chumeck Vloženo 1. Listopad 2008 Vloženo 1. Listopad 2008 zdravím,koupil jsem starou Š130L, ale nikdy jsem ji neměl a když jsem potřeboval natankovat, tak jsem zjistil, že neumím otevřít nádrž , poradíte někdo pls? Vsunu tam klíč, otočím doprava o 90stupňů, to víko u toho nedržím, takže se občas protáčí, než se mi povede ten klíč otočit o 90stupňů. Až ho otočím, tak začnu točit víčkem doleva, ale za chvilku mi to cvakne, jako při zamykání nádrže a nejde to dál. Díky. Citovat
Matthes Vloženo 1. Listopad 2008 Vloženo 1. Listopad 2008 Vsunes klic a odemknes vicko (pootocis klicem). Pak tocis s vickem doleva, pricemz davej pozor jesi se ti klicek sam od sebe nevratil... Citovat
1Vlasta Vloženo 1. Listopad 2008 Vloženo 1. Listopad 2008 zdravím,koupil jsem starou Š130L, ale nikdy jsem ji neměl a když jsem potřeboval natankovat, tak jsem zjistil, že neumím otevřít nádrž , poradíte někdo pls? Vsunu tam klíč, otočím doprava o 90stupňů, to víko u toho nedržím, takže se občas protáčí, než se mi povede ten klíč otočit o 90stupňů. Až ho otočím, tak začnu točit víčkem doleva, ale za chvilku mi to cvakne, jako při zamykání nádrže a nejde to dál. Díky. Možná máš to víčko hodně utažený a proto se Ti zdá že když to cvakne tak to nejde dál. Skus zabrat Citovat
Škoda105 Vloženo 12. Říjen 2009 Vloženo 12. Říjen 2009 (editace) Zdravíčko Mam škodu 105L a jak na čerta se mi zlomil klíček od nádrže, nechápu jen jsem ho měl v kapce, náhradní samozdřejmě nevim kde je, někam jsem ho hodil a už jsem se o něj nestaral, nevíte někdo co stím ?? Za každou radu budu moc vděčnej Editováno: 12. Říjen 2009, autor: Škoda105 Citovat
MAUpick Vloženo 13. Říjen 2009 Vloženo 13. Říjen 2009 Škoda105 - Ze sa ti zlomil klucik je jedna vec. Druha vec je ze to pises aj sem, aj do inej sekcie. Prave v tej druhej som ti poradil... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.