,Přerova,Vyškova,Kroměříže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 ...v OL Nedvězí tel.:602567207 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 (editace) Rad by som ti daroval 2ks ,nakolko ich nepouzivam pre ich katastrofalny zvuk. Akurat, ze som zo Slovenska-takze......? A ten repracik si meral? Je skutocne KO? Skusal si na jeho konektor pripojit iny? Ide na konektor zvuk.signal? Editováno: 13. Duben 2009, autor: juro sdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarrku Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 (editace) Jenom jsem zkoušel kontakty jestli nahodou nejsou urvané po velikonocích se pustím do malého uklidu tak zjistím co stím je oprav mám víc třeba nesvítící diody na ovládání topení,nezhasínající osvětleni kufru atd.. Editováno: 13. Duben 2009, autor: Jarrku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Se podívej na aukro, viděl jsem je tam za 50 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Jenom jsem zkoušel kontakty jestli nahodou nejsou urvanépo velikonocích se pustím do malého uklidu tak zjistím co stím je oprav mám víc třeba nesvítící diody na ovládání topení,nezhasínající osvětleni kufru atd.. Ak by si ich nezohnal, tak napis SZ. Som Ti dlzny malu sluzbu za Diel.prirucku na SKODA OCTAVIA 1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaSnouw Vloženo 3. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2012 Dobrej prosim o radu nehraje me výškový reproduktor přednich dveři ten dole jde ale výškový nejde čím to???? dik za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.